Seria Frăția Pumnalului Negru

Seria Fratia Pumnalului Negru J.R. Ward 1 engleza
Seria Fratia Pumnalului Negru J.R. Ward 2 engleza
Seria Fratia Pumnalului Negru J.R. Ward 3 engleza

 

Seria Frăția Pumnalului Negru (Black Dagger Brotherhood)

 

1.  Iubire Interzisă (Nopți de Patimă) – Dark Lover (2005)

2.  Iubire Eternă – Lover Eternal (2006)

3. În Umbra Păcatului – Lover Awakened (2006)

4. Lover Revealed (2007)

5. Lover Unbound (2007)

6. Lover Enshrined (2008)

6.5 Father Mine (2008)

7. Lover Avenged (2009)

8. Lover Mine (2010)

9. Lover Unleashed (2011)

10. Lover Reborn (2012)

11. Lover At Last (2013)

12. The King (2014)

13. The Shadows (2015)

14. The Beast (2016)

15. The Chosen (2017)

15.5 Dearest Ivie (2018)

16. The Thief (2018)

16.5 Prisoner of Night (2019)

17. The Savior (2019)

17.5 Where Winter Finds You (2019)

18. The Sinner (2020)

18.5 A Warm Heart in Winter (2020)

19. Lover Unveiled (2021)

20. Lover Arisen (2022)

21. Lassiter (2023)

 

j.r. ward banner

 

         J. R. Ward este autoarea a peste patruzeci de romane, inclusiv cele din seria sa de succes, care se află pe primul loc din New York Times și USA Today, Frăția Pumnalului Negru (The Black Dagger Brotherhood).

Există peste 15 milioane de exemplare ale romanelor lui Ward tipărite în întreaga lume și au fost publicate în 25 de țări din întreaga lume.

După ce a absolvit facultatea de drept, Ward a început să lucreze în domeniul sănătății în Boston și a petrecut mulți ani ca șef de personal al unuia dintre cele mai importante centre medicale academice din țară.

Ea locuiește în sud cu soțul ei incredibil de susținător și iubitul ei golden retriever. Scrisul a fost întotdeauna pasiunea ei, iar ideea ei despre rai este o zi întreagă fără altceva decât computerul, câinele ei și cafeaua.

Seria Frăția Pumnalului Negru

dark lover 2

Dark Lover

(Book 1)

J. R. Ward

-38%
J. R. Ward
Editura Leda
Prețul inițial a fost: 40,00 lei.Prețul curent este: 24,90 lei.

Paranormal Romance – Nopți de Patimă (Iubire Interzisă) – J.R. Ward

Primul volum al seriei Frăția Pumnalului Negru

Wrath, singurul vampir de rasă pură rămas pe pământ și, în același timp, conducătorul Frăției Pumnalului Negru – formată din războinici care își protejează rasa –, este hotărât să răzbune moartea părinților lui.

Dar, când cel mai de încredere războinic al său este ucis, iar în urma acestuia rămâne o fiică pe jumătate om, Wrath trebuie să o ia sub protecția lui și să îi fie alături în timpul tranziției spre noua existență.

Cuprinsă de o neliniște pe care nu a mai simțit-o niciodată, Beth Randall este complet pierdută în fața bărbatului incredibil de sexy care apare în casa ei în miez de noapte, ieșind din umbre înfricoșătoare.

Poveștile lui despre Frăția Pumnalului Negru o înspăimântă, dar, în același timp, atingerea lui îi trezește o dorință tot mai greu de stăpânit și care amenință să-i răvășească pe amândoi.

Deși acceptă până la urmă gândul că viața urmează să i se schimbe complet, Beth nu este nicidecum pregătită pentru ceea ce urmează, iar dușmanii Frăției îi îngreunează misiunea lui Wrath.

Dar se pare că iubirea și devotamentul pot câștiga în fața răului chiar și în această lume tenebroasă.

„J.R. Ward a creat o poveste minunată, cu un erou sexy, chinuit, adorabil și cu o femeie curajoasă care se dovedește a fi sufletul său pereche. Ce încântare pentru cititorii de romane de dragoste!“ Nicole Jordan

J.R. WARD este autoarea a peste 30 de romane, toate bestselleruri New York Times și USA Today.

Dark Lover

Categoria Roman de Dragoste 

Paranormal Romance

Pagina oficială J.R. Ward – Link

 

Seria Frăția Pumnalului Negru

Lover Eternal

Lover Eternal

(Book 2)

J. R. Ward

Paranormal Romance – Iubire Eternă – J.R. Ward

Al doilea volum al seriei Frăția Pumnalului Negru (Black Dagger Brotherhood)

Frăția Pumnalului Negru are un singur scop: să apere rasa vampirilor de ucigașii care îi pândesc la fiecare colț întunecat din Caldwell, New York.

Iar cel mai de temut și mai periculos dintre frați este Rhage, cel care nu lasă în viață nici un vânător de vampiri.

Dar Rhage nu a avut această putere incredibilă dintotdeauna, ci din clipa în care Fecioara Scrib l-a blestemat să poarte în el o bestie feroce care, când se trezește la viață, îi poate răni chiar și pe cei din Frăție.

Și pentru a nu-și pierde controlul și a ține în frâu dragonul interior, Rhage este sclavul impulsurilor sexuale, căutând seară de seară altă aventură pentru a-și descărca energia de nestăpânit.

Însă totul se schimbă când o cunoaște pe Mary Luce, o tânără obișnuită din lumea oamenilor, care pare să-i trezească sentimente necunoscute până atunci.

În schimb, Mary, când intră fără voia ei în lumea vampirilor, își dă seama că trebuie să se bazeze pe protecția lui Rhage pentru a nu fi ucisă, dar să nu se lase dominată de farmecul lui.

Curând, însă, este subjugată de aceeași dorință de nestăpânit pe care o au toate femeile în preajma celui mai dorit vampir și cedează în fața seducției. Dar cum își pot consuma iubirea Mary și Rhage când fiara din interiorul lui amenință să distrugă totul?

Lover Eternal

Categoria Roman de Dragoste 

Paranormal Romance

Pagina oficială J.R. Ward – Link

 

Seria Frăția Pumnalului Negru

Lover Awakened

Lover Awakened

(Book 3)

J. R. Ward

Paranormal Romance –  În Umbra Păcatului  – J.R. Ward

Al treilea volum al seriei Frăția Pumnalului Negru (Black Dagger Brotherhood)

Frăția Pumnalului Negru continuă să își apere rasa, cei șase frați fiind de neoprit în lupta contra vânătorilor de vampiri.

Dar cel mai dur și mai sălbatic dintre ei este, fără doar și poate, Zsadist, vampirul cu chip înfricoșător și cea mai mare sete de răzbunare. Fost sclav de sânge, Zsadist încă poartă cicatricile adânci ale trecutului plin de suferință și de umilințe.

Renumit pentru înverșunarea sa de neoprit și pentru faptele sale sinistre, el este un sălbatic de care se tem oamenii și vampirii deopotrivă. Furia este singurul său însoțitor, iar teroarea este singura lui pasiune – asta până când Zsadist salvează o frumoasă aristocrată din mâinile ucigașe ale vânătorilor de vampiri.

Bella este impresionată de energia incredibilă și de misterul emanate de Zsadist, iar chipul lui cu cicatrici adânci nu-i alungă dorința de a se apropia de ciudatul vampir.

Iar când el o scapă de teroarea trăită în mâinile unui strigoi, atracția dintre Bella și Zsadist devine de necontrolat, cei doi depășind niște granițe intime la care nici unul nu se gândise vreodată.

Dar setea de răzbunare pentru chinurile îndurate de Bella aproape că îl duce pe Zsadist în pragul nebuniei. Îndurerată și îndrăgostită, acum Bella trebuie să-și ajute iubitul să uite rănile trecutului și să găsească o cale de a avea un viitor alături de ea.

Lover Awakened

Categoria Roman de Dragoste 

Paranormal Romance

Pagina oficială J.R. Ward – Link

 

Seria Frăția Pumnalului Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *