Seria Familia Sullivan

Seria Familia Sullivan Bella Andre

Seria  Familia Sullivan (Sullivans)

1. Dragostea din Ochii Tăi

2. De Acum, pentru Totdeauna

3. Nu pot să nu mă Îndrăgostesc

4. I Only Have Eyes For You 
5. If You Were Mine 
6. Let Me Be The One 
7. Come A Little Bit Closer 
8. Always On My Mind 
9. Kissing Under the Mistletoe 
9.5 One Perfect Night 
10. The Way You Look Tonight 
11. It Must Be Your Love 
12. Just To Be With You 
13. I Love How You Love Me 
14. All I Ever Need Is You 
14.5 Every Beat of My Heart 
15. Now That I’ve Found You 
16. Since I Fell For You 
16.5 Sweeter Than Ever 
17. You Do Something To Me 
18. Every Time We Fall In Love 
19. Your Love Is Mine 
20. There Goes My Heart 
21. When You Kiss Me 
22. Hold On To My Heart 

Bella Andre banner
Bella Andre foto

Bella Andre

         Bella Andre este autoarea de bestseller-uri pentru New York Times, USA Today, Publishers Weekly și Wall Street Journal pentru seriile „The Sullivans®”, „The Morrisons” și „The Maverick Billionaires”.

           După ce s-au vândut în peste 10 milioane de exemplare, romanele Bellei Andre au fost cele mai vândute în lume și au apărut pe listele cu bestselleruri din New York Times și USA Today de 93 de ori. Ea a fost autorea clasată pe locul 1 pe Amazon (pe o listă de top 10 care includeau autori precum Nora Roberts, JK Rowling, James Patterson și Stephen King).

Seria  Familia Sullivan (Sullivans)

The Look of Love Bella Andre

The Look of Love

(Book 1)

Bella Andre

Modern Romance – Dragostea din Ochii Tăi – Bella Andre

Primul volum al seriei Familia Sullivan (Sullivans)

Chloe Peterson are o noapte proastă. Și, când mașina ei derapează de pe drumul umed direct într-un șanț, este convinsă că până și tipul grozav care o salvează în toiul furtunii e prea bun ca să fie adevărat.

Ca fotograf de succes care colindă prin toată lumea, Chase Sullivan are de unde alege femei frumoase. Și consideră că viața lui este perfectă exact așa cum e – până în noaptea când o găsește pe Chloe pe marginea drumului, în Napa Valley.

Chase știe din prima clipă că nu a mai cunoscut pe cineva atât de fermecător, dar își dă repede seama că tânăra are probleme mult mai mari decât mașina avariată – căci Chloe a jurat să nu mai facă niciodată greșeala de a avea din nou încredere într-un bărbat.

Dar, cu fiecare privire drăgăstoasă pe care i-o aruncă Chase și cu fiecare dulce mângâiere păcătoasă, nu se poate abține să nu se întrebe dacă nu cumva a întâlnit singura excepție.

În curând, Chase este gata să mute munții din loc pentru a o iubi și a o proteja. Dar oare Chloe o să-l lase?

Bella Andre este autoarea ale cărei cărți se află în fruntea topurilor de bestselleruri din întreaga lume, iar aparițiile în topurile din New York Times, USA Today, Publishers Weekly și Wall Street Journal sunt constante. Până în prezent, vânzările romanelor ei au depășit 7 milioane de exemplare.

The Look of Love

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficiala Bella Andre – Link

 

Seria  Familia Sullivan (Sullivans)

From This Moment On Bella Andre

From This Moment On

(Book 2)

Bella Andre

Modern Romance – De Acum, pentru Totdeauna – Bella Andre

Al doilea volum al seriei Familia Sullivan (Sullivans)

Până la vârsta de 36 de ani, Marcus Sullivan a fost fratele mai mare responsabil de cei șapte frați și surori, pe care i-a crescut după moartea tatălui lor.

Dar, când toate planurile lui de viitor se duc de râpă, iar viața perfectă la care visase se dovedește a fi doar o minciună, Marcus are nevoie de o noapte nesăbuită pentru a lăsa totul în urmă. Și ce poate fi mai eliberator decât o aventură cu o necunoscută întâlnită într-un club?

Nicola Harding este o cântăreață celebră nu numai pentru muzica ei captivantă și senzuală, ci și pentru frumusețea ei. Însă nimeni nu știe că sub imaginea de bombă sexy se află o fată singură, trădată de un bărbat care a iubit mai mult faima decât pe ea.

De teamă să nu fie rănită din nou, Nicola jură să nu-și mai deschidă inima în fața nici unui bărbat – nici măcar în fața bărbatului superb, cu ochi întunecați și plini de dorință, pe care îl întâlnește într-un club și cu care decide să aibă o aventură de-o noapte.

Dar lucrurile nu merg tocmai cum și-au propus Marcus și Nicola, iar atracția incredibilă dintre ei naște o legătură mai profundă decât și-au imaginat. Și, deși cad de acord să-și consume aventura și apoi să se întoarcă fiecare în lumea lui, se pare că destinul are alte planuri pentru ei.

Bella Andre este autoarea ale cărei cărți se află în fruntea topurilor de bestselleruri din întreaga lume, iar aparițiile în topurile din New York Times, USA Today, Publishers Weekly și Wall Street Journal sunt constante. Până în prezent, vânzările romanelor ei au depășit 7 milioane de exemplare.

From This Moment On

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficiala Bella Andre – Link

 

Seria  Familia Sullivan (Sullivans)

Can't Help Falling In Love Bella Andre

Can’t Help Falling In Love

(Book 3)

Bella Andre

Modern Romance – Nu pot să nu mă Îndrăgostesc – Bella Andre

Al treilea volum al seriei Familia Sullivan (Sullivans)

Gabe Sullivan își riscă zilnic viața făcându-și meseria de pompier în San Francisco. Însă, după ce a învățat la modul dureros o lecție despre stabilirea limitelor și despre granițele dintre viața personală și cea profesională, nu are de gând să se mai implice vreodată emoțional cu victima unui incendiu.

Sigur nu cu fetița și curajoasa ei mamă pe care le-a salvat din apartamentul lor cuprins de flăcări – și de la care nu își poate lua gândurile.

Megan Harris știe că îi datorează totul neînfricatului pompier care a reușit să le salveze pe ea și pe fetița ei de șapte ani din incendiu. Totul… mai puțin propria inimă.

Căci, după ce și-a pierdut soțul, fost militar în aviație, cu cinci ani în urmă, și-a jurat că nu are să își mai permită vreodată să iubească – și să piardă – un bărbat cu o meserie periculoasă.

Însă când Gabe și Megan se reîntâlnesc și flăcările incontrolabile ale dorinței se aprind între ei, cum ar putea el să îi ignore curajul, spiritul, frumusețea?

Și cum ar putea ea să nege nu doar legătura lui puternică și sinceră cu fiica ei, ci și felul în care săruturile lui delicioase și senzuale o provoacă să renunțe la toate zidurile de protecție pe care le-a ridicat în jurul inimii ei?

BELLA ANDRE este autoarea ale cărei cărți se află în fruntea topurilor de bestselleruri din întreaga lume, iar aparițiile în topurile din New York Times, USA Today, Publishers Weekly și Wall Street Journal sunt constante. Până în prezent, vânzările romanelor ei au depășit 7 milioane de exemplare.

Can’t Help Falling In Love

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficiala Bella Andre – Link

 

Bella Andre
Bella Andre Sullivans

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *