Listă cărți Iubiri de Poveste

Lista Carti Iubiri de Poveste 1

În Lista cărți Iubiri de Poveste veți găsi cele mai frumoase romane historical romance apărute în colecția Alma.

Romanul de dragoste istoric este o categorie largă de ficțiune în care intriga are loc într-un cadru situat în trecut. În funcție de locul și timpul în care se desfășoară acțiunea, avem mai multe categorii: Regency Romance, Victorian Romance, Medieval Romance, Viking Romance, Scottish Romance…

Această colecție s-a încheiat!

Listă Cărți Iubiri de Poveste Octombrie 2022

 
Al doilea volum al miniseriei „Destine Aurite”, după Cum să devii Ducesă
Bogatul industriaș american Aubrey Nelson i-a invitat pe ducele și ducesa de Westbrook să viziteze casa lui de vacanță și se duce înainte să supravegheze pregătirile. Ajutorul lui de nădejde este menajera Maeve Brown, de care se simte foarte atras, iar când Maeve este în pericol, își dă seama că sentimentele lui sunt mai puternice decât ar fi trebuit. Inima are propriile sale idei despre adevăratele bogății.
 
 
Gareth a câștigat-o pe Rowena la zaruri, unde a fost pariată de tatăl ei. Lordul Întunecat din Caerleon e acuzat de crimă și o folosește pe Rowena pentru a ucide fantomele trecutului său, dar va fi prins în propria sa capcană – sclavul unei dorințe pe care nu ar fi putut spera niciodată să o potolească.
 
 

Listă Cărți Iubiri de Poveste Septembrie 2022

 
Al șaselea volum al seriei „Neobișnuiții Moreland”, după Mângâierea lui Păcătoasă
Con Moreland știe că frumoasa Lilah îl urăște, dar este atras de ea. Iar acum sunt nevoiți să conlucreze pentru a descifra misterul răpirii surorilor lui, o aventură care îi conduce la casa lui Lilah din copilărie, care are un labirint ciudat pe terenul său.
 
 
Roman de sine-stătător. Familia lui Lady Myrtle McQuoid a plecat la țară uitând-o în casa lor din Londra. Val Bancroft, ducele de Aragon este văduv și trăiește izolat de lume. Dar nu-i poate întoarce spatele vecinei lui care are nevoie de ajutor. În nopțile reci ale Londrei, sub o pătură de zăpadă, s-ar putea aprinde lumina unei noi iubiri fierbinți?
 

Listă Cărți Iubiri de Poveste August 2022

 
Al treilea volum al seriei „Iubește și Spionează”, după În Căutarea Iubirii
Folosind pseudonimul Lady Sterling, Laura le ajută pe tinerele maltratate sau compromise pedepsindu-i pe angajatori. În timp ce își urmărește cea mai recentă țintă, Laura este ajutată în mod neașteptat de… Lord Sterling.
În calitate de spion al Coroanei, căpitanul Jeremy Addison, vicontele Sterling, trebuie să o investigheze pe ademenitoarea Laura. Forțați să pozeze în proaspăt căsătoriți, Laura și Jeremy formează o alianță neașteptată… Dar poate aceasta să ducă la o iubire reală, de durată?
 
 
Lady Brenna călătorește spre Scoția pentru o căsătorie aranjată, pe care nu și-a dorit-o. Când o bandă de războinici o capturează, ea acceptă să devină soția comandantului lor, Connor MacAlister, pe care îl cunoscuse în copilărie. Însă capturarea ei era doar o răzbunare împotriva celui sortit să îi fie soț, dusmanul de moarte al lui Connor.
Brenna vrea să cucerească inima bravului scoțian, dar este atrasă într-un război al clanurilor – din care numai credinta si eroul inimii ei o pot salva…
 
 
Al doilea volum al seriei „Rebelii de pe Fifth Avenue”, după Goana după Moștenitoare
Timida Alice Lusk vrea să devină o femeie care să-i facă să clocotească sângele oricărui bărbat. . .și tocmai a întâlnit ticălosul perfect care să o învețe.
Christopher „Kit” Ward vrea să deschidă un club de noapte de success în New York City și are nevoie de cel mai bun bucătar, iar Alice, care a luat lecții de gătit de la un chef faimos, îl poate ajuta, în schimbul unor lecții despre seducție.
Învățătura lor în dormitor devine pasionată, dar oare Kit va putea să-i cucerească inima lui Alice?
 
 
Primul volum din
Pentru a-și asigura confortul financiar, Lady Charlotte Dalrumple, Pamela Lockhart și Hannah Setterington înființează Școala Guvernantelor. Lady Charlotte trebuie să-i învețe bunele maniere pe doi micuți dar și pe tatăl lor, chipeșul viconte Wynter Ruskin. Treptat, lecțiile se transformă într-un joc al pasiunii.
 
 
Al doilea volum al seriei „Frumoase și Diabolice” după O Lady Focoasă
Crescută printre criminali, o întorsătură a sorții a adus-o pe Adelaide Frampton în sălile de bal din Mayfair, unde își folosește abilitățile pentru a ajuta miresele să evite altarul.
Henry, Duce de Clayborn are o reputație impecabilă –ultimul lucru de care are nevoie este o femeie care să descopere secretele din trecutul său.
Dar plimbările cu trăsura până târziu în noapte reprezintă un pericol delicios… și în curând Adelaide descoperă adevărurile lui Clayborn și amenință că îi va fura inima bine păzită.
 
-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Binefacerile Căsătoriei

Susanna Craig
Editura Alma
Prețul inițial a fost: 29,90 lei.Prețul curent este: 24,90 lei.

Listă Cărți Iubiri de Poveste Iulie 2022

 

 
Al doilea volum al seriei „Lady Truelove”, după Adevărul despre Dragoste și Duci.
Clara Deverill este acum Lady Truelove în locul surorii ei, și trebuie să ofere sfaturi la probleme pe care nici ea nu știe cum să le depășească. Rex Galbraith flirtează, dar nu are de gând să se căsătorească. Când își dă seama că Clara i-a folosit sfaturile pentru rubrica ei din ziar, se înfurie. Însă Clara schimbă tot ceea ce Rex credea că știe despre femei – și despre sine…
 
 
Al șaptelea volum al seriei „Familia MacLachlan”, după Îndrăgostită de un Crai.
O poveste fierbinte din Londra victoriană. O doamnă eligibilă fuge de acasă într-un colț îndepărtat al Imperiului Britanic, încredințând siguranța și inima ei unui haiduc periculos.
 
 
Al doilea volum al seriei „Nunți Regale”, după  Planurile unei Prințese.
Tinerii din lumea bună luptă pentru mâna lui Lady Caroline Hawke, doar Prințul Leopold de Alucia o ignoră. Așadar, Caroline se asigură că într-un jurnal de scandal pentru doamne vor apărea niște zvonuri care l-ar putea ruina, din punct de vedere social. Acum, Leo are nevoie de ajutorul lui Lady Caroline pentru a-și recăpăta accesul la înalta societate. Dar va descoperi că sprijinul lui Lady Caroline l-ar putea costa inima, sufletul, și ambele lor reputații.
 
 
Al cincilea volum al seriei „Clubul Valeților”, după Vicontele Cavaler.
Căpitanul David Ellsworth a primit vestea șocantă și nedorită că este noul conte de Elmwood și are nevoie de ajutorul lui Lady Annabelle Bellham ca să-l învețe cum să se descurce în înalta societate. Annabelle nu are nicio intenție să cadă pradă farmecului unui bărbat și nu are nimic în comun cu David, decât o pasiune înfocată și niște sentimente extrem de incomode… ar putea fi suficient?
 

Listă Cărți Iubiri de Poveste Iunie 2022

 

 
Ultimul volum al trilogiei „Rebelii Societății”, după Dragostea unui Pirat
Pentru a-și salva satul de la sclavie, misionara Sarah Fisher vrea să cumpere mila frumosului căpitan Martin Bouchard cu trupul ei. Însă cu cât stă mai mult pe nava care îi duce în Anglia, cu atât sunt șanse mai mari ca ea să devină căpitan! Poate Martin scape de trecutul său scandalos și să aibă un viitor cu prima femeie care i-a câștigat inima?
 
 
Al cincilea volum al seriei „Neobișnuiții Moreland”, după Plăceri și Surprize
Alexander Moreland este uimit să descopere că străinul din pragul ușii este o tânără deghizată în bărbat, care nu-și amintește nimic în afară de propriul ei nume și de faptul că fuge de cineva sau de ceva. Sabrina și Alex trebuie să rezolve misterul trecutului Sabrinei înainte de a se lăsa cuceriți de iubirea profundă dintre ei.
 
 
Al patrulea volum al seriei „Clubul Valeților”, după Marchizul care mă Iubea
Ewan Fairchild, vicontele Clayton, se bucură de o viață plină de succes, iar acum a cumpărat la licitație un cal Pur Sânge arab, vândut de tatăl lui Lady Theodora Ballard. Plecată în misiune pentru a-și recupera calul, Thea se alege cu un picior rupt, iar Clayton cu un oaspete ademenitor. Scânteile dintre ei sunt de netăgăduit, dar e nevoie de multă dragoste pentru a-i salva…
 
 
Al doilea volum al seriei „Iubește și Spionează”, după Secrete Scandaloase
Tânăra contesă văduvă Amanda Bartlett duce o viață plictisitoare. Așa că atunci când se întrevede o aventură, sub forma unei cărți misterioase, care o apropie de un străin carismatic, vrea să profite de ea… Ofițerul de informații Langley Stanhope trebuie să recupereze cartea de coduri care a căzut în mâinile Amandei. Amândoi sunt în pericol, dar atracția intensă și nesăbuită de care sunt stăpâniți, face ca nimic să nu mai conteze.
 

Listă Cărți Iubiri de Poveste Mai 2022

 
 
Volumul cu numărul 4 al seriei „Frații Tenebrelor“, după Conspirația Contesei
Ziarul domnișoarei Marshall sprijină drepturile femeilor, dar dușmanii ei vor să-i distrugă afacerea. Aristocratul Edward Clark, un mincinos și un falsificator de primă clasă, se oferă să o ajute, deși în secret vrea să se răzbune pe ea. Când inima lui cinică va fi vrăjit de ea, trebuie să-i dezvăluie trecutul scandalos, ca să o salveze, cu riscul de a o pierde pentru totdeauna.
 
 
Volumul cu numărul 4 al seriei „Neobișnuiții Moreland“, după Misterul de la Winterset
Jurnalista americană Megan Mulcahey vrea să afle dacă Theo Moreland i-a ucis fratele pentru comoara pe care cei doi au căutat-o în America de Sud și se infiltrează în casa lui ca guvernantă. Atracția dintre ei este neașteptată, dar Theo este convins că a mai văzut-o undeva, cât despre Meghan, cum să se îndrăgostească tocmai de dușmanul ei?
 
 
O nouă autoare și al nouălea volum al seriei „Familia MacLachlan“.
Kate, Lady d’Allenay nu are perspective de căsătorie. Dar când un accident aduce un străin frumos la castelul ei, Kate este tentată să-i răspundă la sărutări. Renegat de familia sa, Lord Edward Quartermaine este proprietar al unui salon de jocuri de noroc. Acum se luptă să-și recapete memoria, iar pariul pe pasiunea lor scandaloasă ar putea fi ruina lui Kate dar pe Edward l-ar putea salva.
 
 
Primul volum al seriei „Rebelii de pe Fifth Avenue
Pentru a-și salva familia de la ruină, Harrison Archer este silit să găsească rapid și să se căsătorească cu o moștenitoare. Și apelează la singura femeie cu care și-ar dori să se poată căsători: prietena lui din copilărie Maddie, care acum este logodită cu un duce. Maddie nu suportă gândul de a-l vedea pe Harrison flirtând cu potențiale mirese. Pasiunea dintre ei se reaprinde, dar oare soarta lor e pecetluită sau dragostea îi va putea elibera?
 
Cea mai Dorită Mireasă (Blackstone’s Bride) – Kate Moore
 
 Lordul Blackstone se întoarce la Londra, dar nimeni nu ghicește că poveștile scandaloase despre haremul său și pictura amantei sale sunt o acoperire pentru o misiune secretă de a opri un agent străin periculos. Când fratele lui Violet dispare cu un raport esențial pentru guvernul britanic, Blackstone trebuie să rezolve cazul. Acum ea trebuie să colaboreze cu bărbatul care i-a frânt odată inima – fără a ceda impulsului de a se îndrăgosti din nou de el…
 

Listă Cărți Iubiri de Poveste Aprilie 2022

 

 Adevărul despre Dragoste și DuciLaura Lee Guhrke

O nouă autoare și primul volum al seriei „Lady Truelove“.

Revoltat că mama lui a urmat sfaturile rubricii scandaloase a lui Lady Truelove, Henry, Ducele de Torquil vrea să afle identitatea acesteia și o suspectează pe provocatoarea Irene Deverill.
Irene este conștientă că aventura ei arzătoare cu Henry i-ar putea distruge ziarul, cariera și independența. Dar în brațele ducelui, predarea este atât de dulce…
 
 
Al doilea volum al seriei „Sezoane Scandaloase“, după Logodnica Eternă
Îndemnat de tatăl lui să o curteze pe Sophie Winters pentru averea ei, Christopher Ansley, conte de Waxham ticluiește un plan pentru a rămâne burlac. Dar nu plănuia că se va îndrăgosti de impetuoasă Sophie. Oare dragostea lui Christopher va fi suficientă atunci când va descoperi cu adevărat intențiile tatălui său?
 
 
Primul volum al seriei „Nunți Regale“.
În timp ce investighează moartea unui prieten apropiat, Prințul Sebastian o cunoaște pe Eliza, care a publicat în ziarul ei un pont anonim despre crimă și amândoi pornesc pe urmele criminalului.
Când atmosfera dintre ei devine fierbinte, prințul va trebui să decidă ce este mai important: țara sau inima lui.
 
 
Al doilea volum al seriei „Ghidul Vânătoarelor de Soți“, după Ghidul Nevestelor Fericite
Lucy Holbrook este sfătuită de prietene să vândă hanul tatălui ei și să devină o doamnă a societății, deși Lucy nu vrea să părăsească berăria sau pe bătrânul orb de care are grijă. Dar când la han sosește un străin chipeș cu o crimă uluitoare de rezolvat… Lucy simte față de el o atracție periculoasă!
 

Listă Cărți Iubiri de Poveste Martie 2022

 

O Lady FocoasăSarah MacLean

Primul volum al seriei „Frumoase și Diabolice“, în care veți întâlni personaje din seria „Scandaluri și Ticăloși
Lady Sesily Talbot ademenește domnii în grădinile întunecate de lângă sălile de bal, dar întâlnirile acelea nu sunt ceea ce par, căci ticăloșii trebuie seduși și eliminați. Caleb Calhoun vrea ca sora prietenului său să nu aibă necazuri în urma escapadelor ei nocturne. Cum ar fi să o protejeze… pentru totdeauna?
 
 

Primul volum al seriei „Sezoane Scandaloase“, autoarea seriilor “Lorzii Pierduți ai Londrei” , “Mirese Păcătoase” și “Fete și Secrete

Lady Emmaline Fitzhugh așteaptă de ani de zile ca logodnicul ei să o ia de soție. Dar Lord Drake își îneacă amarul coșmarurilor de după război în băutură și multe aventuri amoroase, fiindcă nu se consideră demn de Emma. Va putea ea să-i arate puterea vindecătoare a iubirii?
 
 
Primul volum al seriei „Ghidul Vânătoarelor de Soți“, autoarea seriei “Fiii Păcatului
Fiica unui spion britanic, Jane Fawkener a trăit mai mult în ținuturi exotice din străinătate. Dar tatăl ei dispare, lăsându-i un exemplar din „Ghidul vânătoarelor de soți“ la Londra. Lord Hazelwood se va ocupa acum de protecția ei, dar pentru un bărbat ca el, periculos de seducător, regulile sunt făcute doar pentru a fi încălcate.
 
 
Al treilea volum al seriei „Frații Tenebrelor
Sebastian Malheur este un ticălos educat. Când nu scandalizează doamnele în dormitor, revoltă societatea cu teoriile sale științifice… care nu îi aparțin, sunt ale văduvei Violet Waterfield. Când Sebastian amenință că va da în vileag conspirația lor, ea va face orice pentru a salva acest parteneriat… chiar dacă trebuie să-și deschidă inima către cel care ar putea să o distrugă definitiv.
 

Listă Cărți Iubiri de Poveste Februarie 2022

 
O nouă autoare și o comedie romantică, primul volum al seriei „Surorile Merriwell“.
Contele de Fareham angajează o falsă logodnică pentru a scăpa de insistențele mamei sale. Minerva Merriwell a trebuit să se lupte pentru a se întreține pe ea și pe cele două surori ale ei mai mici, așa că oferta lui Hugh i se pare convenabilă. Însă când ajung la moșia acestuia, logodna falsă începe să se transforme într-o adevărată dragoste. Pot avea încredere unul în altul, când relația lor a început cu o minciună?
 
 
Al doilea roman al seriei „Întâlniri Clandestine“, după O Noapte cu Ducele
Zvonurile că și-a ucis propriii părinți l-au urmărit pe Thomas Ellis, vicontele Griffin, încă de când era copil. La mai bine de un deceniu de la tragedie, Griff primește un pont despre ucigașul părinților săi… unul care îl duce direct la Hanna Zaydan, care vrea să devină cel mai bun ortoped din Londra. Hanna știe să repare fracturi, dar poate să repare și o inimă frântă? Mai important, o va lăsa Griff?
 
 
O nouă autoare și primul volum al miniseriei „Dinastia Belgrave“.
În 1919, doar alcoolul și femeile îi țin companie lui Livingston după ce și-a pierdut în Marele Război majoritatea prietenilor, inclusiv pe cel care l-a numit executor al zestrei surorii sale mai mici. Rainey trebuie să-și găsească un soț în două luni, altfel își pierde moștenirea familiei. Livingston o știe pe Rainey de când era o fetiță, dar acum e singura imună la farmecul său. Însă de la ură până la iubire nu e decât un singur pas….
 
 
Al doilea roman al seriei „Lady Sherlock“, după Misterul Femeii în Roșu
Charlotte, ajutată de doamna Watson, rezolvă tot felul de cazuri. Acum însă Lady Ingram, vrea ca Lady Sherlock să-i găsească primul ei iubit, care nu a venit la întâlnirea lor anuală. Iar bărbatul dispărut este fratele vitreg ilegitim al lui Charlotte. Între timp, Charlotte se luptă cu o cerere surprinzătoare în căsătorie…
 

Listă Cărți Iubiri de Poveste Ianuarie 2022

 
 
Ultimul volum al trilogiei „Londra“.
Elissande Edgerton este prizonieră în casa unchiului ei tiranic. Numai prin căsătorie poate revendica libertatea pe care o tânjește. Dar cum să prindă bărbatul perfect?
Lordul Vere, agent secret al guvernului, este implicat într-un scandal după ce este prins cu Elissande și este silit să facă o căsătorie de conveniență. Cum seducția e singura lor armă – și un secret întunecat din trecut le pune în pericol viața – pot învăța să aibă încredere unul în celălalt?
 
 
O nouă autoare și primul volum al seriei „Întâlniri Clandestine
Văduva Lady Delilah Chambers cunoaște într-o seară la un han un gentleman și ajung să petreacă o noapte plină de pasiune. Dar a doua zi, Leela este șocată când primește vizita acestuia și află că-i va fi soacră, căci Elliot Townsend, Duce de Huntington vrea să se căsătorească cu fiica ei vitregă.
Leela și Elliot sunt hotărâți să se țină departe unul de celălalt – ușor de zis, greu de făcut… cu pasiunea nu te joci.
 
 
Primul volum al seriei „Familia Wynchester
Chloe Wynchester vrea să-i îndeplinească ultima dorință a tatălui ei adoptiv și să recupereze un tablou dispărut, furându-l. Dar, când face asta, răpește și un duce frumos.
Lawrence Gosling, Ducele de Faircliffe, trebuie să se căsătorească cu o moștenitoare bogată. Dar când se trezește într-o trăsură condusă de o femeie frumoasă care refuză să-i asculte comenzile, se teme că inima lui este a ei. Oare poate sacrifica moștenirea familiei pentru o dragoste adevărată?
 
 
Primul volum al seriei „Lady Sherlock
Când orașul este lovit de un trio de morți neașteptate și suspiciunea cade asupra surorii ei și a tatălui ei, Charlotte Holmes îi caută cu disperare pe adevărații vinovați. Primește ajutor de la o bună prietenă, un inspector de poliție și un bărbat care o iubește de mult. Dar, în cele din urmă, Charlotte, sub numele fals de Sherlock Holmes, va provoca așteptările cu inteligența și mintea ei iscoditoare.
 
 
Ultimul volum al seriei „Societatea Doamnelor Călătoare
În ultimii șapte ani, Viola Branham a călătorit prin lume ca o femeie independentă, limitându-și trecutul ciudat la o amintire îndepărtată, dar dureroasă. Acum a fost chemată acasă, în Anglia, din cauza unei prevederi din testamentul unchiului ei: ea va pierde totul, dacă nu se împacă cu bărbatul care i-a frânt inima și i-a ruinat viața – soțul ei.
 

Continuă pe pagina 2 cu Listă cărți Iubiri de Poveste 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *