Seria Familia Westcott

Seria Familia Westcott Mary Balogh
Wesrcott-Series-1 engleza
westcott-series-2-engleza

 

Seria Familia Westcott (Westcott)

1. Totul pentru Dragoste

2. Totul pentru Fericire

3. Totul pentru Căsătorie

4. Totul pentru Aventură

5. Totul pentru Încredere

6. Totul pentru Onoare

6.5. Totul pentru o Amintire

7. Totul pentru Romantism

8. Totul pentru Prețuire

9. Alegerea Perfectă

Mary Balogh

Mary Balogh

Mary Jenkins s-a născut și a crescut în Swansea, Țara Galilor, fiica lui Mildred Double, casnică, și a lui Arthur Jenkins, scriitor și pictor. S-a mutat în Canada cu un contract de predare de doi ani în 1967, după ce a terminat universitatea. Acolo s-a întâlnit și s-a căsătorit cu soțul său canadian Robert Balogh, legist și șofer de ambulanță, și s-a stabilit în micul oraș de prerie Kipling, Saskatchewan. A predat engleza de liceu timp de câțiva ani și a ajuns directorul școlii. Are trei copii și cinci nepoți.

A scris mai mult de șaptezeci de romane și aproape treizeci de povestiri.

Westcott mary balogh

Seria Familia Westcott (Westcott)

Someone to Love

Someone to Love

(Book 1)

Mary Balogh

Historical Romance  – Totul pentru Dragoste – Mary Balogh

Primul volum al seriei Familia Westcott

Contele de Riverdale moare și lasă în urmă o avere și un secret care vor schimba pentru totdeauna viețile tuturor membrilor familiei sale – inclusiv viața fiicei despre care nimeni nu știa nimic…

Anna Snow a crescut într-un orfelinat din Bath, fără să cunoască familia din care provine. A reușit totuși să treacă peste toate greutățile – a devenit profesoară, are prieteni buni și este mulțumită de traiul ei. Însă existența ei liniștită este dată complet peste cap când descoperă că defunctul conte de Riverdale i-a fost tată și că ea este singura lui moștenitoare.

Bucuroasă că nu mai este singură pe lume, Anna – acum Lady Anastasia Westcott – dorește să-și împartă bogăția nou dobândită cu frații ei vitregi. Însă aceștia nu vor să aibă nimic de-a face cu ea sau cu încercările ei de apropiere.

Avery Archer, duce de Netherby, preferă să țină pe toată lumea la distanță. Totuși, ceva îl îndeamnă să o ajute pe Anna în transformarea ei de la o biată orfană la o adevărată lady, când societatea londoneză și rudele ei abia găsite amenință să o copleșească.

Avery îi sare în ajutor, doar ca să descopere că prietenia lor nu îl face imun la sentimentele și la dorințele pe care le-a ascuns atât de bine și atât de mult timp.

Totul pentru Dragoste

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Mary Balogh– Link

 

Seria Familia Westcott (Westcott)

Someone to Hold

Someone to Hold

(Book 2)

Mary Balogh

Historical Romance  – Totul pentru Fericire – Mary Balogh

Al doilea volum al seriei Familia Westcott

Moartea lui Humphrey Westcott, conte de Riverdale, lasă în urmă un secret scandalos care o va determina pe una dintre fiicele lui să pornească într-o tulburătoare aventură a descoperirii de sine… Când căsătoria părinților ei este declarată ilegală pe motiv de bigamie, Camille Westcott devine ilegitimă și își pierde titlul.

Ca atare, logodnicul o părăsește, iar așa-numiții prieteni îi întorc spatele. La 22 de ani, Camille nu este deloc sigură ce îi rămâne de făcut. Încercând să preia pentru prima dată controlul propriei vieți, părăsește Londra și se angajează profesoară la orfelinatul din Bath în care crescuse Anna, sora ei abia descoperită. Dar, în timp ce se luptă să se acomodeze cu noua situație, se trezește obligată să pozeze pentru un portret comandat de bunica ei și să suporte un artist care o scoate din fire.

Profesor de artă la orfelinatul care i-a fost cândva cămin, Joel Cunningham a fost angajat să picteze portretul îngâmfatei aristocrate care a luat locul Annei. Dar, în timp ce Camille pozează pentru Joel, disprețul lor reciproc se transformă curând în dorință. Și aceasta este unica legătură care îi va ajuta să înfrunte furtuna ce îi așteaptă…

Totul pentru Fericire

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Mary Balogh– Link

 

 

Seria Familia Westcott (Westcott)

Someone to Wed

Someone to Wed

(Book 3)

Mary Balogh

Historical Romance  – Totul pentru Căsătorie – Mary Balogh

Al treilea volum al seriei Familia Westcott

Când Alexander Westcott devine noul conte de Riverdale, moștenește un titlu pe care nu l-a dorit și un domeniu neîngrijit la țară pe care nu și-l poate permite. Dar este hotărât să facă tot ce îi stă în puteri ca să răscumpere anii de neglijare și să le dăruiască oamenilor care depind de el o viață mai bună…

Deși a trăit ca o pustnică din pricina unei traume din copilărie, Wren Heyden își dorește un singur lucru de la viață: să se căsătorească. Pentru că a moștenit o mare avere și este o femeie de afaceri, se hotărăște să-și cumpere” un soț, convinsă că nici un bărbat nu ar putea-o dori altfel. Cea de-a treia opțiune a ei este chipeșul, dar săracul conte de Riverdale.

Alexander știe că are nevoie să se însoare cu o moștenitoare, dar, fiind un bărbat de onoare, nu poate accepta propunerea surprinzătoare a lui Wren decât după o perioadă de curtare așa cum scrie la carte, timp în care speră ca între ei să se dezvolte măcar prietenia și respectul.

Așa că este complet nepregătit pentru dorința care îl copleșește atunci când Wren ridică în sfârșit vălurile care ascund secretele trecutului ei…

Totul pentru Căsătorie

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Mary Balogh– Link

 

Seria Familia Westcott (Westcott)

Someone to Care

Someone to Care

(Book 4)

Mary Balogh

Historical Romance  – Totul pentru Aventură – Mary Balogh

Al patrulea volum al seriei Familia Westcott

La doi ani după moartea contelui de Riverdale, membrii familiei acestuia au reușit să treacă peste rușinea de a rămâne fără titlu și fără avere – toți, în afară de cea care a fost cândva contesa lui, Viola.

Copiii au crescut, înalta societate i-a întors spatele, iar ea își caută debusolată fericirea, neștiind unde să o găsească – până când drumul i se încrucișează din nou cu cel al marchizului de Dorchester, Marcel Lamarr.

Timp de douăzeci de ani, de la moartea tragică a tinerei lui soții, Marcel Lamarr a fost un afemeiat notoriu. În tinerețe, Viola Riverdale, pe atunci tânără mamă, îi stârnise interesul, dar reușise să scape din mrejele lui. Pentru că nu a cedat seducției lui, este cu atât mai irezistibilă pentru el acum, și este foarte surprins să vadă că este la fel de dornică de o aventură ca el – căci măcar o dată în viață, Viola vrea să se lase deoparte prudența.

Când cei doi sfidează conveniențele și fug împreună, descoperă nu doar că plăcerea te poate prinde în capcană când te aștepți mai puțin, dar și că legile respectabilității nu sunt chiar atât de ușor de învins…

Totul pentru Aventură

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Mary Balogh– Link

 

Seria Familia Westcott (Westcott)

Someone to Trust

Someone to Trust

(Book 5)

Mary Balogh

Historical Romance  – Totul pentru Încredere – Mary Balogh

Al cincilea volum al seriei Familia Westcott

După moartea soțului ei, Elizabeth Overfield este conștientă că trebuie să încheie un alt mariaj potrivit. Dar acesta este ultimul lucru pe care îl are în minte atunci când îl cunoaște pe Colin Handrich, Lord Hodges, la o petrecere de familie.

Împreună se bucură de distracțiile simple oferite de perioada sărbătorilor și sunt încântați să petreacă prietenește timpul unul în compania celuilalt – și asta pare să fie tot. Până când, pe neașteptate, ajung să împărtășească un sărut… care numai prietenesc nu este.

Totuși, știu că între ei nu poate fi vorba de o relație romantică, având în vedere diferența de ani dintre ei. Elizabeth este cu nouă ani mai în vârstă decât el. Următorul sezon monden de la Londra îi găsește pe amândoi deciși să își descopere perechea potrivită.

Asta nu îi împiedică să facă un pact nevinovat – la fiecare bal să danseze un vals împreună.Curând, această înțelegere inocentă ajunge să le dea lumea peste cap, căci fiecare dans îi înlănțuie fără scăpare într-o aventură pasională care îi obligă să se întrebe ce sunt dispuși să sacrifice pentru dragoste…

Totul pentru Încredere

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Mary Balogh– Link

 

Seria Familia Westcott (Westcott)

Someone to Honour

Someone to Honour

(Book 6)

Mary Balogh

Historical Romance  – Totul pentru Onoare – Mary Balogh

Al șaselea volum al seriei Familia Westcott

Visul lui Abigail Westcott de a avea un viitor liniștit, alături de un soț respectabil din înalta societate se spulberă când află că părinții ei nu sunt căsătoriți legal și, prin urmare, nu mai poate face parte din lumea bună a Londrei, ca fiică de nobil.

Totuși, șase ani mai târziu, ajunge să se bucure de independența pe care i-o oferă statutul de femeie singură și bogată.Însă lumea ei monotonă și așezată este răvășită de apariția locotenent-colonelului Gilbert Bennington, cel care și-a luat angajamentul de a-i fi alături lui Harry, fratele ei – rănit în războiul împotriva lui Napoleon -, până când acesta se înzdrăvenește.

Dacă la început Gil și Abby par că se disprețuiesc, amândoi descoperă că prima impresie poate fi greșită. Căci în spatele bărbatului cândva umil și al femeii cândva nobile se ascund două persoane care împărtășesc adevăratul sentiment al onoarei, ce le arată drumul spre dragostea pe care nu credeau că o vor găsi vreodată.

Totul pentru Onoare

Categoria Roman de dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Mary Balogh– Link

Seria Familia Westcott (Westcott)

Someone to Remember

Someone to Remember

 (Book 6.5)

Mary Balogh

Historical Romance  – Totul pentru o Amintire – Mary Balogh

Volumul 6.5 al seriei Familia Westcott

Matilda Westcott și-a petrecut viața îngrijindu-se de nevoile mamei sale, contesa văduvă de Riverdale, fără să pună nici o clipă la îndoială hotărârea de a duce o viață solitară. Pentru Matilda, care se consideră o fată bătrână și plictisitoare, căsătoria este ceva ridicol, iar dragostea e un joc permis numai celor tineri.

Dar liniștea îi este tulburată brusc când un gentleman extrem de atrăgător, de care fusese îndrăgostită în tinerețe, reapare în viața ei, încercând să o farmece din nou și să găsească încă o dată drumul spre inima ei.

Charles Sawyer, vicontele de Dirkson, nu se așteaptă să o revadă pe Matilda Westcott la 36 de ani după finalul nefericit al poveștii lor de dragoste.

Mai mult decât atât, nu se așteaptă nici să aibă aceleași sentimente de altădată la vederea ei. Iar când o întâlnește pe Matilda la o cină găzduită de contele de Riverdale, este la fel de fascinat de ea precum a fost în prima zi în care s-au întâlnit – și se întreabă dacă, după toți acești ani, mai pot avea șansa de a fi fericiți împreună.

Dar pentru asta Charles trebuie să dărâme zidurile ce au ferecat inima Matildei în cele peste trei decenii în care nu s-au mai văzut… altfel riscă să o piardă din nou, de data asta pentru totdeauna.

Someone to Remember

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Mary Balogh– Link

 

Seria Familia Westcott (Westcott)

Someone to Romance Mary Balogh

Someone to Romance

(Book 7)

Mary Balogh

Historical Romance  – Totul pentru Romantism – Mary Balogh

Al șaptelea volum al seriei Familia Westcott

Lady Jessica Archer își pierde tot interesul față de strălucirea și emoția romantismului atunci când verișoara ei și cea mai bună prietenă, Abigail Westcott, este respinsă de înalta societate după ce s-a descoperit că tatăl acesteia a fost bigam.

Totuși, pentru că are 25 de ani și o fire practică, hotărăște că a sosit timpul pentru căsătorie. Cu toate că nu mai crede că va găsi adevărata iubire, este încă o tânără foarte interesantă pentru burlacii din aristocrație. La urma urmei, este sora lui Avery Archer, ducele de Netherby.

Prin urmare, începe să-i cântărească pe numeroșii domni eligibili care o curtează. Dar când îl întâlnește pe misteriosul Gabriel Thorne, întors de curând în Anglia din Lumea Nouă ca să intre în posesia unei moșteniri la fel de misterioase, Jessica îl consideră complet nepotrivit… mai ales pentru că are îndrăzneala de a-și anunța, încă de la prima lor întâlnire, intenția de a se însura cu ea.

Totuși, când Jessica ghicește cine este cu adevărat Gabriel și își dă seama de sacrificiile pe care este dispus să le facă pentru a-i proteja pe cei care depind de el, nu se poate să nu se simtă atrasă de cauza lui – și, mai ales, de el.

„Mary Balogh ne oferă încă un roman captivant, mișcător și cu doza ideală de pasiune, pe care nu reușești să-l lași din mână.“ Kirkus Reviews

MARY BALOGH a scris peste 70 de romane și 30 de nuvele. Printre numeroasele premii câștigate s-a numărat și cel pentru întreaga activitate acordat de Romantic Times.

Someone to Romance

Categoria Roman de dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Mary Balogh– Link

 

Seria Familia Westcott (Westcott)

Someone to Cherish

Someone to Cherish

(Book 8)

Mary Balogh

Historical Romance  – Totul pentru Prețuire – Mary Balogh

Volumul al optulea al seriei Familia Westcott

Când Harry Westcott și-a pierdut titlul de conte de Riverdale după descoperirea șocantă a faptului că tatăl lui era bigam, s-a decis că nimic nu mai contează și s-a înrolat să lupte în războaiele napoleoniene – unde aproape că și-a pierdut viața.

După o recuperare chinuitoare, tânărul odată vesel și fără griji a devenit un bărbat retras, sobru. Deși Harry insistă că se bucură de solitudinea în care trăiește de câțiva ani, uneori se întreabă dacă nu simte totuși povara singurătății.

Lydia Tavernor, rămasă de curând văduvă după moartea tragică a soțului ei, vicarul din sat, visează să își găsească un amant. Mariajul ei cu reverendul Isaiah Tavernor a fost unul în care s-a supus doar fervorii religioase a soțului ei, și, în secret, a savurat libertatea de care s-a bucurat după moartea lui.

Nu își mai dorește să mai accepte obediența presupusă de o căsnicie, dar uneori se întreabă și ea dacă nu simte totuși povara singurătății. Nici Harry, nici Lydia nu vor să recunoască adevărul până în momentul când se întâmplă să rămână singuri într-o noapte, iar Lydia se surprinde chiar și pe sine punând o întrebare simplă:

„Te simți vreodată singur?“

Răspunsul lui Harry îi conduce pe o cale a pasiunii și a iubirii pe care nu și-au imaginat niciodată că vor păși…

Someone to Cherish

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Lira

Pagina oficială Mary Balogh– Link

 

Seria Familia Westcott (Westcott)

Someone Perfect Mary Balogh

Someone Perfect

(Book 9)

Mary Balogh

Historical Romance  – Alegerea Perfectă – Mary Balogh

Al nouălea volum al seriei Familia Westcott

Uneori, o singură persoană poate destrăma o familie. Și, alteori, tot doar de o persoană e nevoie pentru a reface o familie. În tinerețe, Justin Wiley a fost izgonit de tatăl său din motive misterioase, dar, acum, părintele său este mort, iar Justin a devenit conte de Brandon de șase ani.

Deși este un bărbat mohorât și ursuz, el își asumă totuși responsabilitatea de a avea grijă de sora lui vitregă, Maria, după moartea mamei acesteia. Justin pornește la drum spre casa fetei, pentru a o aduce să locuiască alături de el la reședința sa.

Deși cândva l-a adorat pe Justin, acum, Maria îl disprețuiește, iar prietena ei, Lady Estelle Lamarr, observă imediat cât de tare o mâhnește chiar și simpla pomenire a numelui lui. Când Justin sosește la ea acasă și îi invită pe Estelle și pe fratele acesteia să o însoțească pe Maria la reședința lui, pentru a-i face fetei mai ușoară acomodarea, tânăra acceptă fără prea mare tragere de inimă, de dragul Mariei.

Pe măsură ce secretele ies la iveală în noua casă a Mariei, iese la lumină și dorința lui Justin de a-și găsi o contesă. Și, deși e tentat să creadă că frumoasa Lady Estelle ar putea fi candidata ideală, ea este mai mult decât convinsă că ei doi nu ar putea forma vreodată un cuplu…

Someone Perfect

 Categoria Roman de Dragoste 

Colecția 

Pagina oficială Mary Balogh – Link

Alte serii de Mary Balogh:

Seria Clubul Supraviețuitorilor

Seria Clubul Supraviețuitorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *