Seria Trilogia Londrei

Seria Trilogia Londrei Sherry Thomas romana
Seria Trilogia Londrei Sherry Thomas

 

Seria Trilogia Londrei (London Trilogy)

1. O Lady Norocoasă

2. O Afacere Secretă

3. Un Lord Îndrăgostit

Sherry Thomas banner
Sherry Thomas foto

Sherry Thomas

Autoarea de bestseller-uri din USA Today, Sherry Thomas, a decis că scopul ei în viață este să scrie orice fel de cărți pe care i-ar plăcea să le citească. Până acum, ea a publicat romantism, fantezie, mister și o duologie inspirată de wuxia. Cărțile ei primesc în mod regulat recenzii excelente și premii pentru cele mai bune romane ale anului de la publicații comerciale, inclusiv publicații precum New York Times și National Public Radio. De asemenea, a câștigat de două ori prestigiosul premiu RITA® al Romance Writers of America. Sherry a imigrat din China la vârsta de 13 ani, iar engleza este a doua ei limbă.

Seria Trilogia Londrei (London Trilogy)

The Luckiest Lady in London Sherry Thomas

he Luckiest Lady in London

(Book 1)

Sherry Thomas

Historical Romance – O Lady Norocoasă – Sherry Thomas

Primul volum al seriei Trilogia Londrei (London Trilogy)

Felix Rivendale, marchizul de Wrenworth, este gentlemanul ideal, pe care îl invidiază toți bărbații și îl doresc toate femeile. Chiar și Felix însuși aproape că se vede pe sine astfel. Dar sub această aură se ascunde un suflet rănit, calmat doar de adulația publică.

Louisa Cantwell trebuie să se căsătorească bine pentru a-și întreține surorile. Ea nu-l dorește însă pe lordul Wrenworth – deși acesta pare inexplicabil de interesat de ea.

Nu are încredere în perfecțiunea lui exterioară și în laudele pe care le adună pe oriunde merge. Totuși, când el este singurul bărbat care o cere în căsătorie la sfârșitul sezonului londonez, ea acceptă cu reticență.

Louisa nu înțelege scopurile misterioase ale soțului ei, dar nu poate nega plăcerea pe care corpul ei o simte la atingerea lui. Și nici atracția pe care acest bărbat magnetic o exercită asupra ei.

Dar îndrăznește ea oare să se îndrăgostească de un bărbat atât de plin de secrete întunecate, când oricare dintre ele ar putea să o distrugă?

Sherry Thomas scrie romane istorice de dragoste și este una dintre cele mai apreciate autoare ale genului. Este de două ori câștigătoare a prestigiosului premiu RITA® Award, acordat de Romance Writers of America.

O Lady Norocoasă (The Luckiest Lady in London)

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Sherry Thomas – Link

 

Seria Trilogia Londrei (London Trilogy)

Private Arrangements Sherry Thomas

Private Arrangements

(Book 2)

Sherry Thomas

Historical Romance – O Afacere Secretă – Sherry Thomas

Al doilea volum al seriei Trilogia Londrei (London Trilogy)

În ochii întregii societăți londoneze, lordul și Lady Tremaine aveau aranjamentul ideal: o căsătorie bazată pe înțelegere, politețe și libertate – din toate punctele de vedere, o căsătorie perfectă. Motivul? În ultimii zece ani, soțul și soția au locuit pe continente diferite.

Dar, mai demult, lucrurile au stat cu totul altfel pentru soții Tremaine.

Când Gigi Rowland a pus prima dată ochii pe Camden Saybrook, atracția a fost imediată și copleșitoare. Dar ceea ce a început cu o scânteie de pasiune s-a sfârșit cu o trădare în dimineața de după nunta lor, iar acum Gigi vrea să fie liberă să se căsătorească din nou.

Când Camden se întoarce din America cu o cerere scandaloasă în schimbul libertății ei, decizia lui Gigi va avea consecințe pe care nu și le-a imaginat niciodată. În timp ce secretele sunt expuse, dorința se reaprinde, iar unul dintre cele mai admirate cupluri din Londra trebuie fie să se îndrăgostească din nou, fie să se despartă pentru totdeauna.

Sherry Thomas scrie romane istorice de dragoste și este una dintre cele mai apreciate autoare ale genului. Este de două ori câștigătoare a prestigiosului RITA® Award, acordat de Romance Writers of America.

Private Arrangements

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Sherry Thomas – Link

 

Seria Trilogia Londrei (London Trilogy)

His at Night Sherry Thomas

His at Night

(Book 3)

Sherry Thomas

Historical Romance – Un Lord Îndrăgostit – Sherry Thomas

Al treilea volum al seriei Trilogia Londrei (London Trilogy)

Elissande Edgerton este o femeie disperată, practic prizonieră în casa unchiului ei tiranic. Numai prin căsătorie poate obține libertatea la care tânjește. Dar cum să prindă bărbatul perfect?

Lordul Vere este obișnuit să întindă capcane irezistibile. În calitate de agent secret al guvernului, a dat de urma unora dintre cei mai vicleni criminali din Londra, păstrându-și în același timp acoperirea și prezentându-se drept unul dintre cei mai inofensivi – și idioți – burlaci ai societății.

Dar nimic nu-l poate pregăti pentru scandalul de a fi prins în capcană de Elissande.

Forțați într-o căsătorie de conveniență, Elissande și Vere sunt pe cale să descopere fiecare că nu sunt singurii care au un plan ascuns.

Având ca unică armă seducția – și cu un secret întunecat din trecut care le pune în pericol viețile amândurora – pot învăța să aibă încredere unul în celălalt, chiar dacă se predau unei pasiuni care nu poate fi negată.

Autoarea de bestseller-uri din USA Today, Sherry Thomas, a decis că scopul ei în viață este să scrie orice fel de cărți pe care i-ar plăcea să le citească. Până acum, ea a publicat romantism, fantezie, mister și o duologie inspirată de wuxia.

Cărțile ei primesc în mod regulat recenzii excelente și premii pentru cele mai bune romane ale anului de la publicații comerciale, inclusiv publicații precum New York Times și National Public Radio.

De asemenea, a câștigat de două ori prestigiosul premiu RITA® al Romance Writers of America. Sherry a imigrat din China la vârsta de 13 ani, iar engleza este a doua ei limbă.

His at Night

Categoria Roman de Dragoste 

Colecția Iubiri de Poveste

Pagina oficială Sherry Thomas – Link

Serii Sherry Thomas:

Seria Lady Sherlock

Seria Lady Sherlock Sherry Thomas Engleza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *