Seria Îndrăznește Să

Seria Indrazneste Sa
Seria Indrazneste Sa 2

 

      Autoare de bestseller NY Times, Wall Street Journal și USA Today, Carly Phillips le oferă cititorilor săi masculi Alpha de care să te îndrăgostești și care îți pun inima pe jar. 

Seria Îndrăznește Să…(Dare to Love)

1. Îndrăznește să Iubești

2. Îndrăznește să Dorești

3. Îndrăznește să mă Atingi

4. Îndrăznește să Rămâi

carly phillips

Carly Phillips

S-a căsătorit cu iubitul ei din facultate și locuiește în Purchase, NY, împreună cu cei trei câini nebuni: doi terieri și un havanez, care sunt prezentați pe Facebook și Instagram.

Autoare a 50 de romane romantice, ea a crescut două fiice incredibile care au suportat să aibă ca mamă o scriitoare cu normă întreagă. Cartea lui Carly, Bachelor, a fost aleasă de Kelly Ripa ca un club de dragoste și a fost prima poveste de dragoste dintr-un club de carte televizat la nivel național. Carly iubește social media și interacționează cu cititorii ei.

Seria Îndrăznește Să…(Dare To Love)

Dare to Love

Dare to Love

(Book 1)

Carly Phillips

Modern Romance – Îndrăznește să Iubești – Carly Phillips

Primul volum din seria Îndrăznește Să…

Când vine vorba de familie, Ian Dare dă totul, dar în relații abia dacă oferă minimum. Asta, până când o privire aruncată senzualei Riley Taylor îi stârnește instinctele de dominare și de protecție. Va face tot ce-i stă în puteri pentru a o avea… și reușește.

Independentă și întotdeauna stăpână pe situație, Riley Taylor își alege cu grijă bărbații când vine vorba de o relație, evitându-i în special pe cei dominatori. Până când îl întâlnește pe charismaticul miliardar Ian Dare, care transformă un simplu sărut într-un asalt cu toate forțele asupra simțurilor ei.

Ea îi trezește instinctele dominatoare și protectoare Și va face orice pentru a o avea … Și reușește.

Deși pentru Railey o relație amoroasă nu a fost niciodată o prioritate, iar Ian și-a pus în gând să nu se lase subjugat de o femeie, cei doi își dau seama că au mai multe lucruri în comun decât și-au imaginat vreodată. Dar pentru a putea avea și un viitor împreună, Ian trebuie să-și înfrunte un trecut pe care l-ar dori uitat.

Iar acesta e un lucru pe care nu îndrăznește să-l facă – nici măcar pentru dragoste.

Îndrăznește să Iubești (Dare to Love)

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Carly Phillips – Link

 

Seria Îndrăznește Să…(Dare To Love)

Dare to Desire

Dare to Desire

(Book 2)

Carly Phillips

Modern Romance – Îndrăznește să Dorești – Carly Phillips

Al doilea volum din seria Îndrăznește Să…

Fundașul Alex Dare avea totul – era o vedetă a fotbalului, iar femeile îi cădeau la picioare -, până când o accidentare gravă îl silește să se retragă. Când îi este oferit un post în cadrul echipei rivale, este intrigat, însă există o provocare -va trebui să lucreze alături de femeia pe care a rănit-o fără milă când aceasta s-a apropiat prea mult de sufletul lui.

Asistenta socială Madison Evans a fost crescută de asistenți parentali și știe ce înseamnă lipsurile. Însă nu este impresionată de bogăția lui Alex Dare și nici de farmecul lui. Nu după ce odată s-a îndrăgostit de el, iar apoi a descoperit că era doar una dintre cuceririle lui superficiale.De data asta, Madison refuză să-i cedeze cu ușurință lui Alex.

Știa să marcheze…pe teren și în…dormitor

Însă Alex o dorește și, dacă există un lucru pe care Alex îl face bine, acela este să obțină ce vrea. Pentru asta, va trebui să îi dovedească faptul că s-a schimbat, dar când abia începe să îi dărâme zidurile de apărare, o oportunitate brusc ivită amenință din nou încrederea lui Madison în el.O va putea convinge însă să riște și să îndrăznească să iubească?

Îndrăznește să Dorești (Dare to Desire)

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Carly Phillips – Link

 

Seria Îndrăznește Să…(Dare To Love)

Dare to Touch

Dare to Touch

(Book 3)

Carly Phillips

Modern Romance – Îndrăznește să mă Atingi – Carly Phillips

Al treilea volum din seria Îndrăznește Să…

Olivia Dare, director executiv al Miami Thunder, și directorul responsabil pentru deplasările echipei, Dylan Rhodes, împărtășesc mai mult decât pasiunea pentru fotbal. Chimia dintre ei este explozivă – iar sentimentele, deosebit de intense. Dar Olivia este prudentă față de orice bărbat care vrea să se apropie prea mult de ea.

Având în vedere trecutul ei – un tată aproape bigam și un fost iubit care i-a arătat că nu are nici o importanță în viața lui –, Olivia se teme că viitorul nu-i va aduce decât durere. Și totuși, nu se poate abține să nu fie atrasă în povestea de dragoste pasională cu Dylan, chiar dacă păstrează ascunse față de el lucruri importante.

Nu făcea nimic pe jumătate…în pat sau în afara lui..

Dylan nu este bărbatul care să facă lucrurile pe jumătate. Odată ce a decis că Olivia este femeia perfectă pentru el, aruncă în lupta de a o cuceri toate atuurile – și nu sunt puține. Când marele eveniment Pro Bowl îi duce în paradisul tropical din Hawaii, Dylan vrea să profite de ocazie și să îi demonstreze că timpul petrecut împreună le oferă delicii nebănuite.

Și deși cele petrecute acolo le pot schimba viața, după ce Olivia îi mărturisește cel mai bine păstrat secret, se poate dovedi Dylan bărbatul suficient de puternic să îi fie alături? Sau Olivia va fi din nou dezamăgită, de data asta de cel mai important om din viața ei?

Îndrăznește să mă Atingi (Dare to Touch)

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Carly Phillips – Link

 

Seria Îndrăznește Să…(Dare To Love)

Dare to Hold

Dare to Hold

(Book 4)

Carly Phillips

Modern Romance – Îndrăznește să Rămâi – Carly Phillips

Al patrulea volum din seria Îndrăznește Să…

Unele femei reușesc din prima să ia deciziile bune. Însă Meg Thompson pare să facă în mod constant alegerea greșită – și astfel ajunge să fie nemăritată, însărcinată și fără niciun sprijin. Însă acum este momentul să facă schimbări importante în viața ei, să se concentreze doar asupra copilului și să nu lase nici un bărbat să îi mai tulbure inima, gândurile și existența… dar după ce își mai oferă o noapte de pasiune, fără implicații emoționale.

Vrea o noapte de sex fierbinte, pasionat, fără obligații …
Și el este chiar bărbatul potrivit pentru asta…

Acest lucru ar fi fost mult mai ușor de făcut dacă în viața ei nu ar fi apărut Scott Dare, un polițist dur și chipeș, care pare hotărât să o salveze din situațiile dificile în care Meg are tendința să ajungă fără să vrea.Când Scott Dare aude că Meg este hotărâtă să aibă aventură de-o noapte înainte ca viața ei să se schimbe pentru totdeauna, se decide că el este bărbatul potrivit.

A doua zi însă constată că îi este foarte greu să stea departe de ea, nu doar fiindcă atracția fizică este uimitoare, ci și fiindcă Meg reprezintă o combinație de putere și vulnerabilitate absolut irezistibilă pentru el.Brusc, aventura de-o noapte se transformă pentru amândoi în dorința de a rămâne o viață împreună… până când trecutul lui Meg le poate pune în pericol speranțele, visurile, chiar și viața.

Îndrăznește să Rămâi (Dare to Hold)

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Carly Phillips – Link

 

Seria Îndrăznește Să

 

dare to love 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *