Seria Diavolii Îngenunchiați

Seria diavolii ingenunchiati
Seria Diavolii Ingenunchiati 2 Kerrigan Byrne

 

Seria Diavolii Îngenunchiați (Devil You Know)

1. Totul e Permis în Dragoste

2. Un Scoțian Adevărat

3. În Pat cu Diavolul

Kerrigan Byrne

Kerrigan Byrne

Kerrigan a făcut multe lucruri pentru a plăti facturile, de la forțele de ordine la instructor de belly dance. Acum, în sfârșit, poate să aibă cariera pe care a dorit-o la treisprezece ani, când și-a anunțat familia foarte sceptică că va „crește pentru a deveni o romancieră romantică”. Fie că scrie despre druizi celți, băieți răi victorieni sau agenți irlandezi FBI, Kerrigan folosește pasiunea ei obsesivă la limită pentru istorie, strămoșii săi celți și dragostea pentru Shakespeare în aproape fiecare poveste.

devil you kmow 2

 

Seria Diavolii Îngenunchiați (Devil You Know)

How To Love A Duke in Ten Days

How To Love A Duke in Ten Days

(Book 1)

Kerrigan Byrne

-17%

Historical Romance  – Totul e Permis în Dragoste – Kerrigan Byrne

Primul volum al seriei Diavolii Îngenunchiați (Devil You Know)

Frumoasă, faimoasă și sclipitor de inteligentă, Lady Alexandra Lane a știut întotdeauna să-și poarte singură de grijă. Însă nimeni nu s-ar aștepta ca trecutul ei să ascundă secrete întunecate secrete pentru care este șantajată an după an.

Acum, când starea financiară a familiei ei a devenit extrem de precară, Alexandra vede o singură soluție: să se căsătorească numaidecât cu unul dintre cei mai bogați bărbați eligibili. Chiar dacă acesta are reputația unui adevărat diavol.

Piers Gedrick Atherton, duce de Redmayne, caută răzbunare și primul pas în acest sens este să își aleagă o soție. Însă, pentru un bărbat cunoscut drept Teroarea din Torcliff nu este o sarcină chiar ușoară să cucerească inima sau măcar mâna unei femei.

Și totuși, Alexandra apare în viața lui ca sclipirea unui fulger. Când ea îi propune căsătoria, Piers își dă cu ușurință seama că necazurile pășesc și pe urmele ei, nu doar pe ale lui.

Dar spiritul ei liber, istețimea și gentilețea, deopotrivă cu frumusețea incredibilă trezesc în el dorințe feroce. Și tocmai de aceea va face tot ce este posibil pentru a o ține în siguranță – și brațele lui, pentru totdeauna.

Totul e Permis în Dragoste

(How To Love A Duke in Ten Days)

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Kerrigan Byrne – Link

 

Seria Diavolii Îngenunchiați (Devil You Know)

All Scot and Bothered

All Scot and Bothered

(Book 2)

Kerrigan Byrne

-17%

Colecția Iubiri de Poveste

Un Scoțian Adevărat

Kerrigan Byrne
Editura Alma
24,90 lei

Historical Romance  – Un Scoțian Adevărat – Kerrigan Byrne

Al doilea volum al seriei Diavolii Îngenunchiați (Devil You Know)

Este mereu primul și cel mai bun – la orice.

Un bărbat care și-a croit singur drumul prin inteligență și voință.

Un scoțian puternic și impozant, care poate fi fermecător, dar care urăște viciile.

Acesta este lordul prim-judecător al Angliei, Cassius Gerard Ramsay. Misiunea lui: să investigheze unul dintre cele mai cunoscute tripouri din Londra, deținut de una dintre cele mai interesante și mai dezirabile femei pe care le-a cunoscut vreodată.

Cecelia Teague era o orfană pe care o aștepta un viitor sumbru – până când un binefăcător secret din trecutul scandalos al mamei ei îi oferă șansa salvării. Trimisă la o școală prestigioasă și apoi la universitate, Cecelia crede că drumul ei în înalta societate este asigurat.

Apoi, dintr-odată, se trezește moștenitoarea unei școli pentru tinere domnișoare… care este totodată și tripou.

Acum este nevoită să ducă două vieți: una de lady cuviincioasă, atrasă inexorabil de Lord Ramsay, și cealaltă, de proprietară a unui club al viciilor, care încearcă să-și ferească afacerea de răzbunarea aceluiași bărbat.

Ramsay nu are idee că este vorba de aceeași femeie… și Cecelia ar dori ca lucrurile să rămână așa. Dar ce se întâmplă când pasiunea arzătoare și secretele mortale îi obligă să dezvăluie adevărul și să aleagă un drum ce pare imposibil?

Kerrigan Byrne este una dintre revelațiile genului historical romance, cele 30 de titluri ale ei fiind o prezență constantă în topurile New York Times.

Un Scoțian Adevărat (All Scot and Bothered)

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Kerrigan Byrne – Link

 

Seria Diavolii Îngenunchiați (Devil You Know)

The Devil in Her Bed

The Devil in Her Bed

(Book 3)

Kerrigan Byrne

Historical Romance  – În Pat cu Diavolul – Kerrigan Byrne

Al treilea volum al seriei Diavolii Îngenunchiați (Devil You Know)

El acționează în serviciul secret al Coroanei – un bărbat al datoriei, intrigilor și cu o atracție incontestabilă pentru o femeie care amenință să-i sfâșie în bucăți întreaga viață.

Îl numesc Diavolul din Dorset.

Stă singur, un bărbat cu o putere incontestabilă. Strecurăndu-se printre umbre, aleile din spate și sălile de bal, el este de neoprit și una dintre cele mai periculoase arme ale Coroanei.

Cu toate acestea, când își pune ochii pe incontestabil frumoasa contesă de Mont Claire, Francesca Cavendish, nu își dă seama că a întâlnit un adversar pe măsură.

Adevărata dragoste nu poate fi falsificată

Francesca este contesă ziua și își urmărește prada – cei responsabili de moartea familiei sale – noaptea. La ce nu se așteaptă este să fie aruncată în calea diavolului însuși, contele de Devlin.

Are secretele ei proprii și el pare hotărât să le dezvăluie. Poate inima ei să supraviețuiască atunci când își găsește dragostea vieții și să o piardă atunci când totul este dezvăluit?

„Romantic, luxuriant și plin de suspans.” – Autorul bestseller-ului New York Times, Suzanne Enoch

În Pat cu Diavolul (The Devil in Her Bed)

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Kerrigan Byrne – Link

 

Alte serii de Kerrigan Byrne:

Seria Fetele Goode

Seria Fetele Goode Kerrigan Byrne

 

Seria Rebeli Victorieni

Seria Rebeli Victorieni Kerrigan Byrne
devil you kmow 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *