Seria Fetele Goode

Seria Fetele Goode Kerrigan Byrne
Seria Fetele Goode Kerrigan Byrne

 

Seria Fetele Goode (Goode Girls Romance) 

1. Străinul Seducător

2. Aventuriera

3. Flirturi Periculoase

4. Tentația Seducției

5. Crying Wolfe

Kerrigan Byrne

Kerrigan Byrne

       Kerrigan a făcut multe lucruri pentru a plăti facturile, de la forțele de ordine la instructor de belly dance. Acum, în sfârșit, poate să aibă cariera pe care a dorit-o la treisprezece ani, când și-a anunțat familia foarte sceptică că va „crește pentru a deveni o romancieră romantică”. Fie că scrie despre druizi celți, băieți răi victorieni sau agenți irlandezi FBI, Kerrigan folosește pasiunea ei obsesivă la limită pentru istorie, strămoșii săi celți și dragostea pentru Shakespeare în aproape fiecare poveste.

Seria Fetele Goode (Goode Girls Romance)

Seducing a Stranger Kerrigan Byrne

Seducing a Stranger

(Book 1)

Kerrigan Byrne

Historical Romance  – Străinul Seducător – Kerrigan Byrne

Ultimul volum al seriei Rebeli Victorieni (Victorian Rebels)

Primul volum al seriei Fetele Goode (Goode Girls Romance)

Un Cavaler al Coroanei urmărit de un trecut dureros și de o furie latentă …

Sir Carlton Morley este cunoscut ca având o voință extraordinară, o concentrare unică și un sentiment nemilos de dreptate. Ca bărbat, și-a asigurat averea și faima în calitatea sa de inspector șef fără milă al Scotland Yard. În calitate de soldat decorat, el a fost o legendă pentru precizia în luptă și forța sa imperturbabilă.

Dar în copilărie, el era altcineva. Un duplicitar, un hoț și un criminal, până când tragedia l-a remodelat. Acum urmărește în noapte, în căutarea izbăvirii și a răzbunării, jurând să nu cedeze niciodată ispitei, deoarece este doar o altă formă de slăbiciune.

Până când tentația aterizează – destul de literal – în poala lui, sub forma lui Prudence Goode.

Meticuloasa și corecta Pru este de așteptat să ducă o viață plictisitoare, dar înainte să cedeze destinului său, ea își dorește doar o noapte de pasiune. În noaptea în care o caută, dă peste un bărbat făcut din umbre, mușchi și mânie … Și decide că el alesul.

Când furtuna lor de pasiune scapă de sub control, Morley descoperă, prea târziu, că avea dreptate. Femeia ispititoare a devenit slăbiciunea lui. O slăbiciune pe care dușmanii săi o pot folosi împotriva lui.

Străinul Seducător (A Dark and Stormy Knight)

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Kerrigan Byrne – Link

 

Seria Fetele Goode (Goode Girls Romance)

Courting Trouble Kerrigan Byrne

Courting Trouble 

(Book 2)

Kerrigan Byrne

Historical Romance  – Aventuriera – Kerrigan Byrne

Al doilea volum al seriei Fetele Goode (Goode Girls Romance)

După ce a fost o vreme medic militar, Titus Conleith a plecat din armată cu o avere misterioasă, un secret letal și un demon în bagaj.

Cu inteligența lui ascuțită, a reușit să se ridice de la condiția de bastard, crescut pe lângă minele de cărbuni, printr-o disciplină nemiloasă și o îndemânare inepuizabilă. A ales să rămână celibatar și a jurat să nu-și mai deschidă niciodată inima pentru altcineva.

Nu după ce a pățit cu Honoria Goode, moștenitoarea care i-a spulberat speranțele și apoi i-a călcat pe cioburile inimii cu papucii ei brodați cu pietre prețioase. Frumusețea cu care a împărtășit primul gust al pasiunii, înainte ca ea să se mărite cu altul.

Femeia a cărei viață tocmai a salvat-o și care îi sângera pe masă…

Viața de vicontesă a Honoriei a fost o nenorocire pe care și-a provocat-o singură prin propria lașitate. Prinsă ani de zile într-o căsnicie fără iubire cu un ticălos crud, a rămas văduvă din cauza consecințelor nemerniciei lui.

Acum, trebuie să-l înfrunte pe bărbatul cu ochii aurii și strălucitori, pe care i-a venerat cândva, și trecutul întunecat pe care amândoi îl împărtășesc.

Kerrigan Byrne este una dintre revelațiile genului historical romance, cele 30 de titluri ale ei fiind o prezență constantă în topurile New York Times.

Aventuriera (Courting Trouble)

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Kerrigan Byrne – Link

 

Seria Fetele Goode (Goode Girls Romance)

Dancing With Danger

Dancing with Danger

(Book 3)

Kerrigan Byrne

Historical Romance  – Flirturi Periculoase – Kerrigan Byrne

Al treilea volum al seriei Fetele Goode (Goode Girls Romance)

Mercy Goode se pricepe cu adevărat la un singur lucru: să dea de necaz pe oriunde s-ar duce. Cum ar fi să se trezească arestată la locul unei crime împreună cu Raphael Sauvageau, un contrabandist lipsit de scrupule și de o frumusețe sălbatică, cu un trecut dubios și un viitor pe măsură. Diavolul are darul vorbirii și nu merită nici măcar o fărâmă din încrederea ei, însă ea are dovezi că nu el este ucigașul.

În schimb, nu poate să nege că este peste măsură de periculos.

Raphael nu are vreme pentru obsesii. Are un imperiu de condus, o crimă de răzbunat și un plan pentru a salva viața fratelui său, care constă mai degrabă într-o misiune sinucigașă. Însă această aristocrată inteligentă și enervantă, care insistă să facă pe detectivul amator, își face mereu apariția în locuri în care nu are ce căuta.

Puterea, prestigiul și averea nu reușesc să umple hăul în care e scufundată inima lui Raphael…

Poate că nu are nevoie decât de o noapte împreună cu ea. Poate că nu are nevoie decât să fie mântuit. Poate că nu are nevoie decât de dragostea lui Mercy.

Kerrigan Byrne este una dintre revelațiile genului historical romance, cele 30 de titluri ale ei fiind o prezență constantă în topurile New York Times.

Dancing With Danger

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Kerrigan Byrne – Link

Seria Fetele Goode (Goode Girls Romance)

Tempting Fate Kerrigan Byrne

Tempting Fate

(Book 4)

Kerrigan Byrne

Historical Romance  – Tentația Seducției – Kerrigan Byrne

Al patrulea volum al seriei Fetele Goode (Goode Girls Romance)

Desfigurat în lupte violente pe când era copil, Gabriel Sauvageau și-a trăit întreaga viață fără atingerea unei femei.

Fiind creierul și mușchii din spatele celui mai feroce grup de contrabandiști din Londra, el știe că nu o merită pe timida Felicity Goode, cea care poartă ochelari și lucrează mereu în seră.

Dar asta nu-l împiedică să o urmărească. Să o păzească. Să se întrebe dacă atingerea ei blândă îi va liniști sufletul sălbatic.

Deși își irosește orele cufundată în paginile romanelor de dragoste, timida și neliniștita Felicity Goode a jurat să nu devină niciodată mireasă.

Cum ar putea să împartă o viață – ca să nu mai vorbim despre un pat – cu un bărbat, dacă nu se poate hotărî să poarte o simplă conversație fără să tremure și să se bâlbâie?

Odată ce vestea moștenirii ei fabuloase ajunge în societate, ea este asaltată nu doar de o mulțime de pretendenți, ci și de mai multe amenințări îngrijorătoare la adresa vieții ei.

Are nevoie de o gardă de corp, iar bărbatul cel solid și plin de cicatrice pe care îl găsește în poarta casei este exact ceea ce căuta. Atunci, de ce prezența lui o face să tremure din cu totul alte motive decât de frică?

Kerrigan Byrne este una dintre revelațiile genului historical romance, cele 30 de titluri ale ei fiind o prezență constantă în topurile New York Times.

Tempting Fate

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Kerrigan Byrne – Link

 

Seria Fetele Goode (Goode Girls Romance)

Crying Wolfe Kerrigan Byrne

Crying Wolfe 

(Book 5)

Kerrigan Byrne

Historical Romance  – Crying Wolfe – Kerrigan Byrne

Al cincilea volum al seriei Fetele Goode (Goode Girls Romance)

A new trio of siblings learn that it is impossible to be a Goode without being a little wicked…

He’s the man with the Midas touch…
Elijah Wolfe is just as ruthless and aggressive as his name suggests. Born in harsh Nevada desert, he used his sharp wits and sharper fists to fight for survival mining ore for terrible men… Until one day he struck gold, literally. Despite his unimaginable wealth, his heart is empty of trust and his world full of enemies. He’s come to England searching for a priceless treasure once stolen from him and is prepared to ruin anyone who gets in his way.

She’s a thief with a heart of gold…
Rosaline Goode’s callous father left her nothing but a legacy of shame. Instead of worrying about the women gossiping behind their fans, or the cruelty of eligible men, she spends her nights avoiding society and mapping the stars. That is until absurd circumstances find her, nearly naked, in the home of the famously unscrupulous, lethal American whose name is on everyone’s lips.

The promise of plunder…
Succumbing to a shotgun wedding is the worst thing Eli can imagine, but if it is what he must do to get what he wants, then so be it. Except now, all the arguments he’d made against the marriage are becoming enticements. His new wife is too young. Too small, sheltered, soft, and sensitive for a man forged in the mines and tempered in the desert heat. If theirs is a Devil’s bargain, then why does her shy touch take him to heaven?

Crying Wolfe

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Kerrigan Byrne – Link


Alte serii de Kerrigan Byrne:

Seria Rebeli Victorieni

Seria Rebeli Victorieni Kerrigan Byrne

Seria Diavolii Îngenunchiați

Seria diavolii ingenunchiati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *