Seria Ducese Disperate

Seria Ducese Disperate Eloisa James romana
Seria Desperate Duchesses (Ducese Disperate)

 

Seria Ducese Disperate (Desperate Duchesses)

1. Jocul Dragostei

2. Magia unei Nopți

3. Ducesa Nopții

4. When the Duke Returns

5. This Duchess of Mine

6. A Duke of Her Own

7. My American Duchess

Eloisa James

Eloisa James este pseudonimul lui Mary Bly (născută în 1962). Ea este profesor Shakespeare titular la Universitatea Fordham și scrie, de asemenea, cele mai bine vândute romane de dragoste Regency  sub pseudonim. Romanele ei sunt publicate în 30 de țări și s-au vândut în aproximativ 7 milioane de exemplare în întreaga lume. De asemenea, ea a scris un memoriu bestseller despre anul petrecut de familia ei în Franța, Parisul Îndrăgostit.

Seria Ducese Disperate (Desperate Duchesses)

Desperate Duchesses

Desperate Duchesses

(Book 1)

Eloisa James

Historical Romance  – Jocul Dragostei – Eloisa James

Primul volum al seriei Ducese Disperate (Desperate Duchesses)

Bine ati venit intr-o lume a senzualitatii nechibzuite si a rafinamentului stralucitor… o lume plina de gentlemani periculos de chipesi si de tinere care tanjesc dupa un titlu… de jocuri cu mize uriase – care reprezinta, uneori, chiar virtutea unei lady.

Lady Roberta, unica fiică a unui marchiz boem, care scrie poeme nesfârșite, își dorește un soț care să nu știe nimic despre poezie. Dar singura șansă pentru a se îndrăgosti și a se căsători este să se îndrepte spre Londra, acolo unde poate participa la balurile organizate de verișoara ei, ducesa Jemma Beaumont.

Jemma îi explică Robertei că a fi ducesă e un defect. Ducesele se poartă urât, sunt incurabil de superficiale, capricioase – când vine vorba de bărbați și își disprețuiesc soții. Cu toate astea, o va aranja pe Roberta ca să arate ca o prințesă din povești la bal și apoi o va mărita cu cine își dorește.

Ducele de Villiers, putred de bogat, este un jucător de șah extraordinar și un crai renumit, care nu intenționează să se căsătorească vreodată… până când o vede pe Roberta.

Dar și Damon Reeve, tânărul conte de Gryffyn, este atras de Roberta, de aceea este hotărât să împiedice căsătoria ei cu ducele, care nu i-ar aduce decât o viață lipsită de pasiune ce ar face-o în mod clar nefericită.

Va reuși Damon s-o atragă în propriul joc, chiar cu riscul să se aleagă el însuși cu inima frântă în această aventură riscantă?

Desperate Duchesses

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Eloisa James – Link

 

Seria Ducese Disperate (Desperate Duchesses)

An Affair Before Christmas 1

An Affair Before Christmas

(Book 2)

Eloisa James

Historical Romance  – Magia unei Nopți – Eloisa James

Al doilea volum al seriei Ducese Disperate (Desperate Duchesses)

Pentru Lady Perdita Selby – alintată Poppy de familie și de prietenii apropiați – Crăciunul petrecut la Paris este cea mai frumoasă sărbătoare pe care și-a imaginat-o vreodată.

Iar asta pentru că se află alături de bărbatul visurilor ei – logodnicul care urmează să îi devină soț și pe care este sigură că îl va iubi nebunește toată viața –, în orașul în care s-au cunoscut și unde s-au decis să-și unească destinele.

Fermecătorul duce de Fletcher pare că este alegerea perfectă pentru tânăra inocentă, iar cea mai romantică nuntă văzută de aristocrație anunță o căsnicie plină de iubire.

Patru ani mai târziu, ducele și ducesa lui încă sunt cuplul perfect despre care vorbește toată înalta societate londoneză.

Însă nimeni nu știe că scânteia pasiunii s-a stins de mult, ba chiar pentru Poppy nu s-a aprins niciodată, iar asta din cauza sfaturilor rigide ale mamei sale, care consideră că vizitele soțului în dormitorul conjugal sunt doar o obligație neplăcută, dar necesară.

Deși este îndemnat de prieteni să-și găsească o amantă pentru a uita de eșecul căsniciei, Fletcher nu vrea să o piardă pe femeia după care încă tânjește. Și tocmai de aceea plănuiește recucerirea inimii ducesei lui, de această dată printr-o seducție cu adevărat păcătoasă.

„Ducesele Eloisei James sunt cu adevărat delicioase!“ Lisa Kleypas

Eloisa James este una dintre cele mai apreciate scriitoare americane de literatură romantică. Cărțile ei au fost publicate în 20 de țări. Majoritatea romanelor sale de dragoste s-au aflat în topul New York Times al celor mai bine vândute cărți.

An Affair Before Christmas

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Eloisa James – Link

 

Seria Ducese Disperate (Desperate Duchesses)

Duchess By Night

Duchess By Night

(Book 3)

Eloisa James

Historical Romance  – Ducesa Nopții – Eloisa James

Al treilea volum al seriei Ducese Disperate (Desperate Duchesses)

Harriet, ducesa de Berrow, se simte împovărată de responsabilitățile și de obligațiile impuse de titlul nobiliar. În plus, petrecerile și evenimentele sociale nu mai au nici un farmec de când a rămas văduvă de tânără, fiindcă acum este considerată o femeie plictisitoare, fără nici un viitor.

Dorindu-și să alunge monotonia, se hotărăște să participe la una dintre petrecerile scandaloase organizate la reședința lordului Justinian Strange, cunoscut pentru viața libertină pe care o duce.

Însă prezența ei în casa acelui bărbat cu siguranță ar crea un scandal, așa că singura soluție este să se deghizeze – și nu oricum, ci alege să îmbrace haine bărbătești și să pretindă că este un tânăr dornic de aventură.

Așteptând cu nerăbdare o noapte de plăceri nebănuite, Lord Strange este șocat când descoperă că sub hainele unui tânăr naiv se află cea mai frumoasă și mai voluptuoasă femeie pe care a cunoscut- o vreodată.

Dar de ce o tânără ca ea își riscă reputația participând la o aventură atât de scandaloasă? Și ar putea el să o ademenească să rămână cu el… pentru totdeauna?

„Eloisa James ne încântă cu surprize, umor și scene seducătoare în fiecare carte a seriei.“ Publishers Weekly

Eloisa James este una dintre cele mai apreciate scriitoare americane de literatură romantică. Cărțile ei au fost publicate în 20 de țări. Majoritatea romanelor sale de dragoste s-au aflat în topul New York Times al celor mai bine vândute cărți.

Duchess By Night

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Eloisa James – Link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *