Seria The Ravenels

Seria The Ravenels Lisa Kleypas
Seria The Ravenels Lisa Kleypas engleza

 

Seria The Ravenels

1. Frumos și cu Inima de Gheață

2. Vreau să fiu Soția Ta

3. Diavolul în Primăvară

4. Un Străin Frumos

5. Fiica Diavolului

6. Pentru Dragostea Cassandrei

7. Diavolul Deghizat

Lisa Kleypas banner
Lisa Kleypas banner 2

Lisa Kleypas

Lisa Kleypas (născută la 5 noiembrie 1964 în Temple, Texas) este o autoare americană de romane de dragoste istorice și contemporane. În 1985, a fost numită Miss Massachusetts 1985 și a concurat la concursul Miss America 1986 din Atlantic City.

Ea a început să scrie propriile romane de dragoste în timpul pauzelor de vară de la studiile de științe politice la Wellesley College. Părinții ei au fost de acord să o susțină câteva luni după absolvire, astfel încât să-și poată termina ultimul manuscris. Aproximativ două luni mai târziu, la vârsta de 21 de ani, Kleypas și-a vândut primul roman.

Seria The Ravenels

Cold-Hearted Rake Lisa Kleypas

Cold-Hearted Rake

(Book 1)

Lisa Kleypas

Historical Romance – Frumos și cu Inima de Gheață – Lisa Kleypas

Primul volum al seriei The Ravenels

Un joc al sortii…

Devon Ravenel, cel mai fascinant și imoral libertin al Londrei, a moștenit de curând titlul nobiliar de conte. Însă noul său rang din înalta societate vine și cu responsabilități nedorite, precum și cu câteva surprize. Domeniul lui este împovărat de datorii. Cele trei surori inocente ale răposatului conte locuiesc în continuare în aceeași casă, împreună cu virtuoasa Kathleen.

O ciocnire a vointelor…

Lady Trenear, o frumoasă văduvă tânără, deosebit de inteligentă, dar și foarte încăpățânată. Între ea și Devon Ravenel începe un război al ambțiilor. Kathleen știe foarte bine că nu trebuie să aibă încredere într-un bărbat fără scrupule, care a cucerit și abandonat multe femei. Va putea ea să-și păstreze inima intactă după întâlnirea fierbinte cu cel mai periculos și fermecător bărbat pe care l-a cunoscut vreodată?

Cold-Hearted Rake

Categoria Roman de Dragoste 

Pagina oficială Lisa Kleypas – Link

 

Seria The Ravenels

Marrying Winterborne Lisa Kleypas

Marrying Winterborne

(Book 2)

Lisa Kleypas

Historical Romance – Vreau să fiu Soția Ta – Lisa Kleypas

Al doilea volum al seriei The Ravenels

 Un magnat lipsit de scrupule…

O ambiție nemăsurată i-a adus lui Rhys Winterborne, om de rând, o imensă avere și succes. În afaceri și dincolo de ele, Rhys obține tot ceea ce dorește. În clipa în care o vede pe timida aristocrată Lady Helen Ravenel hotărăște că va fi a lui. Dar dacă trebuie să-i răpească virtutea ca să fie sigur că se va mărita cu el, cu atât mai bine.

Riscurile sunt imense…dar răsplata este o viață plină de fericire.

O frumusețe retrasă Helen nu are aproape deloc contact cu lumea strălucitoare și cinică a înaltei societăți londoneze. Dar jocul seducției pornit de Rhys Winterborne trezește în ea o pasiune puternică, la fel de intensă ca și a lui. Deși a primit o educație aleasă, crede că numai ea îl va putea îmblânzi pe viitorul soț. În timp ce dușmanii lui Rhys conspiră împotriva lor, Helen va trebui să-i încredințeze cel mai întunecat secret al ei.

Și totul începe cu…Vreu să fiu soția ta

Marrying Winterborne

Categoria Roman de Dragoste 

Pagina oficială Lisa Kleypas – Link

 

Seria The Ravenels

Devil in Spring Lisa Kleypas

Devil in Spring

(Book 3)

Lisa Kleypas

Historical Romance – Diavolul în Primăvară – Lisa Kleypas

Al treilea volum al seriei The Ravenels

O fată excentrică rămasă nemăritată…

Majoritatea debutantelor din înalta societate visează să-și găsească un soț. Frumoasa lady Pandora Ravenel are cu totul alte planuri. Tânăra ambițioasă ar prefera să rămână acasă și să se ocupe de mica ei afacere, în loc să ia parte la Sezonul Londonez.

Dar într-o seară, la un bal din înalta societate, se vede atrasă într-un scandal, alături de un străin frumos precum păcatul. Un cuceritor cinic…

După ani întrgi în care a reușit să scape de căsătorie, Gabriel, lord St. Vincent, a căzut într-un final în mrejele unei fete rebele care i se pare complet nepotrivită lui. De fapt, ea nici nu vrea să aibă de-a face cu el, dar Gabriel o găsește irezistibilă.

Și ar face orice, ar fi în stare să o ia de soție pe Pandora, chiar dacă această căsătorie ar fi un pact cu diavolul. Un complot periculos… Lăsându-se convinsă de farmecele lui Gabriel și de insistențele lui, Pandora este de acord să-i devină mireasă.

Dar va descoperi curând că abilitățile ei de femeie de afaceri o vor implica, din întâmplare, într-o conspirație periculoasă – și doar soțul ei o mai poate apăra. Gabriel se pune pavăză în fața adversarilor ei necunoscuți și curând își vor da seama că ceea ce a părut la început o căsătorie de conveniență, se dovedește a fi căsătoria perfectă…

Devil in Spring

Categoria: Roman de Dragoste 

Pagina oficială Lisa Kleypas – Link

 

Seria The Ravenels

Hello Stranger Lisa Kleypas

Hello Stranger

(Book 4)

Lisa Kleypas

Historical Romance – Un Străin Frumos – Lisa Kleypas

Al patrulea volum al seriei The Ravenels

O femeie care sfidează timpurile în care trăiește…

Doctorița Garrett Gibson, singura femeie doctor din acea vreme din Anglia, este la fel de îndrăzneață și de independentă ca orice bărbat. Și atunci de ce să nu poată iubi ca ei? Dusese o viață sobră, austeră, neinplicîndu-se în nici o relație. Numai că într-o noapte, întîlnește un bărbat fascinant și între ei izbucnește o pasiune nebună. A doua zi, redevin doi străini.

Un bărbat care nesocotește orice regulă… Ethan Ransom, fost detectiv la Scotland Yard, este un bărbat dur, plin de secrete. Se zvonește că ar fi un asasin, însă adevăratele lui loialități rămîn un mister. Ethan este un Ravenel renegat de tatăl lui, dar oricum, pe el nu-l interesează înalta societate.

În ciuda jurămîntului de a se evita unul pe celălalt după acea singură noapte de pasi- une, ea se trezește atrasă într-o misiune extrem de periculoasă. Cînd aceasta eșuează, va fi nevoie de tot curajul și de toată îndemînarea ei pentru a-l salva pe el. Deși sînt implicați amîndoi într-un complot guvernamental, Ethan este dispus să sacrifice totul pentru iubirea celei mai extraordinare femei din cîte a cunoscut vreodată.

Hello Stranger

Categoria: Roman de Dragoste 

Pagina oficială Lisa Kleypas – Link

 

Seria The Ravenels

Devil's Daughter Lisa Kleypas

Devil’s Daughter

(Book 5)

Lisa Kleypas

Historical Romance – Fiica Diavolului – Lisa Kleypas

Al cincilea volum al seriei The Ravenels

Autoare de romane celebre, Lisa Kleypas ne oferă de această dată o poveste sclipitoare despre o tânără și frumoasă văduvă, care și-a găsit pasiunea alături de un bărbat nepotrivit…

Deși Phoebe, Lady Clare, frumoasa și tânăra văduvă nu l-a cunoscut niciodată pe West Ravenel, ea știe cu siguranță un lucru: că este un bărbat agresiv, răutăcios și trivial. Pe vremea cînd învăța la internat, el a făcut un calvar din viața răposatului ei soț, iar ea nu-l va putea ierta niciodată pentru asta.

Dar, cînd Phoebe participă la o nuntă de familie, ea cunoaște un străin fermecător și extrem de incitant, care îi trimite în inimă săgeata iubirii fulgerătoare… evident, el nu este nimeni altul decît West Ravenel.

West este bărbatul cu un trecut pătat. Fără scuze, fără păreri de rău. Totuși din momentul în care o cunoaște pe Phoebe, West va fi măcinat de o dorință irezistibilă… dar în același timp este conștient de faptul că o femeie ca ea este foarte greu de cucerit.

West nu se îndoiește nici o clipă că Phoebe este o lady puritană și aristocrată. Ea este fiica unei femei puternice și ambițioase, care a fugit cu Sebastian, Lordul St. Vincent – cel mai păcătos și necruțător crai din Anglia.

Nu trece mult și ei se îndrăgostesc fulgerător unul de altul. Oare pasiunea lor copleșitoare va fi suficientă ca să treacă peste obstacolele din trecut? Numai fiica diavolului știe acest amănunt…

Devil’s Daughter

Categoria Roman de Dragoste 

Pagina oficială Lisa Kleypas – Link

 

Seria The Ravenels

Chasing Cassandra Lisa Kleypas

Chasing Cassandra

(Book 6)

Lisa Kleypas

Historical Romance – Pentru dragostea Cassandrei – Lisa Kleypas

Al șaselea volum al seriei The Ravenels

Totul are un preț, crede el…

Tom Severin este un magnat cu afaceri în domeniul căilor ferate. Bogat și carismatic, puternic, își poate satisface orice dorință.
Ar fi simplu pentru el să-și găsească soția perfectă – dar din prima clipă cînd o vede pe Lady Cassandra Ravenel, este hotărât să o facă a lui. Frumoasă și foarte inteligentă Cassandra este și ea hotărâtă să se căsătorească din dragoste, numai că dragostea este singurul lucru pe care el nu-l poate oferi.

Totul, în afară de ea…

Severin este cel mai atrăgător și provocator bărbat pe care l-a cunoscut Cassandra în viața ei, chiar dacă inima lui este de gheață. Cînd un nou dușman este pe cale să distrugă reputația Cassandrei, Tom Severin va începe să-și schimbe atitudinea față de ea, apărând-o cu toată ființa lui.

Și acum începe dragostea lor adevărată…

Chasing Cassandra

Categoria Roman de dragoste 

Pagina oficială Lisa Kleypas – Link

 

Seria The Ravenels

Devil in Disguise Lisa Kleypas

Devil in Disguise

(Book 7)

Lisa Kleypas

Historical Romance – Diavolul Deghizat – Lisa Kleypas

Al șaptelea volum al seriei The Ravenels

Lisa Kleypas revine cu o poveste de dragoste captivantă și fierbinte dintre un scoțian cu un trecut misterios și o doamnă hotărâtă în căutarea aventurii și a iubirii.

“Diavolul nu încearcă să îndemne oamenii să facă lucruri greșite înspăimântându-i. El o face tentându-i.”

Lady Merritt Sterling, o frumusețe hotărâtă care conduce o companie de transport maritim, știe că societatea londoneză este nerăbdătoare să o prindă într-un scandal. Până acum, a fost destul de inteligentă să nu le ofere unul. Dar apoi îl întâlnește pe Keir MacRae, un producător de whisky scoțian aspru și dur, și toate planurile ei raționale se risipesc ca un fum. Nu ar putea fi mai diferiți, dar atracția lor este puternică, sălbatică și irezistibilă.

De îndată ce Keir MacRae ajunge în Londra, are două obiective:

1. Să nu se îndrăgostească de strălucitoarea Lady Merritt Sterling.

2. Să evite să fie ucis.

Până acum, niciunul dintre acestea nu merge prea bine.

Keir nu știe de ce cineva vrea să-l omoare până când destinul dezvăluie secretul trecutului său misterios. Lumea lui este aruncată în haos, iar singura persoană în care are încredere este Merritt.

Pasiunea lor arde cu o intensitate pe care Merritt nu a cunoscut-o niciodată înainte, făcând-o să tânjească după singurul lucru pe care nu-l poate avea de la Keir MacRae: veșnicia. Pe măsură ce pericolul se apropie, va face orice pentru a salva bărbatul pe care îl iubește… chiar știind că el ar putea fi diavolul deghizat.

Devil in Disguise

Categoria Roman de Dragoste 

Historical Romance

Pagina oficială Lisa Kleypas – Link

 

Lisa Kleypas banner 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *