Termeni Și Condiții

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către CARTION GROUP SRL, prin intermediul magazinului online către cumpărător.
Astfel, următorii termeni se definesc astfel:
bunuri și servicii: orice produs sau serviciu care urmează a fi furnizat de către vânzător, cumpărătorului;
contract: comanda confirmată de către vânzător (confirmarea unei comenzi se poate face doar telefonic sau electronic).

Înregistrarea Și Confirmarea Unei Comenzi

Prin lansarea unei comenzi (electronic sau telefonic) prin intermediul magazinului online www.anticariat-virtual.ro cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară operațiunile (electronic sau telefonic).
O comandă este compusă din următoarele:
bunuri sau servicii regăsite în oferta magazinului online mai sus menționat;
mențiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum și alte mențiuni speciale;
specificațiile cumpărătorului;
Lansarea unei comenzi (electronic sau telefonic) nu presupune și confirmarea comenzii și a contractului.
Etapele complete sunt următoarele:
preluarea unei comenzi de către un agent de vânzări;
încheierea contractului reprezentând momentul emiterii facturi fiscale pe suport durabil;
livrarea unei comenzi; aceasta se face după confirmarea comenzii și după stabilirea detaliilor de livrare de către agentul de vânzări sau livrări și de către cumpărător.
Produsele aflate în oferta magazinului online www.anticariat-virtual.ro se pot vinde numai în baza unei comenzi. Comanda se va procesa conform pașilor mai sus menționați. O comandă neconfirmată nu presupune o rezervare a produselor.

Plata Produselor

Plata produselor se poate face numerar (la punctul de lucru sau ramburs, direct către curier).

Livrarea Produselor

Livrarea produselor se va face conform datelor menționate în această pagină: https://anticariat-virtual.ro/intrebari-frecvente.
Timpii de livrare din pagina menționată mai sus se aplică din momentul confirmării comenzii, exceptând zilele nelucrătoare, și pot varia de la 24 ore până la 7 zile.
Se recomandă verificarea produsului din punct de vedere al specificațiilor – în cazul unor lipsuri sau neconcordanțe se va proceda conform datelor mai jos menționate. Este recomandat ca verificarea să fie făcută în momentul recepționării comenzii, în cazul sesizării unei neconformități sesizarea să fie făcută în maximum 48 de ore de la recepționare la informațiile de contact de pe pagina Contact a site-ului: https://anticariat-virtual.ro/contact. Sesizarea trebuie să conțină informații despre comandă, despre starea produsului și de preferat câteva poze cu produsul / ambalajul cu probleme.
În cazul comenzilor cu verificare colet este obligatorie verificarea de către client în prezența agentului de curierat a integrității ambalajului și a produsului. Orice reclamație ulterioară referitoare la integritatea produselor nu va fi luată în considerare.
Atenție !!! În cazul coletelor care prezintă ambalaj deteriorat (urme de șoc, ruptură, crăpături, contact cu lichide) sau suspiciunea unei neconformități se recomandă verificarea produsului/produselor cât și a accesoriilor în prezența curierului cât și a întocmirii unui proces de constatare în care să fie menționate orice neconformități sau să se refuze recepția coletului sau produsului/produselor.
Primirea coletelor sau produselor care prezintă urme de neconformități fără respectarea indicațiilor menționate mai sus se realizează prin asumarea răspunderii de către client!
Orice reclamație ulterioară cu privire la integritatea produsului nu va fi luată în considerare!
Transferul riscului se realizează conform O.G. 34/2014*.

Drepturile De Autor

Drepturile de autor asupra întregului conținut aparțin în totalitate CARTION GROUP SRL și nu se pot folosi sau copia fără acordul în scris al proprietarului. Cei care accesează acest site web au următoarele drepturi:
explorarea conținutului www.anticariat-virtual.ro
reproducerea, traducerea sau utilizarea informațiilor publicate numai cu acordul sursei;
inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.anticariat-virtual.ro);
Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.
Specificațiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fără nevoia de înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.
O eventuală încălcare a dreptului de autor sesizată pe site se poate raporta la următoarea adresă de e-mail: info@anticariat-virtual.ro

Protecția Și Prelucrarea Datelor Cu Caracter Personal

Pentru mai multe informații privind politica noastră de protecție și prelucrare a datelor cu caracter personal accesați pagina Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informații Despre Produse Și Servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generală a gamei de produse și servicii a CARTION GROUP SRL distribuite în România. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare și nu atrag responsabilitatea CARTION GROUP SRL.
CARTION GROUP SRL își rezervă dreptul de a modifica/actualiza informațiile ce figurează în prezentul site, în orice moment, fără preaviz, ținând cont de trăsătura interactivă a site-ului, fără ca modificările să presupună responsabilitatea CARTION GROUP SRL, a membrilor rețelei sale sau a angajaților săi.
CARTION GROUP SRL este la dispoziția dumneavoastră pentru orice informație în special referitoare la tarife și la disponibilitatea produselor prezentate precum și la cele mai recente evoluții ale acestora.