Seria Întâlniri Clandestine

Seria Intalniri Clandestine Diana Quincy engleza

Seria Întâlniri Clandestine (Clandestine Affairs)

1. O Noapte cu Ducele

2. Ispita unui Viconte

3. The Marquess Makes His Move

Diana Quincy

Diana Quincy

Deși i-a plăcut întotdeauna să citească și să scrie, Diana nu este unul dintre acei oameni care au știut întotdeauna că vrea să fie autoare. Ea și-a descoperit dragostea pentru ficțiunea romantică în urmă cu aproximativ un deceniu, în timp ce luase câteva cărți de la bibliotecă de vară pentru cei doi băieți ai săi. Ea a răsfoit o poveste de dragoste istorică în timp ce aștepta la coadă pentru a le lua cărțile. De atât a fost nevoie pentru a o prinde.

Diana și-a petrecut acea vară citind fiecare poveste de dragoste istorică pe care a putut să pună mâna.

Seria Întâlniri Clandestine

Her Night with the Duke

Her Night with the Duke

(Book 1)

Diana Quincy

Historical Romance – O Noapte cu Ducele – Diana Quincy

Primul volum al seriei Întâlniri Clandestine (Clandestine Affairs)

Dorința este irațională…

Lady Delilah Chambers se trezește blocată la un han de țară într-o seară ploioasă și este nevoită să se lupte cu un grup de bătăuși cu ajutorul unui domn chipeș. Atrași irezistibil unul de celălalt, Leela și străinul petrec o noapte nesăbuită unul în brațele celuilalt – și apoi își urmează fiecare drumul. Dar, chiar a doua zi, Leela are parte de șocul vieții ei când îl întâlnește pe ducele care vrea să se căsătorească cu iubita ei fiică vitregă.

Cănd găsește două inimi predestinate… 

O singură noapte nu este de ajuns cu o femeie atât de înflăcărată și strălucitoare ca Leela. Lui Elliot Townsend, duce de Huntington, nu-i vine să creadă ce noroc are când întâlnirea lor întâmplătoare duce la o seară de pasiune de neuitat. Cu toate acestea, norocul lui Hunt se termină atunci când îi este prezentată viitoarea sa soacră.

Văduvele nu ar trebui să arate așa…

Leela și Hunt sunt hotărâți să se țină la distanță unul de celălalt, ceea ce ar trebui să fie destul de ușor pentru doi adulți inteligenți cu reputații de apărat. Problema este că orice logică se pierde când vine vorba de o pasiune care refuză să fie ignorată.

Autoarea de bestselleruri Diana Quincy este o jurnalistă de televiziune premiată, care a decis să își inventeze propriile povești în care finalul fericit este întotdeauna garantat. Cărțile ei au fost incluse pe listele de recomandări din Library Journal și The Washington Post.

Her Night with the Duke

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Diana Quincy – Link

 

Seria Întâlniri Clandestine

The Viscount Made Me Do It Diana Quincy

The Viscount Made Me Do It

(Book 2)

Diana Quincy

Historical Romance – Ispita unui Viconte – Diana Quincy

Al doilea volum al seriei Întâlniri Clandestine (Clandestine Affairs)

O seducție care ar putea ruina totul…

Hanna Zaydan a luptat pentru a deveni cea mai bună tămăduitoare de oase din Londra, dar un nou pacient atrăgător amenință să distrugă tot ceea ce a realizat ea. Cu fiecare programare, emancipata fiică a unei familii arăbești este sedusă încet-încet de misteriosul fost soldat.

Este suficient de inteligentă pentru a ști că Griff urmărește mai mult decât îi va dezvălui el, dar orice ar fi, atracția tot mai mare a vindecătoarei față de acest bărbat ar putea să o tenteze să i se ofere.

O atracție care nu poate fi negată…

Zvonurile conform cărora și-ar fi ucis propriii părinți l-au urmărit pe Thomas Ellis, viconte Griffin, practic de când era copil. La mai bine de un deceniu de la tragedie, Griff primește un pont despre ucigașul părinților săi… unul care îl duce direct la o frumoasă moștenitoare.

Griff este convins că Hanna este o impostoare, dar ea trezește în el sentimente autentice pe care le credea pierdute odată cu familia sa. Hanna are darul de a repara fracturi de oase, dar poate ea să repare și o inimă frântă? Și mai important, o va lăsa Griff să îl ispitească?

Autoarea de bestselleruri Diana Quincy este o jurnalistă de televiziune premiată, care a decis să își inventeze propriile povești în care finalul fericit este întotdeauna garantat. Cărțile ei au fost incluse pe listele de recomandări din Library Journal și The Washington Post.

The Viscount Made Me Do It

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Diana Quincy – Link

 

Seria Întâlniri Clandestine

The Marquess Makes His Move Diana Quincy

The Marquess Makes His Move

(Book 3)

Diana Quincy

Historical Romance – The Marquess Makes His Move – Diana Quincy

Al treilea volum al seriei Întâlniri Clandestine (Clandestine Affairs)

 
Diana Quincy returns with the newest novel in the Clandestine Affairs series with a steamy romance about a half-Arab marquess seeking revenge on—and falling for—London’s most famous mapmaker.

The new footman doesn’t seem to know his place… 

London’s most renowned mapmaker is a woman…but nobody knows it. If anyone discovers that Rose Fleming is the power and talent behind the family business, the scandal could ruin them. Rose’s secret is tested by the arrival of a handsome new footman who shows far too much interest in his new mistress. Rose battles an intense attraction to the enigmatic servant, but maintaining a proper distance isn’t easy when you and temptation live under the same roof. 

She makes him forget he has a score to settle…

Few have met the reclusive half-Arab Marquess of Brandon, who is rumored to live with a harem of beauties among his mother’s people near Jerusalem. Brandon couldn’t care less what society thinks of him, or that his fellow peers are disdainful of his common blood, but he won’t stand for being robbed. That’s why he’s disguised himself as a footman in the home of a respected mapmaker who cheated Brandon out of his land. But the nobleman’s plans for retribution are complicated by his growing attraction for the secretive lady of the house.

When Brandon uncovers the shocking truth about Rose’s role in his stolen birthright, can a love born of deception really conquer all? 

The Marquess Makes His Move

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Diana Quincy – Link

 

diana quincy banner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *