Seria Frații St. James

Seria Fratii St. James Jamie Beck engleza

Seria Frații St. James (St. James Siblings)

1. A Meritat Așteptarea

2. A Meritat Strădania

3. Worth the Risk

Jamie Beck banner

Jamie Beck

Visele mele de a scrie din copilărie s-au tradus printr-o carieră la Hollywood în industria televiziunii sau a filmului. Când terminam de vizionat o saga dramatică de familie sau o poveste de dragoste, mă gândeam: „Vreau să scriu așa ceva!” Dar o carieră de scriitor părea un vis, așa că m-am dus la Universitatea Tulane presupunând că voi afla ce să fac cu restul vieții mele până în ziua absolvirii. M-am îndrăgostit de cursurile de psihologie, dar psihiatrii merg la facultatea de medicină, iar discipline precum biologia și chimia nu erau punctul meu forte. Din păcate, o altă carieră eliminată.

Când cariera soțului meu ne-a dus în Connecticut, am ales să stau acasă pentru a ne crește cei doi copii mici. Această decizie a oferit o a doua șansă de a revizui ideea de a scrie.

Seria Frații St. James (St. James Siblings)

Worth the Wait Jamie Beck

Worth the Wait

(Book 1)

Jamie Beck

Nou

Modern Romance

A Meritat Așteptarea

Jamie Beck
Editura Lira
19,90 lei

Modern Romance – A Meritat Așteptarea – Jamie Beck

Primul volum al seriei Frații St. James

Cu treisprezece ani în urmă, Vivi LeBrun l-a cunoscut pe David St. James – de care s-a îndrăgostit din prima clipă.

Dragostea ei a crescut de-a lungul anilor, ca urmare a apropiatei ei prietenii cu membrii familiei lui, care au salvat-o de la copilăria singuratică și plină de încercări.

Pregătindu-se pentru o vacanță alături de frații St. James, la casa lor de pe insula Block, Vivi visează cu ochii deschiși la reîntâlnirea cu David, sperând ca acesta să o vadă, în sfârșit, ca pe sufletul lui pereche.

După moartea mamei sale, David s-a îndepărtat de frații lui, hotărât să îi ferească de un devastator secret de familie, care îl macină și care l-a făcut să rupă legătura cu tatăl lor.

Acum, reîntors acasă după o perioadă în care a lucrat în Hong Kong, și-a adus cu el și iubita – una care așteaptă un angajament serios din partea lui. Ultimul lucru de care mai are nevoie David printre toate provocările cărora trebuie să le facă față este atracția lui intensă și neașteptată față de Vivi.

Tensiunea capătă proporții, iar atitudinea lui David declanșează o serie de evenimente care l-ar putea face să piardă dragostea pe care a luat-o întotdeauna ca pe un bun dat și pe Vivi, cea care îl cunoaște cu adevărat și care i-a fost alături ca nimeni altcineva.

Jamie Beck este una dintre autoarele ale cărei romane, vândute în peste 3 milioane de exemplare, au intrat constant pe lista de bestselleruri a Wall Street Journal, USA Today sau Publishers Weekly. A fost de două ori finalistă la Booksellers’ Best Award și a câștigat National Readers’ Choice Award.

Worth the Wait

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Jamie Beck – Link

 

Seria Frații St. James (St. James Siblings)

Worth the Trouble Jamie Beck

Worth the Trouble

(Book 2)

Jamie Beck

Nou

Modern Romance

A Meritat Strădania

Jamie Beck
Editura Lira
19,90 lei

Modern Romance – A Meritat Strădania – Jamie Beck

Al doilea volum al seriei Frații St. James

O apariție obișnuită pe copertele revistelor, Cat St. James nu are viața perfectă pe care se așteaptă toată lumea să o aibă, fiind o femeie de succes. Din fericire, Cat se pricepe să ascundă adevărul de ochiul vigilent al camerei. Folosindu-se de această abilitate, ea reușește să nu dea nimic de bănuit familiei în vreme ce participă la nunta fratelui ei.

Singurul care îi dă acum bătăi de cap este Hank Mitchell, față de care ea nu a avut cea mai prietenoasă atitudine ultima oară când s-au întâlnit. Revederea cu el la petrecerea de nuntă îi stârnește sentimente și dorințe neașteptate, pe care Cat și le îneacă în șampanie.

Hank știe ce înseamnă sacrificiul, căci și-a lăsat deoparte propriile ambiții pentru a se ocupa de mama și de surorile lui ca să le asigure un trai decent. Nu își va călca însă în picioare mândria, pe care Cat i-a rănit-o deja.

Dar când comportamentul necugetat al atrăgătoarei tinere îl forțează să îi sară în ajutor, lucrurile iau o întorsătură neașteptată, iar Cat ajunge să îi facă o propunere de afaceri imposibil de refuzat.

Când Cat și Hank amestecă afacerile cu plăcerea, promisiunile și secretele încep să iasă la iveală, iar cei doi vor fi nevoiți să hotărască dacă se vor lăsa sau nu în voia iubirii.

Worth the Trouble

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Jamie Beck – Link

 

Seria Frații St. James (St. James Siblings)

Worth the Risk Jamie Beck

Worth the Risk

(Book 3)

Jamie Beck

Nou

Modern Romance

A Meritat Așteptarea

Jamie Beck
Editura Lira
19,90 lei

Modern Romance – Worth the Risk – Jamie Beck

Al treilea volum al seriei Frații St. James

When Jackson St. James decided that six weeks in Vermont’s Green Mountains would help him get his life together, he didn’t anticipate replacing his craving for whiskey with a craving for his alluring new landlord, Gabby.

Now, instead of prioritizing his sobriety and the resolution of the lawsuit threatening his business, he’s making excuses to spend time with the spunky young landscaper whose candor is more than a little addictive.

Gabby Bouchard refuses to let her pill-popping mother and unreliable baby daddy turn her into a cynic, so she doesn’t fight her attraction to her enigmatic new tenant.

Although Jackson’s smile rarely reaches his eyes, his generosity and dependability make her willing to overlook his demons. But once she convinces him to give in to temptation, Gabby’s jealous ex threatens to disrupt the life she has built for herself and her son.

With so much at stake, Gabby and Jackson must decide if love is worth the risk.

Worth the Risk

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Jamie Beck – Link

 

Un comentariu la “Seria Frații St. James

  1. Pingback: Listă Cărți Romantice Lira - Anticariat Virtual - 800

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența de navigare. Prin navigarea pe acest site, ești de acord cu utilizarea modulelor cookie de către noi.