Seria Casa Păcatelor

Seria Casa Pacatelor
Seria Casa Pacatelor Elisabeth Naughton engleza

 

Seria Casa Păcatelor (House of Sin)

1. Fructul Interzis

2. Sclava Iubirii

3. Legături Întunecate

Elisabeth-Naughton

Elisabeth Naughton

Înainte de a intra in mai multe liste de bestselleruri – inclusiv cele din New York Times, USA Today și Wall Street Journal – Elisabeth Naughton a predat științele la școala generală. O cititoare vorace, a descoperit curând că are potențial pentru crearea de povești cu o chimie proprie. Scânteia s-a transformat într-o flacără, iar Elisabeth scrie acum full-time.

Deși cunoscută în primul rând pentru opera ei romantică de suspans, Elisabeth a scris peste treizeci de cărți și continuă să scrie în mai multe genuri, inclusiv romantic paranormal și romantic contemporan.

 Cărțile ei au fost traduse în numeroase limbi și au obținut mai multe nominalizări la premii, inclusiv trei prestigioase nominalizări RITA® de la Romance Writers of America . În 2017, REPRESSED, prima carte din seria ei Deadly Secrets, a câștigat RITA® pentru cel mai bun roman de suspans romantic.

Lucrarea Elisabetei a fost lăudată de Chicago Tribune ca fiind plină de „intrigi mortale, acțiune plină de adrenalină și pasiune cutremurătoare”. Când nu visează la povești noi, Elisabeth poate fi găsită petrecând timp cu soțul ei și cu cei trei copii din casa lor din Oregon, luptând cu două pisici sau alergând după o dalmatiană extrem de năstrușnică.

Seria Casa Păcatelor (House of Sin)

Forbidden

Forbidden (The Secret)

(Book 1)

Elisabeth Naughton

Romantic Suspense – Fructul Interzis – Elisabeth Naughton

Primul volum din seria Casa Păcatelor

Pentru mine, el este tentația supremă. Fructul interzis. Tânjesc după el, nu mă pot controla. Am pornit în căutarea lui sperând să găsesc răspunsuri, convinsă fiind că este vinovat. Dar acum am căzut pradă privirilor lui seducătoare și personalității sale charismatice. Știu că este periculos. Știu că face parte dintr-o lume primejdioasă, pe care nu pot s-o înțeleg.

Dar asta nu mă împiedică să tânjesc după atingerea lui, după săruturile acelea păcătoase. Înainte să mă predau focului dintre noi, trebuie să știu mai multe. Trebuie să văd în spatele ușilor pe care se încăpățânează să le țină închise. Trebuie să aflu ce ascunde în lumea aceea întunecată, cunoscută sub numele de Casa Păcatelor…

Fructul Interzis (Forbidden – The Secret)

Categoria Roman de Dragoste 

Modern Romance

Colecția Lira

 

Seria Casa Păcatelor (House of Sin)

The Fall

The Fall

(Book 2)

Elisabeth Naughton

Romantic Suspense  – Sclava Iubirii – Elisabeth Naughton

Al doilea volum din seria Casa Păcatelor

Unele uși sunt făcute să rămână închise…

Am făcut o greșeală fatală. Nu ar fi trebuit să privesc vreodată în spatele ușii care ducea în lumea lui interzisă. Dar am făcut-o, iar acum sunt prizonieră. Prinsă în capcană de bărbatul pe care credeam că îl iubesc. Bărbatul în care, cu nesăbuință, am avut încredere. Bărbatul după care, în ciuda minciunilor și înșelătoriilor, continui să tânjesc.

Doar el îmi poate topi voința cu o singură șoaptă aspră, mă poate face să mă abandonez dorinței pe care o trezește în mine cu atâta ușurință. Și totuși, dacă vreau să supraviețuiesc, trebuie să găsesc o cale de scăpare. Fiindcă altfel, mi-e teamă că voi fi consumată de lumea întunecată lui care, în cele din urmă, știu că mă va distruge.

Și voi fi pentru totdeauna pierdută în primejdioasa Casă a Păcatelor…

Sclava Iubirii (The Fall)

Categoria Roman de Dragoste 

Modern Romance

Colecția Lira

 

Seria Casa Păcatelor (House of Sin)

Undone

Undone (The Betrayal)

(Book 3)

Elisabeth Naughton

Romantic Suspense – Legături Întunecate – Elisabeth Naughton

Al treilea volum din seria Casa Păcatelor

Îl iubesc.

E singurul adevăr care contează acum. Am renunțat la viața mea și m-am dedicat în întregime dorințelor și poftelor lui și focului pe care doar el știe să-l aprindă în mine. Am găsit împreună salvarea și puterea, unul în celălalt. Dar forțe întunecate și oameni diabolici mă văd ca pe o amenințare ce trebuie eliminată. Zdrobită.

Am încredere în dragostea noastră. Știu că poate rezista oricărei încercări. Dar nu pot să ignor umbrele tot mai amenințătoare care ne dau târcoale. Căci acum înțeleg că acele umbre nu urmăresc să mă distrugă, așa cum mă temeam în trecut.

Pe el îl pândesc. Vor să mi-l răpească pentru totdeauna și să-l atragă definitiv în bezna sinistră a lumii pe care se luptă de atâta vreme să o evite. În întunericul fără scăpare al Casei Păcatelor…

Un roman sexy și intens… o încheiere plină de forță a trilogiei. Autoarea știe să dozeze la perfecție emoțiile pe care le creează cititorilor. “

Elisabeth Naughton a cunoscut un succes remarcabil cu romanele sale de dragoste care au fost nominalizate la numeroase premii, printre care prestigiosul RITA Award, acordat de Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, precum si la premiile Australian Romance Reader, Golden Leaf si Golden Heart.

Legături Întunecate (Undone – The Betrayal)

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Elisabeth Naughton – Link

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *