Seria Clubul Knickerbocker

Seria Clubul Knickerbocker
Seria Clubul Knickerbocker 2

 

Seria Clubul Knickerbocker

(Knickerbocker Club)

1. Magnatul

2. Baronul

3. Mogulul

Joanna Shupe

Joanna Shupe

  Joanna  a iubit întotdeauna istoria, de când a văzut primul ei desen animat Schoolhouse Rock. Din 2015, cărțile ei apar pe numeroase liste „cele mai bune” anuale, inclusiv Publishers Weekly, The Washington Post, Kirkus Review, Kobo și BookPage.

A avut un debut fulminant cu seria „Minciuni Periculoase“, impunându-se ca una dintre cele mai bune noi scriitoare de historical romance. Valoarea romanelor sale a fost confirmată prin acordarea premiului Golden Heart de către Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

În prezent locuiește în New Jersey, împreună cu cele două fiice spirituale și cu soțul ei.

Joanna Shupe 1

 

Seria Clubul Knickerbocker

Magnate

Magnate

(Book 1)

Joanna Shupe

-17%

Roman de Dragoste

Magnatul

Joanna Shupe
Editura Alma
24,90 lei

Historical Romance  – Magnatul – Joanna Shupe

Primul volum al seriei Clubul Knickerbocker  (Knickerbocker Club)

În Epoca sa de Aur, New Yorkul este în plin avânt, sub dominația unor oameni ale căror averi și putere sunt greu de imaginat.

Membrii Clubului Knickerbocker știu asta mai bine decât oricine. Dar pentru un milionar anume, surpriza neașteptată va veni din partea propriei inimi…

Născut într-o mahala, Emmett Cavanaugh își croiește cu ambiție drumul până în vârful unui imperiu al oțelului și duce o viață opulentă într-un conac de pe Fifth Avenue. Oricum, ascensiunea sa socială nu l-a făcut să aprecieze și femeile din Nouă lume în care a ajuns.

Le disprețuiește pe doamnele din înalta societate a orașului pentru superficialitatea lor – însă o tânără cu sânge albastru, rebelă și frumoasă, ar putea să-i schimbe radical părerile.

Mintea lui Elizabeth Sloane are alte preocupări decât ultimele bârfe de salon, într-o epocă în care reputația, statutul și averea sunt considerate măsura succesului, iar aspirațiile de a avea o carieră, inacceptabile.

Lizzie poate juca la bursă cu aceeași pricepere precum cei mai buni brokeri din New York – însă are nevoie de un bărbat pentru a-și putea folosi abilitățile. Când tânăra îl roagă să o sprijine și apoi să împartă profitul, Emmett acceptă, chiar dacă fără prea multă tragere de inimă.

Dar dragostea și afacerile nu fac casă bună și, pe măsură ce parteneriatul lor începe să se fisureze, cei doi vor descoperi o pasiune mai profundă decât fervoarea jocului la bursă.

Magnatul (Magnate)

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Joanna Shupe – Link

 

Seria Clubul Knickerbocker

Baron

Baron

(Book 2)

Joanna Shupe

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Baronul

Joanna Shupe
Editura Alma
24,90 lei

Historical Romance  – Baronul – Joanna Shupe

Al doilea volum al seriei Clubul Knickerbocker  (Knickerbocker Club)

Născut într-una dintre cele mai respectate familii din New York, William Sloane este un baron al căilor ferate care are toți prietenii potriviți în toate locurile potrivite.

Dar indiferent de cât succes are, întotdeauna își dorește mai mult. Avându-și locul asigurat în rândul celor mai selecte grupuri ale societății, el își îndreaptă acum atenția spre o carieră politică, dorind să candideze pentru postul de viceguvernator.

Nimic nu-l poate distrage de la următorul său scop – cu excepția, poate, a unei încântătoare escroace a cărei apariție în viața lui âl ia cu totul prin surprindere.

Ava Jones supraviețuiește cu greu de la o zi la alta și face tot ce poate pentru a avea grijă atât de ea, cât și de sora și de frații ei mai mici.

Cu pseudonimul Madame Zolikoff, un mediu, chipurile, de origine rusă, ea îi înșală pe creduli încercând să-i convingă că poate să comunice cu lumea spiritelor, ghicind în palmă sau în frunze de ceai.

Dar personajul pe care l-a construit cu migală este aproape distrus când Will Sloane intră în viața ei și îi deconspiră ultima escrocherie.

Ava este sigură că îl poate vrăji pe chipeșul milionar, astfel încât să-i păstreze secretul și să se folosească de talentele ei pentru campania electorală… asta doar dacă nu cumva el este cel care a reușit deja să o vrăjească.

Baronul (Baron)

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Joanna Shupe – Link

 

Seria Clubul Knickerbocker

Mogul

Mogul

(Book 3)

Joanna Shupe

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Mogulul

Joanna Shupe
Editura Alma
24,90 lei

Historical Romance  – Mogulul – Joanna Shupe

Al treilea volum al seriei Clubul Knickerbocker  (Knickerbocker Club)

Ca proprietar a trei ziare cunoscute, Calvin Cabot are mijloacele să-și satisfacă capriciile pentru excese – dar și puterea să-i aducă pe cei mai importanți oameni din societate la picioarele lui.

Iar atunci când tânăra moștenitoare care a reprezentat odinioară marea lui dragoste vine disperată să îi ceară ajutorul, Calvin nu o poate refuza – cu condiția ca ea să nu îi stea în cale.

Numai că, la fel ca jurnalistul, și această frumusețe încăpățânată este obișnuită să obțină întotdeauna ceea ce își dorește. Lillian Davies duce o viață plină de petreceri nesfârșite și escapade exotice pe iahturi impresionante.

Dar când fratele ei dispare, Lily își dă seama că există lucruri pentru care merită să sacrifici orice și promite să nu se dea înapoi de la nimic ca să-l aducă înapoi în siguranță.

Din nefericire, singurul om care o poate ajuta este cel pe care nu ar mai fi vrut niciodată să-l revadă.

Va putea Lily să-l țină la distanță pe Calvin suficient cât să-și salveze numele și reputația… chiar dacă acest mogul tenace se dovedește a fi absolut irezistibil?

Mogulul (Mogul)

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Joanna Shupe – Link

 

Knickerbocker Club

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *