Seria Mirese Jucăușe

Seria Mirese Jucause Valerie Bowman

În Seria Mirese Jucăușe aventurile neplăcute ale cuplurilor în drum spre altar sunt niște episoade romantice, bazate pe unele dintre cele mai îndrăgite piese din lume, de la Mult Zgomot pentru Nimic (Dincolo de Rațiune) sau The Scarlet Pimpernel (Să n-ai Încredere într-un Pirat) până la Poveste din Philadelphia (Un Burlac Irezistibil).

1. Ducesă din Întâmplare

2. Contesă fără Voie

3. Dincolo de Rațiune

4. Un Burlac Irezistibil

5. Un Conte Neîmblânzit

6. Un Lord Legendar

7. Să n-ai Încredere într-un Pirat

8. Libertinul meu Preferat

9. Un Duce ca nimeni Altul

10. O Pasiune de-o Noapte

11. Încurcăturile Dragostei

Valerie Bowman

Valerie Bowman

Valerie Bowman este o autoare premiată, care scrie romane de dragoste istorice, in special genul Regency Romance.

Romanul ei de debut, Secrets of a Wedding Night, a fost publicat in 2012. De atunci, cărțile ei au primit recenzii excelente de la Publisher’s Weekly, Booklist și Kirkus. A fost nominalizată de RT Rewiewers’ Choice pentru cel mai bun roman de dragoste istoric de debut, iar două din cărțile ei au fost nominalizate la Premiul Kirkus pentru ficțiune.

Valerie a crescut în Illinois cu șase surori (ea este numărul șapte) și cu un stoc uriaș de romane istorice.

După ce a obținut o diplomă în Limba Engleză și Literatură a profitat de prima ocazie și s-a mutat în Florida. Locuiește acum în Jacksonville alături de familia ei, inclusiv de câinii ei răi. Atunci când nu scrie, ea continuă să citească, să călătorească sau să facă vacanțe.

 

Seria Mirese Jucăușe

The Unexpected Duchess

The Unexpected Duchess

(Book 1)

Valerie Bowman

Historical Romance – Ducesă din Întâmplare – Valerie Bowman

Primul volum din Seria Mirese Jucăușe

Poate că Lady Lucy Upton are limba prea ascuțită pentru a atrage pețitorii, dar inima ei este bună, iar atunci când prietena ei deosebit de timidă, Cassandra, are nevoie de ajutor, ea născocește un plan genial pentru a o ajuta să descurajeze un pețitor nedorit, pe Derek Hunt, duce de Claringdon…

Se pare însă că ducele nu este chiar atât de ușor de manipulat pe cât anticipau cele două prietene. Iar Lucy descoperă șocată că, uneltind și complotând împotriva acestui bărbat încăpățânat, se distrează mai bine ca niciodată.

Lordul Derek Hunt i-a promis prietenului său grav rănit că se va însura cu Cassandra, iar pentru un bărbat care nu-și dorește nimic altceva decât liniște și pace după ororile războiului, Cassandra este soția perfectă.

Dar nesuferita domnișoară Upton nu-l lasă să o curteze!

Să poarte încă o bătălie este ultimul lucru pe care și-l dorește Derek, dar duelurile verbale pe care le are cu Lucy sunt pur și simplu prea tentante pentru a le putea rezista. Iar trofeul acestui ultim război ar putea fi chiar dragostea adevărată…

Categoria Roman de dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Valerie Bowman – Link

 

Seria Mirese Jucăușe

The Accidental Countess

The Accidental Countess

(Book 2)

Valerie Bowman

Historical Romance  – Contesă fără Voie – Valerie Bowman

Al doilea volum din Seria Mirese Jucăușe

Vreme de șapte ani, Lady Cassandra Monroe a așteptat ca bărbatul visurilor ei să se întoarcă din război. Din nefericire, acesta este logodit cu nestatornica ei verișoară, Penelope – o uniune pusă la cale cu mult timp în urmă de părinți.

Penelope ar face orice ca să amâne momentul reântâlnirii cu viitorul ei soț – chiar și să inventeze scuza că este plecată pentru mai multe zile la petrecerea unei prietene fictive, Patience Bunbury. Noroc că Lucy Hunt, cea mai bună prietenă a lui Cass, a pus deja la cale un plan ingenios ca să aducă lucrurile pe făgașul dorit…

După înfrângerea lui Napoleon la Waterloo, căpitanul Julian Swift nu este pregătit să se așeze la casa lui și să intre într-o căsătorie aranjată și nedorită – mai ales când adevăratul subiect al afecțiunii sale se dovedește a fi o tânără de frumusețe tulburătoare pe care o întâlnește la o petrecere.

Patience Bunbury este inteligentă, independentă și pasională. Când adevărul despre identitatea Cassandrei iese la iveală, iar Julian descoperă că relația lor nu este deloc întâmplătoare, își va oferi el inima unei femei care pare prea desăvârșită ca să fie adevărată?

Categoria Roman de dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Valerie Bowman – Link

 

Seria Mirese Jucăușe

The Unlikely Lady

The Unlikely Lady

(Book 3)

Valerie Bowman

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Dincolo de Rațiune

Valerie Bowman
Editura Alma
Prețul inițial a fost: 29,90 lei.Prețul curent este: 24,90 lei.

Historical Romance  – Dincolo de Rațiune – Valerie Bowman

Al treilea volum din Seria Mirese Jucăușe

Domnișoara Jane Lowndes este convinsă că, dacă reușește să reziste presiunilor părinților ei de a se căsători, va deveni celibatară și va putea să organizeze reuniunile intelectuale la care visează.

Lordul Garret Upton este un burlac nepăsător. A supraviețuit războiului, iar acum s-a întors la Londra și are de gând să se bucure de viață. Căsătoria nu face parte din acest plan, în mod cert. O cunoaște pe domnișoara Lowndes de ani buni, și au polemizat adesea.

Planul lui Jane de a-și inventa o însoțitoare fictivă nu îl privește… până când dorința ei de a se implica în cel mai recent scandal devine o problemă personală. Când Garret și Jane se sărută din greșeală la un bal mascat, antipatia lor reciprocă se schimbă radical.

Iar când o văduvă intrigantă plănuiește să-i țină la distanță unul de celălalt, oare dorința lor va fi puternică decât planurile de a-și păstra independența?

Categoria Roman de dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Valerie Bowman – Link

 

Seria Mirese Jucăușe

The Irresistible Rogue

The Irresistible Rogue

(Book 4)

Valerie Bowman

Historical Romance  – Un Burlac Irezistibil – Valerie Bowman

Al patrulea volum din Seria Mirese Jucăușe

Lady Daphne Swift provine dintr-o familie cu doi frați care au servit cu mândrie Coroana și este dispusă să facă tot ce este nevoie pentru a demonstra că poate fi la fel de folositoare cauzei razboiului ca frații săi.

În acest scop, nu ezită să se mărite cu un spion, fermecătorul căpitan Rafferty Cavendish… de care este în secret îndrăgostită. Dar când, după prima lor misiune, își dă seama că totul a fost strict în interes de afaceri, Daphne își dorește să anuleze imediat mariajul.

Ca spion în slujba Ministerului de Razboi, Rafe Cavendish a participat la zeci de misiuni. Însă una înca îl bântuie – cea care s-a sfârșit cu moartea lui Donald, fratele mai mare al lui Daphne. Acum el trebuie să-i găsească pe bărbații care l-au omorât pe Donald și să îl răzbune – dar pentru asta trebuie s-o convingă pe Daphne să-i mai acorde o dată ajutorul.

Însa ea a apelat deja la celălalt frate, Julian, ca sa obțină o anulare rapida și discreta a căsătoriei, astfel încât să se poată mărita cu un filfizon care, de fapt, nu o dorește decât pentru titlul și pentru banii ei.

O va convinge oare Rafe pe Daphne sa-i mai dea o șansă, atât în ceea ce privește misiunea, dar, mai ales, inima ei?

Categoria Roman de dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Valerie Bowman – Link

 

Seria Mirese Jucăușe

The Untamed Earl

The Untamed Earl

(Book 5)

Valerie Bowman

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Un Conte Neîmblânzit

Valerie Bowman
Editura Alma
Prețul inițial a fost: 29,90 lei.Prețul curent este: 24,90 lei.

Historical Romance  – Un Conte Neîmblânzit – Valerie Bowman

Al cincilea volum din Seria Mirese Jucăușe

Lady Alexandra Hobbs, fiica ducelui de Huntley, și-a dorit să se mărite cu Lord Owen Monroe din prima clipă în care l-a văzut, pe vremea când avea numai 15 ani.

Însă el este pe cale să se logodească cu Lady Lavinia, o tânără răsfățată și veșnic nemulțumită, sora mai mare a inocentei Lady Alexandra. Și nu există cale de întoarcere, întrucât părinții au ajuns la o înțelegere în privința căsătoriei dintre Owen și Lavinia – o alianță avantajoasă pentru renumele și averea ambelor familii.

Lord Owen Monroe preferă băutura, jocurile de noroc și femeile de o moralitate îndoielnică, fiind bine-cunoscut în rândurile aristocrației drept un libertin cu reputația pătată. Dar Owen nu va mai primi nici un ban de la tatăl lui până când nu se logodește cu Lady Lavinia.

Disperat de temperamentul dificil al acesteia, acceptă ajutorul surorii ei mai mici pentru a intra mai ușor în grațiile celei care urmează să îi devină soție. În schimb, el promite să o ajute pe Lady Alexandra să își facă un debut glorios în înalta societate, pentru a-l putea cuceri pe tânărul de care pretindea că era îndrăgostită.

Oare când adevăratele intenții ale Alexandrei vor ieși la iveală, târgul lor va duce la reproșuri amarnice sau la o poveste de dragoste care va sfida așteptările tuturor?

Categoria Roman de dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Valerie Bowman – Link

 

Seria Mirese Jucăușe

The Legendary Lord

The Legendary Lord

(Book 6)

Valerie Bowman

Historical Romance  – Un Lord Legendar – Valerie Bowman

Al șaselea volum din Seria Mirese Jucăușe

Sătul de atmosfera plictisitoare a sălilor de bal londoneze și dezamăgit de sezoanele nesfârșite în care nu a reușit să își găsească o soție, Christian Forester, viconte de Berkeley, se refugiază la cabana lui de vânătoare din Scoția, dornic de liniște și solitudine.

Însă ultimul lucru la care se așteaptă este să găsească acolo o necunoscută încântătoare, instalată confortabil în locuința lui.

Lady Sarah Highgate, favorita sezonului precedent, n-a avut nici o problemă în a-și găsi un soț. Problema este că pretendentul marchiz, un bărbat încrezut și plictisitor, este mai degrabă alegerea părinților ei, așa că, în disperare de cauză, Sarah se refugiază în Scoția, unde nimerește din greșeală la cabana vicontelui.

Nevoiți să petreacă împreună câteva zile, Christian și Sarah descoperă că fiecare poate fi partenerul ideal pentru celălalt. Dar educați fiind să asculte de regulile societății, cei doi ajung în schimb la o înțelegere: el o va ajuta să găsească o cale de a se întoarce acasă fără a provoca un scandal, iar ea îl va învăța cum să se poarte pentru a-și găsi soția potrivită.

Amândoi își respectă partea de înțelegere, și planul ar fi putut decurge perfect… Se pare însă că nu au luat în considerare o consecință neprevăzută: inimile lor nu au de gând să se supună normelor bunei-cuviințe.

Categoria Roman de dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Valerie Bowman – Link

 

Seria Mirese Jucăușe

Never Trust a Pirate

Never Trust a Pirate

(Book 7)

Valerie Bowman

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Să n-ai Încredere într-un Pirat

Valerie Bowman
Editura Alma
Prețul inițial a fost: 29,90 lei.Prețul curent este: 24,90 lei.

Historical Romance  – Să n-ai Încredere într-un Pirat – Valerie Bowman

Al șaptelea volum din Seria Mirese Jucăușe

Presupus pirat și oaia neagră a unei familiii înstărite, Cade Cavendish este fericit în lumea lui de rebeliune, înșelăciuni și seducție. Nimeni și nimic nu îl poate determina să devină un bărbat responsabil și onorabil, așa cum se așteaptă de la el.

Însă după întâlnirea în casa fratelui său geamăn cu o cameristă încântătoare care îl confundă cu angajatorul ei, Cade constată că viața de renegat își pierde brusc farmecul. Iar dacă încurcăturile privind identitatea pot fi repede lămurite, cele sentimentale sunt mult mai greu de descâlcit…

Mademoiselle Danielle LaCrosse constată cu stupoare că gentlemanul chipeș, întruchipare a păcatului însuși, nu este vicontele care o angajase, ci infamul său frate. Danielle, cândva moștenitoarea unei familii înstărite, rămasă orfană și fără nici un ban, are la rândul ei o mulțime de secrete.

Poate că atrăgătorul rebel se pricepe să îi scoată la suprafață cele mai ascunse dorințe, dar când se îmbarcă amândoi într-o aventură împotriva unui dușman comun din trecutul lor, va reuși Cade să obțină ce își dorește cel mai mult – să câștige încrederea și inima lui Danielle?

Categoria Roman de dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Valerie Bowman – Link

 

Seria Mirese Jucăușe

The Right Kind of Rogue

The Right Kind of Rogue

(Book 8)

Valerie Bowman

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Libertinul meu Preferat

Valerie Bowman
Editura Alma
Prețul inițial a fost: 29,90 lei.Prețul curent este: 24,90 lei.

Historical Romance  – Libertinul meu Preferat – Valerie Bowman

Al optulea volum din Seria Mirese Jucăușe

Vicontele Hart Highgate s-a hotărât să lase deoparte viața libertină și să se însoare în sfârșit. Poate că adoră să bea un pahar de coniac bun și să participe la curse de cai palpitante, dar își ia în serios îndatoririle de moștenitor al domeniului și al titlului. Acum, tot ce are de făcut este să găsească femeia potrivită să-i fie mireasă – de preferat, una dintr-o familie bogată și cu legături sus-puse.

Meg Timmons îl iubește pe Hart, fratele lui Sarah, cea mai bună prietenă a ei, încă de când era o adolescentă stângace și sfioasă. Ce bine ar fi dacă ar avea o zestre mare – sau orice altceva de valoare pe numele ei! În schimb, provine dintr-o familie care de mulți ani se dușmănește de moarte cu cea a lui Hart.

Iar acum, când se apropie de al treilea sezon, șansele lui Meg cu Hart sunt aproape nule.

Și totuși…

Dacă o întâlnire neașteptată în întunericul nopții ar putea fi de ajuns să aprindă o pasională poveste de dragoste care să dureze o veșnicie?

Categoria Roman de dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Valerie Bowman – Link

 

Seria Mirese Jucăușe

A Duke Like No Other

A Duke Like No Other

(Book 9)

Valerie Bowman

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Un Duce ca nimeni Altul

Valerie Bowman
Editura Alma
Prețul inițial a fost: 29,90 lei.Prețul curent este: 24,90 lei.

Historical Romance  – Un Duce ca nimeni Altul – Valerie Bowman

Al nouălea volum din Seria Mirese Jucăușe

Generalul Mark Grimaldi este devotat carierei sale și misiunilor întreprinse în slujba Coroanei, punându-și, nu o dată, viața în pericol și renunțând la tot inclusiv la familie și la iubire de dragul carierei.

Acum însă are șansa să se bucure de sprijinul necesar pentru a obține promovarea politică în funcția de ministru de interne, la care a visat dintotdeauna.

Însă, pentru asta, trebuie să își convingă soția înstrăinată de aproape un deceniu să renunțe la Franța și să revină în Anglia, pentru a juca rolul soției grijulii și iubitoare, ajutându-l astfel să obțină poziția mult râvnită.

Nicole Huntington Grimaldi și-a petrecut ultimii zece ani în Franța, fără să-și fi văzut soțul în tot acest timp. Însă, din senin, se trezește cu Mark în pragul castelului ei din Franța, cerându-i să revină cu el în Anglia. Nicole vede în cererea lui ocazia perfectă de a obține de la el ceva ce își dorește cu disperare.

Așadar, acceptă, punând însă o condiție: vrea ca el să îi ofere un copil, pe care ea își asumă responsabilitatea de a-l crește cu sau fără ajutorul lui.

Regăsirea lor după atâția ani și cerința cu totul neașteptată a lui Nicole îi fac pe cei doi să descopere că, uneori, focul iubirii nu poate fi stins nici de timp, nici de distanță, iar șansa la fericire poate veni la a doua încercare.

Categoria Roman de dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Valerie Bowman – Link

 

Seria Mirese Jucăușe

Kiss Me At Christmas

Kiss Me At Christmas

(Book 10)

Valerie Bowman

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

O Pasiune de-o Noapte

Valerie Bowman
Editura Alma
Prețul inițial a fost: 29,90 lei.Prețul curent este: 24,90 lei.

Historical Romance  – O Pasiune de-o Noapte – Valerie Bowman

Al zecelea volum din Seria Mirese Jucăușe

Daffin Oakleaf, agent de pe Bow Street, detestă Crăciunul. Colindele și veselia din perioada de dinaintea sărbătorii nu fac decât să-i aducă aminte de vremuri întunecate.

Când un prieten apropiat îl vizitează ca să-i ceară ajutorul, Daffin se bucură să profite de această distragere a atenției. Când află că superba Lady Regina este cea în pericol, este bucuros să devină garda de corp a acestei femei cu adevărat captivante.

Regina are un scop: să petreacă o noapte de pasiune în brațele unui gentleman. Cum este considerată a fi trecut cu mult de vârsta măritișului, Regina a renunțat să-și mai facă iluzii cu privire la căsătorie. Asta nu înseamnă însă că vrea să-și refuze plăcerile de care au parte femeile măritate.

Daffin i-a captat de mult timp atenția… și când o amenințare care îi pune viața în pericol îl aduce în preajma ei, momentul este cum nu se poate mai potrivit ca scânteia pasiunii dintre ei să se aprindă. Dar Daffin își dorește mai mult – să găsească drumul spre inima Reginei.

Va reuși însă să treacă de nenumăratele piedici pe care societatea le pune în calea unei asemenea relații nepotrivite?

Categoria Roman de dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Valerie Bowman – Link

 

Seria Mirese Jucăușe

No Other Duke But You

No Other Duke But You

(Book 11)

Valerie Bowman

-17%
Valerie Bowman
Editura Lira
Prețul inițial a fost: 29,90 lei.Prețul curent este: 24,90 lei.

Historical Romance – Încurcăturile Dragostei – Valerie Bowman

Ultimul volum din Seria Mirese Jucăușe

După câteva sezoane în care a jucat rolul de pețitoare în înalta societate, a venit vremea ca Lady Delilah Montebank să-și găsească un soț pentru ea însăși. Așa că acum are o singură dorință: să fie cerută în căsătorie de ducele de Branville, cel mai dorit burlac din Londra.

Există însă o problemă – bărbatul pe care și-l dorește nu-i acordă prea mare atenție. Disperată că nu găsește nici o cale de a intra în grațiile ducelui, Delilah cumpără o poțiune de iubire pentru a-l face pe Branville să se îndrăgostească de ea.

Lord Thomas Hobbs, duce de Huntley, consideră ridicol comportamentul prietenei sale din copilărie, Delilah. În plus, este sigur că ea nu își va atinge scopul pentru că, din greșeală, i-a dat chiar lui poțiunea de iubire, nu lui Branville.

Așa că Thomas profită de această întâmplare și găsește scuza perfectă pentru a-i mărturisi bunei sale prietene că ea a fost și este marea lui dragoste.

Lui Delilah nu-i vine să creadă că a făcut o asemenea greșeală și încearcă să găsească un antidot. Pe de altă parte, ce poate fi așa rău să cucerești inima unui prieten atât de chipeș și fermecător? Și poate că ducele potrivit s-a aflat mereu în fața ochilor ei…

Categoria Roman de dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Valerie Bowman – Link

 

Seria Mirese Jucăușe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *