Seria Fiii Păcatului

Seria Fiii Păcatului 1 Kate Moore

Seria Fiii Păcatului (The Sons of Sin Trilogy)

1. Păcate pentru un Sfânt

2. Salvarea unei Diavolițe

3. Seducerea unui Înger

 

Kate Moore

Kate Moore

O californiană nativă, Kate a studiat literatura engleza lângă Boston și s-a întors în California pentru a preda generațiilor de liceeni, care sunt acum prietenii ei de pe Facebook, în timp ce ea a schițat nu atât de în secret romane de dragoste. În poveștile lui Kate, o atracție reciprocă incontestabilă aduce împreună bărbați singuratici si duri și femei calde și practice într-un cerc al dragostei din Regency England sau California contemporană.

Câștigătoare a premiilor Golden Heart, Golden Crown și Book Byers Best și finalistă de trei ori a premiului RITA Awards, Kate locuiește la nord de San Francisco alături de soțul ei surfer, laboratorul lor galben, găleți de jucării pentru nepoți și kilometri de rafturi aglomerate. Familia și prietenii lui Kate oferă sprijin și umor fără sfârșit. Copiii ei sunt cele mai bune lucrări ale sale, iar soțul ei este eroul ei preferat.

Seria Fiii Păcatului – Kate Moore

To Tempt A Saint

To Tempt a Saint

(Book 1)

Kate Moore

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Păcate pentru un Sfânt

Kate Moore
Editura Alma
Prețul inițial a fost: 29,90 lei.Prețul curent este: 24,90 lei.

Historical Romance  – Păcate pentru un Sfânt – Kate Moore

Primul volum din seria Fiii Păcatului (The Sons of Sin Trilogy)

Deși a fost făcut cavaler după ce a salvat viața prințului regent, Sir Alexander Jones nu va fi niciodată acceptat cu adevărat de înalta societate.

Dar dacă vrea să-și găsească fratele dispărut, Xander trebuie mai întâi să cucerească o moștenitoare dispusă să-l accepte – și să obțină astfel fondurile de care are nevoie ca să scotocească prin cele mai întunecate cotloane ale Londrei.

Deposedată de moștenirea la care avea dreptul de mașinațiile unui unchi lipsit de scrupule, Cleo Spencer trăiește la o fermă din alocația neîndestulătoare din care trebuie să-l întrețină și pe fratele ei. Însă încheierea unei căsătorii ar schimba cu totul situația, căci Cleo ar avea astfel acces la banii ce i se cuvin.

Încheierea unui târg cu Xander este șansa de care amândoi au nevoie, mai ales că Xander o asigură că pot ieși cu bine din această situație. Dar cum va putea Xander să lase neprihănită o mireasă precum Cleo – când ea e o femeie în stare să facă și un sfânt să se gândească la păcate?

Păcate pentru un Sfânt (To Tempt a Saint)

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Kate Moore – Link

 

Seria Fiii Păcatului – Kate Moore

To Save The Devil

To Save the Devil

(Book 2)

Kate Moore

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Salvarea unei Diavolițe

Kate Moore
Editura Alma
Prețul inițial a fost: 29,90 lei.Prețul curent este: 24,90 lei.

Historical Romance  – Salvarea unei Diavolițe – Kate Moore

Al doilea volum din seria Fiii Păcatului (The Sons of Sin Trilogy)

Ei sunt fiii născuți din păcat – trei frați a căror mamă este o faimoasă curtezană din Londra. Deși Xander, Will și Kit nu sunt legitimi în ochii aristocrației, mama lor s-a asigurat că fiecare a primit educația unui gentleman și știe cum să-și croiască propriul drum în lume.

Fost spion, Will Jones poate să se descurce în situații dure și să facă față unor inamici nemiloși. Așa că, atunci când primește informații despre Kit, fratele pierdut, nu ezită să se infiltreze în bordelul dușmanului său de moarte, Archibald March – dar se trezește în situația neașteptată de a salva o fecioară de la o soartă extrem de crudă.

Aflată în propria misiune, tânăra nu vrea să-și dezvăluie adevărata identitate și preferă să fie cunoscută sub numele de Elena din Troia. Ea și Will au un dușman comun, căci Elena caută cu disperare niște scrisori aflate în posesia lui March care ar putea s-o distrugă pe mama ei.

Cei doi își unesc forțele, și căutările îi conduc în lumea periculoasă a intrigilor și trădărilor, unde pentru datorie lupți – iar pentru dragoste este posibil să mori.

Salvarea unei Diavolițe (To Save the Devil)

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Kate Moore – Link

 

Seria Fiii Păcatului – Kate Moore

To Seduce an Angel

To Seduce an Angel

(Book 3)

Kate Moore

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Seducerea unui Înger

Kate Moore
Editura Alma
Prețul inițial a fost: 29,90 lei.Prețul curent este: 24,90 lei.

Historical Romance  – Seducerea unui Înger – Kate Moore

Al treilea volum din seria Fiii Păcatului (The Sons of Sin Trilogy)

Kit, cel mai tânăr dintre frații Jones, devine în mod neașteptat marchiz de Daventry. Legea este de partea lui și îi dă dreptul să moștenească titlul nobiliar, dar bunicul lui, ducele de Wenlocke, nu poate accepta acest lucru și ar face orice pentru a se răzbuna – chiar pentru a-l vedea mort.

Tocmai de aceea familia îl protejează pe Kit și nu-i permite să facă nici un pas fără a fi supravegheat. Când tânărul o angajează pe frumoasa Emma Portland ca profesoară pentru copiii orfani pe care el îi are în grijă, decizia lui nu-i aduce în casă o simplă profesoară – ci o femeie care trezește în el dorințe greu de stăpânit.

Acuzată de o crimă pe care nu a comis-o, Emma Portland este obligată de ducele de Wenlocke să pătrundă în casa lui Daventry sub o identitate falsă, pentru a-l ajuta să-și distrugă nepotul renegat. Emma acceptă, dar tot ce vrea este să-și plănuiască scăparea.

Ceea ce nu avea însă în plan era să se îndrăgostească de războinicul cu chip de înger pe care trebuie să-l seducă. Lupta pe care amândoi trebuie să o ducă pentru a putea spera la un viitor împreună le va dovedi dacă puterea dragostei este cea care îi va elibera de povara amenințătoare a trecutului.

Seducerea unui Înger (To Seduce an Angel)

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Kate Moore – Link

 

Seria Fiii Păcatului – Kate Moore

 

Serii Kate Moore:

Ghidul Vânătoarelor de Soți

Seria Ghidul Vânătoarelor de Soți Kate Moore engleza
kate moore books

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *