Listă cărți Iubiri de Poveste

Lista Carti Iubiri de Poveste 1

În Lista cărți Iubiri de Poveste veți găsi cele mai frumoase romane historical romance apărute în colecția Alma.

Romanul de dragoste istoric este o categorie largă de ficțiune în care intriga are loc într-un cadru situat în trecut. În funcție de locul și timpul în care se desfășoară acțiunea, avem mai multe categorii: Regency Romance, Victorian Romance, Medieval Romance, Viking Romance, Scottish Romance…

Listă Cărți Iubiri de Poveste August 2022

 
Al treilea volum al seriei „Iubește și Spionează”, după În Căutarea Iubirii
Folosind pseudonimul Lady Sterling, Laura le ajută pe tinerele maltratate sau compromise pedepsindu-i pe angajatori. În timp ce își urmărește cea mai recentă țintă, Laura este ajutată în mod neașteptat de… Lord Sterling.
În calitate de spion al Coroanei, căpitanul Jeremy Addison, vicontele Sterling, trebuie să o investigheze pe ademenitoarea Laura. Forțați să pozeze în proaspăt căsătoriți, Laura și Jeremy formează o alianță neașteptată… Dar poate aceasta să ducă la o iubire reală, de durată?
 
 O Nuntă de Vis – JULIE GARWOOD
 
Lady Brenna călătorește spre Scoția pentru o căsătorie aranjată, pe care nu și-a dorit-o. Când o bandă de războinici o capturează, ea acceptă să devină soția comandantului lor, Connor MacAlister, pe care îl cunoscuse în copilărie. Însă capturarea ei era doar o răzbunare împotriva celui sortit să îi fie soț, dusmanul de moarte al lui Connor.
Brenna vrea să cucerească inima bravului scoțian, dar este atrasă într-un război al clanurilor – din care numai credinta si eroul inimii ei o pot salva…
 
 
Al doilea volum al seriei „Rebelii de pe Fifth Avenue”, după Goana după Moștenitoare
Timida Alice Lusk vrea să devină o femeie care să-i facă să clocotească sângele oricărui bărbat. . .și tocmai a întâlnit ticălosul perfect care să o învețe.
Christopher „Kit” Ward vrea să deschidă un club de noapte de success în New York City și are nevoie de cel mai bun bucătar, iar Alice, care a luat lecții de gătit de la un chef faimos, îl poate ajuta, în schimbul unor lecții despre seducție.
Învățătura lor în dormitor devine pasionată, dar oare Kit va putea să-i cucerească inima lui Alice?
 
 Dragoste și Abandon – Christina Dodd
 
Primul volum din
Pentru a-și asigura confortul financiar, Lady Charlotte Dalrumple, Pamela Lockhart și Hannah Setterington înființează Școala Guvernantelor. Lady Charlotte trebuie să-i învețe bunele maniere pe doi micuți dar și pe tatăl lor, chipeșul viconte Wynter Ruskin. Treptat, lecțiile se transformă într-un joc al pasiunii.
 
 
Al doilea volum al seriei „Frumoase și Diabolice” după O Lady Focoasă
Crescută printre criminali, o întorsătură a sorții a adus-o pe Adelaide Frampton în sălile de bal din Mayfair, unde își folosește abilitățile pentru a ajuta miresele să evite altarul.
Henry, Duce de Clayborn are o reputație impecabilă –ultimul lucru de care are nevoie este o femeie care să descopere secretele din trecutul său.
Dar plimbările cu trăsura până târziu în noapte reprezintă un pericol delicios… și în curând Adelaide descoperă adevărurile lui Clayborn și amenință că îi va fura inima bine păzită.
 
-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Binefacerile Căsătoriei

Susanna Craig
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Cea mai Norocoasă Lady

Joanna Shupe
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

O Domnișoară Seducătoare

Sarah MacLean
Editura Alma
24,90 lei

Listă Cărți Iubiri de Poveste Iulie 2022

 

 
Al doilea volum al seriei „Lady Truelove”, după Adevărul despre Dragoste și Duci.
Clara Deverill este acum Lady Truelove în locul surorii ei, și trebuie să ofere sfaturi la probleme pe care nici ea nu știe cum să le depășească. Rex Galbraith flirtează, dar nu are de gând să se căsătorească. Când își dă seama că Clara i-a folosit sfaturile pentru rubrica ei din ziar, se înfurie. Însă Clara schimbă tot ceea ce Rex credea că știe despre femei – și despre sine…
 
 
Al șaptelea volum al seriei „Familia MacLachlan”, după Îndrăgostită de un Crai.
O poveste fierbinte din Londra victoriană. O doamnă eligibilă fuge de acasă într-un colț îndepărtat al Imperiului Britanic, încredințând siguranța și inima ei unui haiduc periculos.
 
 
Al doilea volum al seriei „Nunți Regale”, după  Planurile unei Prințese.
Tinerii din lumea bună luptă pentru mâna lui Lady Caroline Hawke, doar Prințul Leopold de Alucia o ignoră. Așadar, Caroline se asigură că într-un jurnal de scandal pentru doamne vor apărea niște zvonuri care l-ar putea ruina, din punct de vedere social. Acum, Leo are nevoie de ajutorul lui Lady Caroline pentru a-și recăpăta accesul la înalta societate. Dar va descoperi că sprijinul lui Lady Caroline l-ar putea costa inima, sufletul, și ambele lor reputații.
 
 
Al cincilea volum al seriei „Clubul Valeților”, după Vicontele Cavaler.
Căpitanul David Ellsworth a primit vestea șocantă și nedorită că este noul conte de Elmwood și are nevoie de ajutorul lui Lady Annabelle Bellham ca să-l învețe cum să se descurce în înalta societate. Annabelle nu are nicio intenție să cadă pradă farmecului unui bărbat și nu are nimic în comun cu David, decât o pasiune înfocată și niște sentimente extrem de incomode… ar putea fi suficient?
 
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Necazuri în Dragoste

Laura Lee Guhrke
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Mireasa purta Perle

Liz Carlyle
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Bârfe, Baluri și Săruturi Focoase

Julia London
Editura Alma
24,90 lei

Listă Cărți Iubiri de Poveste Iunie 2022

 

 
Ultimul volum al trilogiei „Rebelii Societății”, după Dragostea unui Pirat
Pentru a-și salva satul de la sclavie, misionara Sarah Fisher vrea să cumpere mila frumosului căpitan Martin Bouchard cu trupul ei. Însă cu cât stă mai mult pe nava care îi duce în Anglia, cu atât sunt șanse mai mari ca ea să devină căpitan! Poate Martin scape de trecutul său scandalos și să aibă un viitor cu prima femeie care i-a câștigat inima?
 
 
Al cincilea volum al seriei „Neobișnuiții Moreland”, după Plăceri și Surprize
Alexander Moreland este uimit să descopere că străinul din pragul ușii este o tânără deghizată în bărbat, care nu-și amintește nimic în afară de propriul ei nume și de faptul că fuge de cineva sau de ceva. Sabrina și Alex trebuie să rezolve misterul trecutului Sabrinei înainte de a se lăsa cuceriți de iubirea profundă dintre ei.
 
 
Al patrulea volum al seriei „Clubul Valeților”, după Marchizul care mă Iubea
Ewan Fairchild, vicontele Clayton, se bucură de o viață plină de succes, iar acum a cumpărat la licitație un cal Pur Sânge arab, vândut de tatăl lui Lady Theodora Ballard. Plecată în misiune pentru a-și recupera calul, Thea se alege cu un picior rupt, iar Clayton cu un oaspete ademenitor. Scânteile dintre ei sunt de netăgăduit, dar e nevoie de multă dragoste pentru a-i salva…
 
 
Al doilea volum al seriei „Iubește și Spionează”, după Secrete Scandaloase
Tânăra contesă văduvă Amanda Bartlett duce o viață plictisitoare. Așa că atunci când se întrevede o aventură, sub forma unei cărți misterioase, care o apropie de un străin carismatic, vrea să profite de ea… Ofițerul de informații Langley Stanhope trebuie să recupereze cartea de coduri care a căzut în mâinile Amandei. Amândoi sunt în pericol, dar atracția intensă și nesăbuită de care sunt stăpâniți, face ca nimic să nu mai conteze.
 
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Sclavul Iubirii

Minerva Spencer
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Mângâierea lui Păcătoasă

Candace Camp
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Vicontele Cavaler

Valerie Bowman
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

În Căutarea Iubirii

Susanna Craig
Editura Alma
24,90 lei

Listă Cărți Iubiri de Poveste Mai 2022

 
 
Volumul cu numărul 4 al seriei „Frații Tenebrelor“, după Conspirația Contesei
Ziarul domnișoarei Marshall sprijină drepturile femeilor, dar dușmanii ei vor să-i distrugă afacerea. Aristocratul Edward Clark, un mincinos și un falsificator de primă clasă, se oferă să o ajute, deși în secret vrea să se răzbune pe ea. Când inima lui cinică va fi vrăjit de ea, trebuie să-i dezvăluie trecutul scandalos, ca să o salveze, cu riscul de a o pierde pentru totdeauna.
 
 
Volumul cu numărul 4 al seriei „Neobișnuiții Moreland“, după Misterul de la Winterset
Jurnalista americană Megan Mulcahey vrea să afle dacă Theo Moreland i-a ucis fratele pentru comoara pe care cei doi au căutat-o în America de Sud și se infiltrează în casa lui ca guvernantă. Atracția dintre ei este neașteptată, dar Theo este convins că a mai văzut-o undeva, cât despre Meghan, cum să se îndrăgostească tocmai de dușmanul ei?
 
 
O nouă autoare și al nouălea volum al seriei „Familia MacLachlan“.
Kate, Lady d’Allenay nu are perspective de căsătorie. Dar când un accident aduce un străin frumos la castelul ei, Kate este tentată să-i răspundă la sărutări. Renegat de familia sa, Lord Edward Quartermaine este proprietar al unui salon de jocuri de noroc. Acum se luptă să-și recapete memoria, iar pariul pe pasiunea lor scandaloasă ar putea fi ruina lui Kate dar pe Edward l-ar putea salva.
 
 
Primul volum al seriei „Rebelii de pe Fifth Avenue
Pentru a-și salva familia de la ruină, Harrison Archer este silit să găsească rapid și să se căsătorească cu o moștenitoare. Și apelează la singura femeie cu care și-ar dori să se poată căsători: prietena lui din copilărie Maddie, care acum este logodită cu un duce. Maddie nu suportă gândul de a-l vedea pe Harrison flirtând cu potențiale mirese. Pasiunea dintre ei se reaprinde, dar oare soarta lor e pecetluită sau dragostea îi va putea elibera?
 
Cea mai Dorită Mireasă (Blackstone’s Bride) – Kate Moore
 
 Lordul Blackstone se întoarce la Londra, dar nimeni nu ghicește că poveștile scandaloase despre haremul său și pictura amantei sale sunt o acoperire pentru o misiune secretă de a opri un agent străin periculos. Când fratele lui Violet dispare cu un raport esențial pentru guvernul britanic, Blackstone trebuie să rezolve cazul. Acum ea trebuie să colaboreze cu bărbatul care i-a frânt odată inima – fără a ceda impulsului de a se îndrăgosti din nou de el…
 
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Scandalul Sufragetei

Courtney Milan
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Plăceri și Surprize

Candace Camp
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Îndrăgostită de un Crai

Liz Carlyle
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Goana după Moștenitoare

Joanna Shupe
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Cea mai Dorită Mireasă

Kate Moore
Editura Alma
24,90 lei

Listă Cărți Iubiri de Poveste Aprilie 2022

 

 Adevărul despre Dragoste și DuciLaura Lee Guhrke

O nouă autoare și primul volum al seriei „Lady Truelove“.

Revoltat că mama lui a urmat sfaturile rubricii scandaloase a lui Lady Truelove, Henry, Ducele de Torquil vrea să afle identitatea acesteia și o suspectează pe provocatoarea Irene Deverill.
Irene este conștientă că aventura ei arzătoare cu Henry i-ar putea distruge ziarul, cariera și independența. Dar în brațele ducelui, predarea este atât de dulce…
 
 
Al doilea volum al seriei „Sezoane Scandaloase“, după Logodnica Eternă
Îndemnat de tatăl lui să o curteze pe Sophie Winters pentru averea ei, Christopher Ansley, conte de Waxham ticluiește un plan pentru a rămâne burlac. Dar nu plănuia că se va îndrăgosti de impetuoasă Sophie. Oare dragostea lui Christopher va fi suficientă atunci când va descoperi cu adevărat intențiile tatălui său?
 
 
Primul volum al seriei „Nunți Regale“.
În timp ce investighează moartea unui prieten apropiat, Prințul Sebastian o cunoaște pe Eliza, care a publicat în ziarul ei un pont anonim despre crimă și amândoi pornesc pe urmele criminalului.
Când atmosfera dintre ei devine fierbinte, prințul va trebui să decidă ce este mai important: țara sau inima lui.
 
 
Al doilea volum al seriei „Ghidul Vânătoarelor de Soți“, după Ghidul Nevestelor Fericite
Lucy Holbrook este sfătuită de prietene să vândă hanul tatălui ei și să devină o doamnă a societății, deși Lucy nu vrea să părăsească berăria sau pe bătrânul orb de care are grijă. Dar când la han sosește un străin chipeș cu o crimă uluitoare de rezolvat… Lucy simte față de el o atracție periculoasă!
 
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Adevărul despre Dragoste și Duci

Laura Lee Guhrke
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Nunta Neașteptată

Christi Caldwell
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Planurile unei Prințese

Julia London
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Ghidul Iubitelor Cuminți

Kate Moore
Editura Alma
24,90 lei

Listă Cărți Iubiri de Poveste Martie 2022

 

O Lady FocoasăSarah MacLean

Primul volum al seriei „Frumoase și Diabolice“, în care veți întâlni personaje din seria „Scandaluri și Ticăloși
Lady Sesily Talbot ademenește domnii în grădinile întunecate de lângă sălile de bal, dar întâlnirile acelea nu sunt ceea ce par, căci ticăloșii trebuie seduși și eliminați. Caleb Calhoun vrea ca sora prietenului său să nu aibă necazuri în urma escapadelor ei nocturne. Cum ar fi să o protejeze… pentru totdeauna?
 
 

Primul volum al seriei „Sezoane Scandaloase“, autoarea seriilor “Lorzii Pierduți ai Londrei” , “Mirese Păcătoase” și “Fete și Secrete

Lady Emmaline Fitzhugh așteaptă de ani de zile ca logodnicul ei să o ia de soție. Dar Lord Drake își îneacă amarul coșmarurilor de după război în băutură și multe aventuri amoroase, fiindcă nu se consideră demn de Emma. Va putea ea să-i arate puterea vindecătoare a iubirii?
 
 
Primul volum al seriei „Ghidul Vânătoarelor de Soți“, autoarea seriei “Fiii Păcatului
Fiica unui spion britanic, Jane Fawkener a trăit mai mult în ținuturi exotice din străinătate. Dar tatăl ei dispare, lăsându-i un exemplar din „Ghidul vânătoarelor de soți“ la Londra. Lord Hazelwood se va ocupa acum de protecția ei, dar pentru un bărbat ca el, periculos de seducător, regulile sunt făcute doar pentru a fi încălcate.
 
 
Al treilea volum al seriei „Frații Tenebrelor
Sebastian Malheur este un ticălos educat. Când nu scandalizează doamnele în dormitor, revoltă societatea cu teoriile sale științifice… care nu îi aparțin, sunt ale văduvei Violet Waterfield. Când Sebastian amenință că va da în vileag conspirația lor, ea va face orice pentru a salva acest parteneriat… chiar dacă trebuie să-și deschidă inima către cel care ar putea să o distrugă definitiv.
 
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

O Lady Focoasă

Sarah MacLean
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Logodnica Eternă

Christi Caldwell
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Ghidul Nevestelor Fericite

Kate Moore
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Conspirația Contesei

Courtney Milan
Editura Alma
24,90 lei

Listă Cărți Iubiri de Poveste Februarie 2022

 
O nouă autoare și o comedie romantică, primul volum al seriei „Surorile Merriwell“.
Contele de Fareham angajează o falsă logodnică pentru a scăpa de insistențele mamei sale. Minerva Merriwell a trebuit să se lupte pentru a se întreține pe ea și pe cele două surori ale ei mai mici, așa că oferta lui Hugh i se pare convenabilă. Însă când ajung la moșia acestuia, logodna falsă începe să se transforme într-o adevărată dragoste. Pot avea încredere unul în altul, când relația lor a început cu o minciună?
 
 
Al doilea roman al seriei „Întâlniri Clandestine“, după O Noapte cu Ducele
Zvonurile că și-a ucis propriii părinți l-au urmărit pe Thomas Ellis, vicontele Griffin, încă de când era copil. La mai bine de un deceniu de la tragedie, Griff primește un pont despre ucigașul părinților săi… unul care îl duce direct la Hanna Zaydan, care vrea să devină cel mai bun ortoped din Londra. Hanna știe să repare fracturi, dar poate să repare și o inimă frântă? Mai important, o va lăsa Griff?
 
 
O nouă autoare și primul volum al miniseriei „Dinastia Belgrave“.
În 1919, doar alcoolul și femeile îi țin companie lui Livingston după ce și-a pierdut în Marele Război majoritatea prietenilor, inclusiv pe cel care l-a numit executor al zestrei surorii sale mai mici. Rainey trebuie să-și găsească un soț în două luni, altfel își pierde moștenirea familiei. Livingston o știe pe Rainey de când era o fetiță, dar acum e singura imună la farmecul său. Însă de la ură până la iubire nu e decât un singur pas….
 
 
Al doilea roman al seriei „Lady Sherlock“, după Misterul Femeii în Roșu
Charlotte, ajutată de doamna Watson, rezolvă tot felul de cazuri. Acum însă Lady Ingram, vrea ca Lady Sherlock să-i găsească primul ei iubit, care nu a venit la întâlnirea lor anuală. Iar bărbatul dispărut este fratele vitreg ilegitim al lui Charlotte. Între timp, Charlotte se luptă cu o cerere surprinzătoare în căsătorie…
 
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Logodnă cu Scântei

Virginia Heath
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Ispita unui Viconte

Diana Quincy
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Regele Sudului

Calia Read
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Iubire sub Acoperire

Sherry Thomas
Editura Alma
24,90 lei

Listă Cărți Iubiri de Poveste Ianuarie 2022

 
 
Ultimul volum al trilogiei „Londra“.
Elissande Edgerton este prizonieră în casa unchiului ei tiranic. Numai prin căsătorie poate revendica libertatea pe care o tânjește. Dar cum să prindă bărbatul perfect?
Lordul Vere, agent secret al guvernului, este implicat într-un scandal după ce este prins cu Elissande și este silit să facă o căsătorie de conveniență. Cum seducția e singura lor armă – și un secret întunecat din trecut le pune în pericol viața – pot învăța să aibă încredere unul în celălalt?
 
 
O nouă autoare și primul volum al seriei „Întâlniri Clandestine
Văduva Lady Delilah Chambers cunoaște într-o seară la un han un gentleman și ajung să petreacă o noapte plină de pasiune. Dar a doua zi, Leela este șocată când primește vizita acestuia și află că-i va fi soacră, căci Elliot Townsend, Duce de Huntington vrea să se căsătorească cu fiica ei vitregă.
Leela și Elliot sunt hotărâți să se țină departe unul de celălalt – ușor de zis, greu de făcut… cu pasiunea nu te joci.
 
 
Primul volum al seriei „Familia Wynchester
Chloe Wynchester vrea să-i îndeplinească ultima dorință a tatălui ei adoptiv și să recupereze un tablou dispărut, furându-l. Dar, când face asta, răpește și un duce frumos.
Lawrence Gosling, Ducele de Faircliffe, trebuie să se căsătorească cu o moștenitoare bogată. Dar când se trezește într-o trăsură condusă de o femeie frumoasă care refuză să-i asculte comenzile, se teme că inima lui este a ei. Oare poate sacrifica moștenirea familiei pentru o dragoste adevărată?
 
 
Primul volum al seriei „Lady Sherlock
Când orașul este lovit de un trio de morți neașteptate și suspiciunea cade asupra surorii ei și a tatălui ei, Charlotte Holmes îi caută cu disperare pe adevărații vinovați. Primește ajutor de la o bună prietenă, un inspector de poliție și un bărbat care o iubește de mult. Dar, în cele din urmă, Charlotte, sub numele fals de Sherlock Holmes, va provoca așteptările cu inteligența și mintea ei iscoditoare.
 
 
Ultimul volum al seriei „Societatea Doamnelor Călătoare
În ultimii șapte ani, Viola Branham a călătorit prin lume ca o femeie independentă, limitându-și trecutul ciudat la o amintire îndepărtată, dar dureroasă. Acum a fost chemată acasă, în Anglia, din cauza unei prevederi din testamentul unchiului ei: ea va pierde totul, dacă nu se împacă cu bărbatul care i-a frânt inima și i-a ruinat viața – soțul ei.
 
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Un Lord Îndrăgostit

Sherry Thomas
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

O Noapte cu Ducele

Diana Quincy
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Ducele care mi-a furat Inima

Erica Ridley
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Misterul Femeii în Roșu

Sherry Thomas
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Îndrumar pentru Fericire

Victoria Alexander
Editura Alma
24,90 lei

Listă Cărți Iubiri de Poveste Decembrie 2021

O Afacere SecretăSherry Thomas

Volumul numărul 2 al Seriei Trilogia Londrei, după O Lady Norocoasă
Lord și Lady Tremaine au un mariaj perfect, bazat pe curtoazie și libertate, căci în ultimii zece ani soții au locuit pe continente separate. Gigi și Camden s-au luat din dragoste, dar s-au despărțit imediat după nuntă ca urmare a unei trădări. Acum Gigi vrea să se mărite din nou, iar unul dintre cele mai admirate cupluri ale Londrei trebuie fie să se îndrăgostească din nou, fie să se despartă pentru totdeauna.
 

Tentația SeducțieiKerrigan Byrne

Volumul numărul 4 al seriei „Fetele Goode“, după Flirturi Periculoase
Gabriel Sauvageau este creierul uneia dintre cele mai periculoase bande de hoți. Știe că nu o merită pe Felicity Goode. Dar asta nu-l oprește să o protejeze, sperând că-și va alina sufletul. Timida Felicity nu-și face iluzii că se va putea mărita vreodată, din moment ce tremură și se bâlbâie când vorbește cu cineva. Are nevoie de un bodyguard, dar cel pe care l-a ales o face să tremure într-un fel care n-are de a face cu frica.
 

Cum să devii DucesăMarie Force

Primul volum al seriei Gilded

Derek Egan, Duce de Westwood trebuie să se însoare înainte de a împlini treizeci de ani, altfel își pierde titlul. Dar sătul de debutante, se refugiază la casa sa de la țară din Essex unde o găsește pe Catherine McCabe, care nu știe cine este el. Derek este captivat de frumusetea ei, dar oare legătura lor va supraviețui atunci când Catherine va afla adevărul?
 

O Lady la Miezul NopțiiTessa Dare

Volumul cu numărul 3 al seriei „Spindle Cove“, după Șapte Zile de Iubire
Kate Taylor nu a încetat niciodată să tânjească după dragoste. Dar n-ar căuta-o în brațele caporalului Thorne. Când străini misterioși vin în căutarea lui Kate, Thorne se dă drept logodnicul ei. El pretinde că vrea doar siguranța lui Kate. Dar de ce există o pasiune mocnită în sărutul lui?
 
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

O Afacere Secretă

Sherry Thomas
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Tentația Seducției

Kerrigan Byrne
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Cum să devii Ducesă

Marie Force
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

O Lady la Miezul Nopții

Tessa Dare
Editura Alma
24,90 lei

Listă Cărți Iubiri de Poveste Noiembrie 2021

Flirturi PericuloaseKerrigan Byrne

 
Al treilea volum al seriei „Fetele Goode”, după Străinul Seducător și Aventuriera.
Mercy Goode găsește pericolele oriunde merge. Și îi apare mereu în calea lui Raphael Sauvageau, un contrabandist nemilos, care are o crimă de răzbunat și un plan de salvare a fratelui său. Dar când se află în aceeași încăpere cu Mercy, el nu se poate abține să n-o sărute până când își pierd amândoi suflul. Oare iubirea lor are vreun viitor?
 
 
Al doilea volum al seriei „Frații Tenebrelor”, după Războiul Ducesei.
Miss Jane Fairfield are o zestre imensă, dar este luată în râs fiindcă e inadaptată social și nu e preocupată de modă. De fapt, motivul ei ascuns este că vrea să rămână necăsătorită, pentru a-și salva sora. Oliver Marshall e copilul din flori al unui duce, dar vrea să se afirme în politică. N-ar trebui să-i sară în ajutor unei femei nepotrivite, nici să se îndrăgostească de ea.
 
 
Harry Armstrong a petrecut ani de zile în Egipt, dezgropând relicve. Întors în Anglia vrea să scrie despre isprăvile sale. Însă cineva i-a luat-o înainte, deși ceea ce scrie n-are nicio legătură cu realitatea! Miss Sidney Honeywell nu și-a imaginat că cititorii vor crede că aventurile în Egipt din poveștile ei sunt adevărate. Harry vrea să o dea de gol, propunându-i o călătorie în Egipt, dar iubirea atinge chiar și cele mai încăpățânate inimi.
 
 
Al doilea volum al seriei „Rebelii Societății”, după Iubire Periculoasă.
Hugh Redvers ar trebui să fie mort, dar când Lady Daphne Davenport îl vede pe uriașul cu un petic negru de pirat la ochi, se simte atrasă de el, deși ar putea-o ruina, căci ea i-a luat titlul și averea.
Daphne îl poate face pe Hugh să uite de toate femeile cunoscute înaintea ei, dar el trebuie să-l descopere pe dușmanul care o amenință și să dezvăluie secretele din spatele ochilor ei albaștri.
 
 
Al doilea volum al seriei „Spindle Cove”, după Noaptea Plăcerilor.
Minerva Highwood, o fată bătrână care e cititoare înrăită și preocupată de geologie, trebuie să fugă în Scoția, în aceeași caleașcă cu Colin Sandhurst, Lord Payne, cel care are câte o femeie în patul lui în fiecare noapte. Pe drum cuplul neobișnuit va avea parte de numeroase aventuri periculoase, iar noaptea vor fi nevoiți să împartă un pat îngust… O săptămână de coșmar sau … de vis?
 
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Flirturi Periculoase

Kerrigan Byrne
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Moștenitoarea

Courtney Milan
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Îndrumar pentru Cucerire

Victoria Alexander
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Dragostea unui Pirat

Minerva Spencer
Editura Alma
19,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Șapte Zile de Iubire

Tessa Dare
Editura Alma
24,90 lei

Listă Cărți Iubiri de Poveste Octombrie 2021

AventurieraKerrigan Byrne

Al doilea volum al seriei „Fetele Goode”, după Străinul Seducător
Chirurgul Titus Conleith a jurat să nu-și mai dăruiască niciodată inima unei alte femei, după ce în trecut Honoria Goode i-a spulberat speranțele și s-a căsătorit cu altcineva. Este femeia căreia tocmai i-a salvat viața. Honoria a avut parte de o căsătorie lipsită de iubire, iar acum e văduvă. Pe măsură ce pasiunea lor reînvie, Honoria se întreabă dacă el îi va mai acorda o șansă la dragoste..
 

O Lady NorocoasăSherry Thomas

O nouă autoare și primul volum al trilogiei „Londra”.
Felix Rivendale, marchizul de Wrenworth, este admirat de bărbați și adorat de femei. Louisa Cantwell trebuie să se căsătorească pentru a-și întreține surorile, dar nu crede în perfecțiunea Lordului Wrenworth, însă fiind singurul pretendent îl acceptă. Oare se va putea îndrăgosti de un bărbat plin de secrete întunecate, care ar putea să o distrugă și pe ea?
 

 Îndrumar pentru SeducțieVictoria Alexander

Al doilea volum al seriei „Societatea Doamnelor Călătoare”, după Îndrumar pentru Iubire 
Lady Wilhelmina Bascombe are probleme financiare și vrea să recupereze o comoară de familie – un tablou renascentist aflat la Veneția. Societatea Doamnelor Călătoare îi sare în ajutor, organizând un turneu în Europa. Dante Augustus Montague, pasionat de colecția de artă a familiei sale, se alătură grupului, urmărind și el recuperarea tabloului care consideră că i se cuvine de drept. Willie și Dante știu că sunt rivali, iar căutarea lor comună i-ar putea compromite… sau i-ar putea face fericiți pentru totdeauna.
 

Noaptea PlăcerilorTessa Dare

Primul volum al seriei „Spindle Cove”.
Spindle Cove este un refugiu pentru soțiile dezamăgite de căsătorie și fetele care s-au încurcat cu cine nu trebuie. Victor Bramwell, noul conte de Rycliff trebuie să strângă o oaste, pentru a-și redobândi statutul pe câmpul de luptă, după ce a fost rănit. Dar Susanna Finch îi stă în cale și vrea să salveze Spindle Cove de invazia armatei improvizate a lui Bram. Cine va câștiga când amândoi au atâta de pierdut?
 
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Aventuriera

Kerrigan Byrne
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

O Lady Norocoasă

Sherry Thomas
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Îndrumar pentru Seducție

Victoria Alexander
Editura Lira
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Noaptea Plăcerilor

Tessa Dare
Editura Alma
24,90 lei

Listă Cărți Iubiri de Poveste Septembrie 2021

Cuceritorul CuceritAnna Harrington

Volumul care încheie tetralogia „Viața Secretă a Burlacilor”, după Cum m-am măritat cu un Marchiz
Jocuri de noroc, scandaluri, seducție, nimic nu-i era străin lui Stephen Crenshaw, marchizul de Dunwich. Dar patru ani în armată și pierderea celui mai bun prieten al său l-au schimbat iremediabil. Acum, vrea să recupereze tot ce a pierdut… inclusiv pe Lady Faith Westover, femeia căreia i-a frânt inima. Oare chiar a devenit domnul respectabil care se pretinde a fi și o va putea recuceri pe Faith?
 

Războiul DuceseiCourtney Milan

O nouă autoare și primul volum al seriei „Frații Tenebrelor”.
Domnișoara Minerva Lane și-a schimbat numele pentru a scăpa de trecutul ei scandalos și nu vrea să iasă în evidență cu nimic. Așadar, când un duce frumos vine în oraș, ultimul lucru pe care îl dorește este atenția lui. Dar Robert Blaisdell, ducele de Clermont, nu se lasă păcălit de Minnie cea liniștită și cu ochelari și vrea să-i descopere toate secretele, înainte ca ea să i le afle pe ale lui.
 

Contele, Fata și Copilul – Vanessa Riley

Volumul al doilea al seriei „Femei Îndrăznețe, Bărbați Seducători”, după Ducele, Doamna și Bebelușul.
Servitoarea Jemina St. Maur a supraviețuit unui naufragiu, a suferit o amnezie și a fost arestată în Bedlam, dar a fost eliberată de avocatul Daniel Thackery, care pentru ea a trădat chiar lucrul pe care îl apără, legea. Pe măsură ce adversarii nemiloși se apropie, oare el și Jemina vor trebui să-și sacrifice singura șansă la fericire?
 

Iubire PericuloasăMinerva Spencer

O nouă autoare și primul volum al seriei „Rebelii Societății”.
Lady Euphemia Marlington a fost capturată de pirați și vândută într-un harem. Acum, după 17 ani, Mia s-a întors la Londra și trebuie să se căsătorească cu un bărbat ales de tatăl ei, nimeni altul decât Adam de Courtney, cunoscut drept Marchizul ucigaș, ale cărui prime soții au murit în circumstanțe misterioase. Oare când cei doi proscriși se vor întâlni, inimile lor vor fi sfâșiate de secretele trecutului sau vor bate la unison?
 
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Cuceritorul Cucerit

Anna Harrington
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Războiul Ducesei

Courtney Milan
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Contele, Fata și Copilul

Vanessa Riley
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Iubire Periculoasă

Minerva Spencer
Editura Alma
24,90 lei

Listă Cărți Iubiri de Poveste August 2021

 

Un Duce sub AcoperireSabrina Jeffries

Volumul cu numărul 4, care încheie seria „Dinastia Ducilor”, după Cine își dorește un Duce?.
Sheridan, duce de Armitage, face o anchetă secretă. Vanessa, fiica unuia dintre suspecți îl captivează, dar ducele e hotărât să reziste atracției. Când Vanessa se preface îndrăgostită de altcineva, iar Sheridan devine gelos, cei doi sunt prinși într-o situație compromițătoare, așa că se pretind logodiți, iar de aici nu mai e decât un pas până la dragostea adevărată.
 

Craiul pe care îl IubescShana Galen

Volumul cu numărul 2 al seriei „Puștii din Covent Garden”, după Cum se Amuză Nobilii.
Pentru a supraviețui, Gideon și-a petrecut viața în lumea interlopă a Londrei. Acum plănuieste un ultim jaf pentru a-și câștiga libertatea. Dar Lady Susanna Derring îl surprinde asupra faptului și, pentru a nu-l denunța, îi cere să o ducă în lumea experiențelor interzise. Urmează o aventură nebună în care Susanne descoperă că nimic – nici măcar Gideon – nu este așa cum pare.
 

Prințesa SedusăKate Bateman

Volumul cu numărul 3, care încheie seria „Burlacii din Bow Street“, după romanul Prins în Mreje
Având un trădător periculos pe urmele ei, prințesa Anastasia Denisova se deghizează în „Anna Brown” și acceptă oferta agentului secret Sebastien Wolff care se oferă să o găzduiască în cazinoul său. Curând între ei se aprind flăcările atracției reciproce. Oare ar putea o prințesă să se căsătorească cu un ticălos?

Mireasa NorocoasăJanna MacGregor

Volumul cu numărul 2 al seriei „Moștenitoarele Cavensham”, după romanul Mireasă cu Ghinion
Nick nu crede în iubire, se dedică afacerilor. Emma nu vrea să se căsătorească, învinovățindu-se că nu și-a ajutat prietena să scape la timp dintr-o căsnicie brutală. Dar un moment compromițător le răstoarnă planurile, iar Nick pare singurul bărbat care să o susțină și să lupte pentru inima Emmei.
 

Sărută-mă cu FocShana Galen

Ultimul volum al trilogiei „Puștii din Covent Garden”.
Când Sir Brook Derring este angajat de un duce pentru a-i găsi fiica răpită, Brook nu vrea decât să o salveze pe Lila, cea care i-a frânt inima cu ani în urmă și să se întoarcă la viața lui solitară. Siliți de împrejurări să se căsătorească, cei doi trebuie să depășească mândria și prejudecățile care îi despart.
 
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Un Duce sub Acoperire

Sabrina Jeffries
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Craiul pe care îl Iubesc

Shana Galen
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Prințesa Sedusă

Kate Bateman
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Mireasa Norocoasă

Janna MacGregor
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Sărută-mă cu Foc

Shana Galen
Editura Alma
24,90 lei

Listă Cărți Iubiri de Poveste Iulie 2021

 

 Iubire la Ceas de SearăAnna Campbell

Volumul cu numărul 4 din seria „Fiii Păcatului“, după Curajul unui Duce.
O femeie caută răzbunare, dându-se drept menajeră pentru a-l ruina pe marchizul de Leath, care i-a frânt inima surorii sale. Dar trebuie să reziste ea însăși tentațiilor ticălosului… în timp ce-i dă câte un sărut în lumina lunii.
 

Mireasă cu GhinionJanna MacGregor

O nouă autoare și primul volum din seria „Moștenitoarele Cavensham“.
Lady Claire Cavensham rămâne cu gura căscată atunci când este anunțată logodna sa cu lordul Pembrooke, pe care abia îl cunoaște. Însă după patru logodne eșuate, nu este în măsură să refuze.
Alexander cere mâna logodnicei dușmanului său pentru a se răzbuna. Norocul lui că femeia „blestemată” este disperată. Dar ceea ce începe ca o farsă se transformă în ceva scandalos de profund…
 

Prins în MrejeKate Bateman

Volumul al doilea al seriei „Burlacii din Bow Street“, după Contele Meu Iubit.
Alex Harland, agent pe Bow Street, are un singur caz nerezolvat: identitatea femeii misterioase care i-a furat un sărut înainte de a pleca în război. Când începe investigația pentru Nightjar, un hoț de bijuterii londoneze, dă la tot pasul de ademenitoarea Emmy Danvers.
Chiar dacă Emmy îl iubește pe Alex de ani de zile, nu poate risca să-și dezvăluie identitatea ca Nightjar. Însă când reputația – și viața – ei sunt în pericol, oare Alex își va da seama că unele reguli sunt făcute pentru a fi încălcate din dragoste?
 

Străinul SeducătorKerrigan Byrne

Volumul cu numărul 7(ultimul) al seriei „Rebeli Victorieni“, după Ducele cu Tatuaj și primul volum al unei noi serii – Fetele Goode.
Sir Carlton Morley, șef al Scotland Yard, cunoscut ca un justițiar, bun luptător, cu voință neclintită, a fost un hoț și un criminal în copilărie. Acum stă noaptea la pândă, jurând să nu cadă niciodată în ispită. Până când apare Prudence Goode care tânjește după o noapte de pasiune, înainte de a se supune unei vieți plictisitoare. Când se lasă cuprinși de pasiune, această slăbiciune a lui Morley poate fi folosită de dușmani împotriva lui.
 
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Iubire la Ceas de Seară

Anna Campbell
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Mireasă cu Ghinion

Janna MacGregor
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Prins în Mreje

Kate Bateman
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Străinul Seducător

Kerrigan Byrne
Editura Alma
24,90 lei

Listă Cărți Iubiri de Poveste Iunie 2021

 

Primul volum al seriei „Puștii din Covent Garden“. Marlowe, fiica unui lord, a fost răpită în urmă cu 15 ani și a trăit alături de o bandă de hoți în mahalaua Londrei, învățând să fie dură, să fure și să se prefacă.
Un investigator o duce pe Marlowe (acum Elizabeth) înapoi în lumea bună, iar fratele lui, lordul Dane o va introduce în societate. Însă Dane e atras în lumea ei periculoasă, unde elevul devine profesor și dragostea este cel mai mare risc dintre toate.
 
Primul volum al seriei „Burlacii din Bow Street“. Vărul Georgianei Caversteed o obligă să se mărite, dar Georgie creează un plan nebunesc pentru a deveni văduvă: se căsătorește cu un criminal condamnat înainte de a fi executat.
Însă cel pe care-l alege este agent secret, aflat în închisoare sub acoperire, așa că după câteva săptămâni, Georgie dă peste el viu și nevătămat la un eveniment din înalta societate. Wylde are mâna ei, dar va putea să-i câștige inima?
 
Primul volum al seriei „Femei Îndrăznețe, Bărbați Seducători“. Când soțul ei moare, Patience Jordan este întemnițată pe baza unor acuzații false, dar riscă totul pentru a-și vedea copilul nou-născut, aflat sub tutela lui Busick Strathmore, vărul fostului ei soț, un erou militar rănit. Oare Patience și Busick se pot transforma din dușmani înverșunați în iubiți pasionali?
 
Ultimul volum al trilogiei „Diavolii Îngenuncheați“, după Un Scoțian Adevărat. Este numit Diavolul din Dorset, un bărbat puternic și periculos, aflat în serviciul secret al Coroanei. El pune ochii pe frumoasa contesă Francesca Cavendish, cea care are propriile secrete întunecate și amenință să-i zdruncine întreaga lume. Oare își vor găsi dragostea vieții lor sau o vor pierde, atunci când totul e dat în vileag?
 
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Cum se Amuză Nobilii

Shana Galen
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Contele Meu Iubit

Kate Bateman
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Ducele, Doamna și Bebelușul

Vanessa Riley
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

În Pat cu Diavolul

Kerrigan Byrne
Editura Alma
24,90 lei

 

Listă Cărți Iubiri de Poveste Mai 2021

 

Ultimul volum al trilogiei „Fete Privilegiate“, după Cuceritorul de pe Fifth Avenue si Prințul de pe Broadway. Orfan și abandonat pe străzi, Jack Mulligan a supraviețuit, iar acum el își stăpânește teritoriul mai bine decât orice politician. Justine luptă pentru condiții de muncă corecte. Când misiunea ei o aduce față în față cu Jack, este șocată să afle că bărbatul din spatele imperiului criminal este mai fermecător și mai onorabil decât mulți „domni” pe care îi cunoaște. Cei doi se aliază și nu se pot împotrivi pasiunii care îi cuprinde!
 
Amenințat de dușmani puternici, William Blackburn trăiește în exil alături de fiica sa, Vanessa. Acum o îndeamnă să se întoarcă în Anglia, la mama ei, contesa de Ketterham, pentru a-și face debutul în societate. Lordul Montgomery Townsend se ascunde acasă la contesa de Ketterham și urmărește cum gazda lui încearcă să o căsătorească pe Vanessa cu fiul unei familii puternice. Monty intră pe fir, dar nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită și, în curând, va încerca să dea peste cap planurile de nuntă ale Vanessei, astfel încât să se poată căsători cu ea!
 
Volumul cu numărul 3 al seriei „Clubul Valeților“, după Un Conte sub Acoperire și Șarada Ducelui. Puțini știu că Marchizul de Bellingham are o misiune secretă: să găsească trădătorii Coroanei. Așa că Beau se preface valet la o petrecere, acoperirea perfectă pentru a-i spiona pe cei pe care îi suspectează de trădare. Domnișoara Marianne Notley este domnișoară de companie și, intrigată de valetul misterios, vrea să-i dezvăluie adevărata identitate. Ce se va întâmpla când vor descoperi adevărul, se vor respinge, sau vor avea parte de o dragoste fără sfârșit?
 
Volumul al doilea al seriei „Duci Dificili“, după Un Cavaler Desăvârșit. Exasperat de opiniile vocale ale Cassandrei Pomfret, tatăl ei hotărăște că iubita ei soră nu se poate căsători până când Cassandra nu o va face, sperând că un soț o va potoli. Ducele de Ashmont este o piază rea, poate compromite reputația oricărei femei… cu excepția situației în care o ia de nevastă și speră să nu-l sufoce în somn în noaptea nunții!
 
Volumul al treilea al seriei „Fiii Păcatului“, după Șapte Nopți de Pasiune și Sărutul unui Crai. Lui Camden Rothermere nu-i vine a crede că domnișoara Penelope Thorne a respins cererea lui în căsătorie și a plecat pe continent. Dar când fratele ei este pe moarte, el trebuie să o aducă acasă și singurul mod în care se pot întoarce amândoi fără reputația pătată este să se prefacă că sunt căsătoriți… dar e greu de spus unde se termină jocul și unde începe dorința adevărată.
 
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Seducătorul din Manhattan

Joanna Shupe
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Tentație Irezistibilă

Johanna Lindsey
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Marchizul care mă Iubea

Valerie Bowman
Editura Alma
29,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Ducele se Îndrăgostește

Loretta Chase
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Curajul unui Duce

Anna Campbell
Editura Alma
24,90 lei

Listă Cărți Iubiri de Poveste Aprilie 2021

 

Volumul cu numărul 2 al seriei „Greycourt”, după Dulce Răsplată. Messalina Greycourt are destui pretendenți, dar i se impune să se căsătorească cu periculosul Gideon Hawthorne. Acesta îi propune un mariaj de conveniență, însă cu cât petrece mai mult timp cu Gideon, cu atât îi este mai greu să stea departe de el.
 
Volumul cu numărul 2 din seria „Fiii Păcatului”, după Șapte Nopți de Pasiune.
Sir Richard Harmsworth crede că bijuteria Harmsworth îi va confirma statutul de moștenitor și vrea să o obțină cu orice preț. Genevieve este autoarea articolelor academice semnate de tatăl ei. Speră că bijuteria Harmsworth o va ajuta să-și creeze un nume și să aibă o carieră. Richard vrea să o seducă pe Genevieve, pentru a-și atinge scopul, dar ea îi fură inima.
 
Volumul al doilea al seriei „Clubul Valeților”, după Un Conte sub Acoperire.
Rhys Sheffield, ducele de Worthington, a pus un pariu că poate trece drept servitor la petrecerea sezonului. Aici o întâlnește pe Lady Julianna Montgomery cu care a rupt logodna în urmă cu doi ani și o convinge să-i păstreze secretul, dar va putea ea face asta fără a se îndrăgosti de el?
 
Volumul cu numărul 6, după Fantezia unui Conte , cel care încheie seria „Păcate pentru orice Anotimp”.
Althea Stanwick a pierdut prieteni, avere și respectul societății, iar acum vrea să învețe cum să seducă bărbații și a găsit profesorul perfect, un bărbat din colțurile întunecate ale Londrei a cărui poreclă este Bestia. Benedict Trewlove e surprins de cererea scandaloasă a frumoasei misterioase. Oare va putea rezista tentației?
 
Nou

Historical Romance

O Pereche pe Măsură

Elizabeth Hoyt
Editura Alma
19,90 lei
-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Sărutul unui Crai

Anna Campbell
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Șarada Ducelui

Valerie Bowman
Editura Alma
29,90 lei

Colecția Iubiri de Poveste

Când Frumoasa seduce Bestia

Lorraine Heath
Editura Alma
24,90 lei
 
Listă Cărți Iubiri de Poveste Martie 2021

 

Volumul cu numărul 2 al seriei „Diavolii Îngenuncheați“., după Totul e permis în Dragoste. Cecelia trebuie să trăiască două vieți: una ca o doamnă corectă, atrasă de Lord Ramsay și cealaltă ca o proprietara unui stabiliment de jocuri de noroc, care încearcă să-și salveze afacerea de același bărbat. El habar n-are că ea e ambele femei. Dar ce se întâmplă când adevărul e dezvăluit?
 
Primul volum al seriei „Greycourt“. Freya de Moray nu este iertătoare, așa că atunci când Christopher Renshaw, ducele de Harlowe, cel care i-a ruinat familia, apare la petrecerea la care participă, ea începe să-și planifice răzbunarea. Când Freya este în pericol, Harlowe va trebui să câștige încrederea – prin orice mijloace, pentru a o salva.
 
Volumul cu numărul 3 al seriei „Dinastia Ducilor“, după Cum să devii Ducesă si Burlacul. Marlow Drake, ducele de Thornstock, un ticălos sexy, este îmblânzit de erudita Miss Norley, cea care are o înclinație pentru științe, într-o poveste cu scântei din perioada Regenței.
 
Volumul cu numărul 2 al seriei „Lorzii Pierduți ai Londrei“, după În Patul Unui Conte . Hugh Savage domnește ca rege al lumii interlope. Invulnerabil din punct de vedere fizic, dar la pământ emoțional, el face o înțelegere cu Lady Lila March, o femeie plină de secrete, de a o antrena în arta apărării. Curând vor descoperi cât de multă nevoie au unul de celălalt.
 

Primul volum al seriei „Clubul Valeților“. Contele de Kendall vrea să găsească o soție care să-l iubească sincer, așa că se dă drept servitor la petrecerea prietenului său. Domnișoara Frances Wharton participă și ea la petrecere, dar respinge toți pretendenții eligibili. Singurul cu care se înțelege e lacheul amabil pe care-l întâlnește la tot pasul. Ce se va întâmpla când Frances va afla că lacheul pe care îl adoră este de fapt contele pe care îl disprețuiește?

 
-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Un Scoțian Adevărat

Kerrigan Byrne
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Dulce Răsplată

Elizabeth Hoyt
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Cine își dorește un Duce?

Sabrina Jeffries
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Aleasa Inimii Mele

Christi Caldwell
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Un Conte sub Acoperire

Valerie Bowman
Editura Alma
29,90 lei

Listă Cărți Iubiri de Poveste Februarie 2021

 

Ultimul volum al trilogiei „Scoțieni Regali“, după În numele Iubirii  și Giuvaierul Scoțian. Morrigan Drummond jură să răzbune moartea tatălui ei – iar întâlnirea întâmplătoare cu avocatul Aidan Grant poate însemna o victorie asupra forțelor guvernamentale corupte, dar și o tentație dulce-dulce.
 
Al doilea volum al seriei „Doamnele Celebre ale Londrei“, după O Lady Necruțătoare . Lady Jo Danvers vrea să experimenteze pasiunea cu bărbatul potrivit, făcându-și o listă cu lucruri de încercat. Elijah Decker nu este deloc potrivit, dar găsește lista lui Jo, iar când aceasta îi cere să o returneze, Decker îi pune o condiție: să-i accepte ajutorul pentru a bifa fiecare fapt scandalos.
 
Primul volum al seriei „Lorzii Pierduți ai Londrei“. Ziarista Verity Lovelace îl descoperă pe Malcolm, moștenitorul pierdut al contelui de Maxwell și îl face știre de prima pagină. Acum este vânat de pețitoare pentru averea lui, așa că Malcolm îi cere lui Verity să pretindă că este soția lui. Dar șarada duce în curând la o pasiune irezistibilă.
 
Primul volum al seriei „Iubirile Spionilor“. Jane Quayle scrie romane gotice sub pseudonim. Thomas Sutherland, fost spion, a moștenit un castel, locuit în prezent de un romancier celebru… nimeni alta decât femeia pe care o curtase cu ani în urmă. Oare scânteile pot reaprinde flacăra pasiunii?
 
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Sabia Scoțiană

May McGoldrick
Editura Alma
29,90 lei
-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

O Lady Timidă

Scarlett Scott
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

În Patul unui Conte

Christi Caldwell
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Secrete Scandaloase

Susanna Craig
Editura Alma
24,90 lei
Listă cărți Iubiri de Poveste Ianuarie 2021

 

Volumul al doilea al seriei „Scoțieni Regali“, după În numele Iubirii .  Maisie luptă pentru drepturile femeilor. În timpul unor proteste violente, îl cunoaște pe Niall și se îndrăgostesc. Apoi sora lui Niall e arestată și dispare, iar el are o misiune de îndeplinit în schimbul libertății ei. Când Maisie îl întâlnește din nou pe Niall, trebuie să aleagă dacă luptă pentru viitorul Scoției ori își urmează inima.
 
Volumul cu numărul 5 al seriei „Păcate pentru orice Anotimp“ după Ducesa din Patul Lui . Fancy Trewlove, proprietara unei librării, vrea să se mărite cu un nobil, deși e născută în afara căsătoriei. Contele de Rosemont, văduv, e asaltat de cereri în căsătorie și își găsește refugiul în librăria lui Fancy, pretinzând că e un om obișnuit. Când pasiunea îi cuprinde pe amândoi, secretele ies la iveală…
 
Volumul al treilea al seriei „Mirese Scoțiene“ după Dulce Răzbunare și Dans la Miezul Nopții. La treizeci și ceva de ani, Lady Christina McMorlan este considerată fată bătrână. Noaptea însă se ocupă cu contrabanda de whiskey, pentru a-și ajuta clanul. Lucas Black are o casă de jocuri de noroc, dar este și spion, însărcinat să prindă banda contrabandiștilor. El este fascinat de scandaloasa Cristina, însă când adevărul iese la suprafață, va avea de ales între datorie și iubire.
 
O nouă autoare și primul volum al seriei „Doamnele Celebre ale Londrei“.
Lady Calliope Manning vrea să-l pedepsească pe contele de Sinclair, pe care-l consideră vinovat de moartea fratelui ei, iar când aude că acesta își caută soție pentru a scăpa de datorii, vrea să-l ruineze.
Contele vrea să se răzbune pe acea persoană care a publicat memoriile din care reiese că el ar fi un criminal. Callie nu s-a așteptat ca el să descopere că ea a scris acea carte, nici că el o va răpi și cu atât mai puțin că îi va fi dificil să-i reziste…
 
-17%

Roman de Dragoste

Fantezia unui Conte

Lorraine Heath
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Roman de Dragoste

Giuvaierul Scoțian

May McGoldrick
Editura Alma
29,90 lei
-17%
Nou

Roman de Dragoste

Nopțile unei Lady

Nicola Cornick
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

O Lady Necruțătoare

Scarlett Scott
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste Decembrie 2020

 

Al doilea volum al seriei „Mirese Scoțiene”, după Dulce Răzbunare. Lady Mairi MacLeod nu poate înțelege pasiunea întunecată care o leagă de Jack Rutherford. El este tot ceea ce nu-i place la bărbat, rafinat, arogant și fermecător și ar prefera să uite noaptea de pasiune pe care a petrecut-o în brațele lui.
 
Ultimul volum al seriei „Pariuri Scandaloase”, după Fostul și Viitorul meu Duce și Un Conte ca Tine. El nu-și amintește nici cine este, nici că a fost agresat. Frumoasa care îl îngrijește susține că este logodnica lui, deși se ferește de atingerile lui, iar el e hotărât să-i cucerească inima. Însă, pe măsură ce amintirile îi revin și adevărul este dezvăluit, el trebuie să decidă dacă jocul s-a terminat – sau dacă va risca o dragoste care sfidează totul.
 
Al doilea volum al seriei „Clanul MacGregor”, după Stăpânul Negurilor. Rebela scoțiană Claire Stuart vrea să se salveze pe ea și pe iubita ei soră de căsătoriile aranjate. Seducerea ei ar fi recompensa lui Graham. Oare privirea lui arzătoare și sărutările înflăcărate o vor face să cedeze?
 
Ultimul volum al seriei „Bastarzii Bătăuși”, după Capcană pentru Duce și Dorințe Periculoase. Ewan, bărbatul pe care l-a iubit odată și care a trădat-o pe Grace se întoarce la ea după un deceniu, iar acum se străduiește să o recâștige și să o facă ducesă. Grace vrea să se răzbune, deși pare că nu-i poate rezista și îi va dărui inima pe care a jurat că nu i-o va mai fura nimeni niciodată.
 
-17%
Nou

Roman de Dragoste

Dans la Miezul Nopții

Nicola Cornick
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Roman de Dragoste

Un Pariu Riscant

Caroline Linden
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Roman de Dragoste

Un Scoțian Neîmblânzit

Paula Quinn
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Roman de Dragoste

Jocul Pasiunii

Sarah MacLean
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste Noiembrie 2020

O nouă autoare și primul volum al seriei „Mirese Scoțiene”. Scrisorile lui Lucy îi distrug lui Robert logodna de care avea nevoie pentru a stinge o dușmănie de secole între două familii rivale. Acum îi face lui Lucy o propunere șocantă; în schimbul tăcerii sale, ea trebuie să devină soția lui și să-i ofere moștenitorul de care are nevoie. Este o căsătorie de conveniență, dar se pot cei doi împotrivi puterii dragostei?

O altă nouă autoare și primul volum al seriei „Scoțieni Regali”. Isabella, o doctoriță vânată atât de guvernul englez, cât și de rebelii scoțieni, îl găsește rănit pe căpitanul de vas Cinead și îl îngrijește, iar acesta va pune pe foc inima Isabellei. Dar când iese la iveală un adevăr scandalos, orice șansă ca cei doi îndrăgostiți să aibă un viitor împreună este pusă sub semnul întrebării.

Volumul cu numărul 2 al seriei „Giuvaiere Londoneze”, după Ispitește-mă cu Diamante. Fenella sfidează regulile societății londoneze: dorește să fie actriță… până când îl întâlnește pe dramaturg. Edward a văzut-o pe Fenella la un bal când era tânără debutantă și nu a uitat-o. Acum Edward este hotărât să–i dea rolul principal în toate privințele. Mai trebuie doar ca iubirea lor să ajungă pe aceeași pagină prețioasă…

Primul volum al trilogiei Metreselor. Văduva Lady Winterset a moștenit o carte foarte șocantă pe care toată Londra pare să o dorească. I-ar putea aduce faimă unui romancier. Dar unui conte mândru i-ar putea strica reputația. Singurul mod pentru a împiedica aceasta ar fi să o seducă, pentru a revendica atât memoriile scandaloase, cât și inima celei care le deține.

Sebastian a jurat să nu se mai întoarcă în Anglia. Și-a fabricat o nouă identitate de mercenar al morții. Dar Lady Margaret Landor, are alte planuri, aranjează cu el o afacere scandaloasă prin care Sebastian se întoarce acasă ca soț al ei. Pe măsură ce tinerii căsătoriți descoperă un plan mortal, înflorește o pasiune acerbă între ei, pe care nici nu au anticipat-o și nici nu-i pot rezista.

-17%
Nou

Roman de Dragoste

Dulce Răzbunare

Nicola Cornick
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Roman de Dragoste

În numele Iubirii

May McGoldrick
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Roman de Dragoste

Sedu-mă cu Safire

Jane Feather
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Roman de Dragoste

O Căsătorie Scandaloasă

Johanna Lindsey
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste Octombrie 2020

Volumul cu numărul 5 al seriei Fete și Secrete. Clara Winters salvează un bărbat rănit de pe străzile rău famate ale Londrei -pe Henry March, membru al parlamentului. Legile susținute de el îi zădărnicesc Clarei planurile de a-și deschide teatrul la care visează. Henry trebuie să aleagă – fie să facă un compromis politic pentru a-și ajuta îngerul păzitor ori să-i frângă pentru totdeauna visul de o viață al Clarei.

Corinne, o rebelă încăpățânată și hotărâtă, traversează lumea pentru a-l distruge pe Jared, bărbatul care a compromis-o și pe care îl urăște cu aceeași intensitate cu care trupul ei tânjește după pasiunea copleșitoare pe care acesta i-o poate oferi. Dragostea lor, fie îi va distruge pe amândoi, fie îi va duce în paradis.

O nouă autoare și primul volum al unei miniserii cu scoțieni, „Clanul MacGregor”.Privirea lui aprinsă o lasă pe Kate fără suflare, însă deși a salvat-o, Callum MacGregor, supranumit Diavolul, este cel mai periculos dușman al clanului ei și o ține pentru răscumpărare. Iar el nu poate să o posede fără să-și trădeze rudele și onoarea… și să-și predea inima pentru totdeauna.

Încă o autoare nou-intrată în colecție și primul volum al trilogiei „Bijuteriile Londrei”.Fratele Dianei moare, și îi lasă o parte din moșie celui mai bun prieten al său, iar ea se vede nevoită să împartă casa familiei cu Rupert, bărbatul pe care îl iubea și care a înșelat-o. Acum trebuie să se ignore unul pe celălalt și dorința lor aprinsă. Oare o ceartă și o revelație șocantă pot aduce dragostea înapoi?

-17%

Roman de Dragoste

Contele și Curtezana

Christi Caldwell
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Roman de Dragoste

Paradisul Sălbatic

Johanna Lindsey
Editura Alma
29,90 lei
Nou

Roman de Dragoste

Stăpânul Negurilor

Paula Quinn
Editura Alma
29,90 lei
-17%
Nou

Roman de Dragoste

Ispitește-mă cu Diamante

Jane Feather
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste Septembrie 2020

Volumul cu numărul 5 din seria „Conacul Millworth“. Lucy Merryweather a moștenit de la mătușa ei averea ‒ și o listă de dorințe neîmplinite.O moștenitoare americană dornică să descopere atracțiile turistice londoneze și aventura într-un loc unde nu o cunoaște nimeni este subiectul perfect pentru Cameron, un jurnalist aflat în căutarea unei povești pe cinste, care însă va fi cuprins de o pasiune năvalnică…

Vasul pe care se află Bettina, plecată pentru a se mărita cu un conte despre care nu știe nimic, este atacat de pirați, iar Tristan, căpitanul acestora o răpește cu gândul la răscumpărare, dar reușește să o prindă în mrejele pasiunii lui nestăvilite.

Volumul al doilea al seriei „Dinastia Ducilor“, după Cum să devii Ducesă, roman publicat în luna februarie.Gwyn se vede nevoită să facă o alegere: să încerce să scape singură de șantajul fostului iubit ori să-și deschidă inima în fața bărbatului care îi este gardă de corp și căruia nu poate să-i reziste…

Volumul al treilea al seriei „Jurnalele Debutantei“. Henry Reese, conte de Warshire, își caută refugiul într-una din proprietățile lui abandonate din Londra, dar acolo găsește o tânără care a intrat prin efracție. Reese încheie cu ea un târg – o lasă să folosească proprietatea dacă ea e dispusă să-i ofere o noapte pe săptămână. Curând, pasiunea îi arde pe amândoi cu o intensitate greu de stăpânit.

-17%
Nou

Roman de Dragoste

Moștenitoarea Fugară

Victoria Alexander
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Roman de Dragoste

Dragostea unui Pirat

Johanna Lindsey
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Roman de Dragoste

Burlacul

Sabrina Jeffries
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Roman de Dragoste

Când Visezi la un Rebel

Anna Bennett, Anne Barton
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste August 2020

-17%
Nou

Roman de Dragoste

O Aventură Pasională

Victoria Alexander
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Roman de Dragoste

Prințul de pe Broadway

Joanna Shupe
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Roman de Dragoste

Secretele Vicontelui

Sabrina Jeffries
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Roman de Dragoste

Pentru Inima unui Marchiz

Christi Caldwell
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Roman de Dragoste

Fă-mă să te Iubesc

Johanna Lindsey
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste Iulie 2020

-17%

Roman de Dragoste

Un Libertin Seducător

Sabrina Jeffries
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou
Joanna Shupe
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Roman de Dragoste

Ducesa din Patul Lui

Lorraine Heath
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Roman de Dragoste

Guvernanta

Christi Caldwell
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste Iunie 2020

-17%
Nou

Roman de Dragoste

Încurcăturile Dragostei

Valerie Bowman
Editura Lira
24,90 lei
-17%

Roman de Dragoste

Să Iubești o Păcătoasă

Sabrina Jeffries
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Roman de Dragoste

Nopțile unui Nelegiuit

Kelly Bowen
Editura Alma
24,90 lei
Nou

Roman de Dragoste

Visând la un Duce

Anna Bennett, Anne Barton
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste Mai 2020

-17%

Roman de Dragoste

Sedus de o Străină

Susanna Craig
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste Martie 2020

-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Să fie Dragoste

Victoria Alexander
Editura Alma
24,90 lei

Colecția Iubiri de Poveste

Un Conte doar pentru Mine

Anna Bennett, Anne Barton
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Îmblânzirea Scorpiei

Christi Caldwell
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Ce își Dorește un Duce

Sabrina Jeffries
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste Februarie 2020

Cum să devii ducesă – Sabrina Jeffries

Când ne vom Revedea – Victoria Alexander

Seducătorul – Lorraine Heath

Dorințe Periculoase – Sarah MacLean

Cel mai dorit Scoțian – Maya Banks

-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Cum să devii Ducesă

Sabrina Jeffries
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Când ne vom Revedea

Victoria Alexander
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Seducătorul

Lorraine Heath
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Dorințe Periculoase

Sarah MacLean
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Cel mai dorit Scoțian

Maya Banks
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste Ianuarie 2020

Nunta unui Scoțian – Vannesa Kelly

Misterul de la Winterset – Candace Camp

Libertinul și Debutanta – Julia London

Darul Iubirii – Victoria Alexander

-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Misterul de la Winterset

Candace Camp
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Libertinul și Debutanta

Julia London
Editura Alma
24,90 lei
-17%
Nou

Colecția Iubiri de Poveste

Darul Iubirii

Victoria Alexander
Editura Alma
24,90 lei
Listă cărți Iubiri de Poveste Decembrie 2019

Listă cărți Iubiri de Poveste Decembrie 2019

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

O Pasiune de-o Noapte

Valerie Bowman
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Totul e Permis în Dragoste

Kerrigan Byrne
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Mireasă pentru un Crai

Julia London
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste Noiembrie 2019

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Biblia Burlacilor

Mia Marlowe
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

În căutarea unui Soț

Victoria Alexander
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Enigmatica Ducesă

Sophie Barnes
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Neastâmpărata

Julia London
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste Octombrie 2019

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Un Duce ca nimeni Altul

Valerie Bowman
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Subjugarea unui Scoțian

Maya Banks
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

O Lady Greu de Cucerit

Candace Camp
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Scandaluri și Pasiuni

Sabrina Jeffries
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste Septembrie 2019

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Libertinul meu Preferat

Valerie Bowman
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Unicul Domn Sinclair

Mia Marlowe
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Sub Vraja Iubirii

Candace Camp
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Nu face Pact cu Diavolul

Sabrina Jeffries
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste August 2019

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Lasă Dragostea să te Găsească

Johanna Lindsey
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

O Pereche pentru Marcus Cynster

Stephanie Laurens
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Să n-ai Încredere într-un Pirat

Valerie Bowman
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Vicontele Păcatului

Sabrina Jeffries
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Seducerea unui Înger

Kate Moore
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste Iulie 2019

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Dorință Neîmblânzită

Johanna Lindsey
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Pasiunea unui Cowboy

Lorraine Heath
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Un Conte ca Tine

Caroline Linden
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Salvarea unei Diavolițe

Kate Moore
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste Iunie 2019

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Ducele Bastard

Sophie Barnes
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Un Cavaler Desăvârșit

Loretta Chase
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Să Nu Iubești un Cowboy

Lorraine Heath
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Tentații pentru o Moștenitoare

Susanna Craig
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste Mai 2019

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Ascultă-ți Inima

Johanna Lindsey
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Fostul și Viitorul meu Duce

Caroline Linden
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Păcate pentru un Sfânt

Kate Moore
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Secretul Cleopatrei

Christi Caldwell
Editura Alma
24,90 lei

Listă cărți Iubiri de Poveste Aprilie 2019

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Jocul de-a Guvernanta

Tessa Dare
Editura Alma
24,90 lei
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Un Rebel Desăvârșit

Lorraine Heath
Editura Alma
24,90 lei
-17%