Seria BOSS Inc.

Seria BOSS Inc. Kat Martin romana
Seria BOSS Inc. Kat Martin engleza

 

Seria BOSS Inc.

1. Dragoste și Pericol

2. În Vârtejul Iubirii

3. Periculos și Seducător

Kat Martin

Kat Martin

Autoarea  de bestseller-uri New York Times, Kat Martin, este absolventă a Universității din California din Santa Barbara, unde s-a specializat în antropologie și, de asemenea, a studiat istoria. Locuiește în prezent în Missoula, Montana, împreună cu soțul ei, autor de western-uri, L. J. Martin, Kat a scris șaizeci și cinci de romane romantice de suspans istoric și contemporan. Peste șaisprezece milioane de exemplare ale cărților ei sunt tipărite și a fost publicată în douăzeci de țări străine. Kat lucrează în prezent la următorul ei suspans romantic.

Seria BOSS Inc.

Into the Fury

Into the Fury

(Book 1)

Kat Martin

Romantic Suspense – Dragoste și Pericol – Kat Martin

Primul volum al seriei BOSS, Inc.

Ethan Brodie este un fost polițist dur, calculat, bine antrenat să înfrunte orice pericol. Și-a jurat să stea departe de femei, din cauza unei relații dezastruoase, care i-a frânt inima.

Totuși atrăgătorul detectiv particular și echipa lui acceptă o nouă misiune: aceea de a proteja câteva modele de top, femei superbe, de la o agenție de elită, care au primit amenințări cu moartea.

Valentine Hart este un model de o frumusețe perfectă. Se simte atrasă de Ethen Brodie și în ciuda hotărîrii lui de a refuza orice poveste de dragoste, între ei se declașează o pasiune fierbinte.

Cu cât Val și Ethan se apropie mai mult unul de celălalt, cu atât criminalul pășește și el în urma lor.

Into the Fury

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Romantic Suspense

Pagina oficială Kat Martin – Link

 

Seria BOSS Inc.

Into the Whirlwind

Into the Whirlwind

(Book 2)

Kat Martin

Romantic Suspense – În Vârtejul Iubirii – Kat Martin

Al doilea volum al seriei Boss, Inc.

Dirk Reynolds este un bodyguard încântător, un bărbat puternic și fascinant, îndrăgostit de mașini puternice și motociclete de firmă. Lumea lui este cu totul răvășită când o cunoaște pe Megan, o roșcată frumoasă, mamă singură, care se îndrăgostește de el, dar care se teme să nu tulbure existența copilului ei de trei ani.

Așa că rupe această relație. Când fiul ei este răpit, Megan i se adresează singurului bărbat care știe că i-l va aduce pe Charlie acasă. Pasiune romantică, erotism, dar și emoții dureroase, toate se regăsesc în vârtejul unei iubiri înflăcărate.

Into the Whirlwind

Categoria Roman de dragoste 

Colecția Romantic Suspense

Pagina oficială Kat Martin – Link

 

Seria BOSS Inc.

Into the Firestorm

Into the Firestorm

(Book 3)

Kat Martin

Romantic Suspense – Periculos și Seducător – Kat Martin

Al treilea volum

Emma Cassidy își făcuse un idol din Luke Brodie, vestitul vânător de recompense. Bărbatul cu statură impresionantă și mers de felină este înzestrat cu un chip de înger decăzut și o reputație de cuceritor nemilos. În căutarea unui malefic violator de minore, implicat în tenebroase afaceri cu mafia japoneză, Emma îl urmărește pe Luke în acțiune și se îndrăgostește de el.

Emma are o răfuială personală cu fiorosul criminal. Pe măsură ce primejdia e tot mai aproape și momentele de suspans sunt intense, Emma și Luke se simt tot mai atrași unul de altul. După ce reușesc să decapiteze rețeaua de traficanți și proxeneți, dragostea lor izbucnește în flăcări.

Into the Firestorm

Categoria Roman de Dragoste

Colecția Romantic Suspense

Pagina oficială Kat Martin – Link

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *