Seria Lux

Lux series 5

Seria Lux de Jennifer L. Armentrout : Nimeni nu este cine pare a fi. Şi nu toată lumea va supravieţui minciunilor…

Jennifer L. Armentrout banner

Jennifer L. Armentrout

#1 New York Times

 #1 International Bestselling

-39%

Dragoste

Seria LUX

Jennifer L. Armentrout
Editura Leda
Prețul inițial a fost: 259,00 lei.Prețul curent este: 159,00 lei.

Pe primul loc în topul New York Times și în rândul autorilor internaționali de bestselleruri, Jennifer L. Armentrout locuiește în Charles Town, Virginia de Vest.

Armentrout scrie literatură paranormală pentru adolescenți, cărți de science fiction, fantasy și romance contemporan. Opera să e publicată de edituri importante și a primit numeroase premii, ce îi atesta valoarea.

Unul dintre romanele sale pentru adolescenți, Obsidian (Seria Lux), urmează să fie ecranizat. Este considerată un autor „hibrid”, care și-a publicat cu succes cărțile în regim de self-publishing, având și contracte cu mici publicații independente sau cu edituri clasice.

Jennifer L. Armentrout 5

Seria Lux

Călătorie în universul fermecător al seriei Lux de Jennifer L. Armentrout ?✨
 
         Cu o combinație captivantă de romance paranormal și acțiune palpitantă, această serie m-a purtat într-o călătorie uluitoare prin viața și iubirea extratereștrilor. 
         Prima carte din seria Lux, “Obsidian”, ne introduce în lumea lui Katy Swartz, o adolescentă curajoasă și pasionată de cărți, care se mută într-un orășel liniștit împreună cu mama ei. Viața ei plictisitoare este dată peste cap în momentul în care își întâlnește vecinii, frații Daemon și Dee Black. În timp ce relația lui Katy cu Dee devine rapid una de strânșă prietenie, conexiunea ei cu Daemon este una tumultuoasă și plină de tensiune sexuală. Însă secretul lor tulburător se revelează curând: sunt extratereștri, care se ascund printre oameni și ascund puteri incredibile. 
          Pe măsură ce seria evoluează, se dezvăluie secrete întunecate și intrigi care îi înconjoară pe protagoniști. Jennifer L. Armentrout reușește să creeze o poveste plină de suspans și tensiune, în care Katy și Daemon se luptă să își protejeze iubirea și să facă față amenințărilor care îi înconjoară. Relația lor pasională și tensionată este punctul central al seriei, captând atenția cititorilor și păstrându-i în suspans pe parcursul întregii călătorii. 
Un alt aspect remarcabil al seriei Lux este prezentarea detaliată a societății extratereștrilor, numiți Luxen. Armentrout aduce în prim plan un univers complex și bine construit, în care Luxenii și umanii se confruntă cu dileme morale și decizii dificile. Interacțiunile dintre aceste două specii atât de diferite sunt explorate cu măiestrie, aruncând o lumină nouă asupra temelor de identitate și acceptare.
           Cu personaje bine conturate și dialoguri vii, seria Lux te prinde în mrejele sale și te face să simți fiecare emoție trăită de protagoniști. Jennifer L. Armentrout a creat personaje memorabile și autentice, fiecare având propriul său bagaj de secrete și luptând cu propriile sale conflicte interioare. Te vei atașa de ei și vei fi angrenat în povestea lor de la prima până la ultima pagină
Pe măsură ce am citit seria Lux, am simțit o gamă largă de emoții, de la bucurie și pasiune, până la teamă și suferință. Plină de acțiune și surprize neașteptate, fiecare carte din serie te ține cu sufletul la gură, iar povestea se dezvoltă într-un ritm alert care nu îți dă timp de respiro. ⚡️?️?
        În încheiere, aș vrea șă menționez că seria Lux este o lectură indispensabilă pentru iubitorii de romance paranormal și aventură într-un univers extraterestru captivant. Cu personaje memorabile, acțiune palpitantă și o poveste de dragoste care te face să tânjești după mai mult, această serie nu te va dezamăgi. Indiferent dacă ești deja un fan al lui Armentrout sau doar te pregătești să intri în universul său literar, seria Lux merită cu siguranță locul ei în biblioteca ta.
         Așadar, lasă-te purtat în această călătorie fermecătoare alături de Katy, Daemon și restul personajelor din seria Lux. Te asigur că nu vei regreta! ✨??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *