Seria Two Dukes of Wyndham

Seria Two Dukes of Wyndham Julia Quinn romana

Seria Two Dukes of Wyndham

1. Adevăratul Duce de Wyndham

2. Logodnica Ducelui

Julia Quinn banner 2

Julia Quinn

Julie Pottinger (născută Cotle în 1970), mai cunoscută sub pseudonimul Julia Quinn, este o autoare americană de romane de dragoste istorice.

Autoarei de bestselleruri numărul 1 a New York Times, Julia Quinn, îi place să risipească mitul că femeile inteligente nu citesc (sau scriu) romane de dragoste.

Ea a arătat o lipsă totală de cunoștințe despre baseball, muzică country și jucării de pluș, dar este mândră să spună că s-a priceput la toate lucrurile britanice și literare, a răspuns corect la toate întrebările de istorie și geografie și știa că există un Da Vinci. cu mult înainte de a exista un cod.

 

Seria Two Dukes of Wyndham

The Lost Duke of Wyndham 1

The Lost Duke of Wyndham

(Book 1)

Julia Quinn

Historical Romance  – Adevăratul Duce de Wyndham – Julia Quinn

Primul volum al seriei Two Dukes of Wyndham

Jack Audley era un tâlhar de drumul mare. Un soldat. Iar toată viața lui a fost un bărbat arogant. Nu este și nici nu și-a dorit vreodată să fie un membru de onoare al regatului, care să poarte răspunderea unei vechi moșteniri și să domnească peste sute de oameni.

Grace Eversleigh și-a petrecut ultimii cinci ani ca domnișoară de companie a bătrânei ducese de Wyndham. Slujba aceasta nu-i aduce deloc mulțumire, fiind ocupată zi de zi cu activități de rutină… până ce Jack Audley pătrunde în viața ei, copleșind-o cu zâmbete, bună dispoziție și farmec masculin.

El nu este bărbatul care să accepte un refuz, iar când ea se află în brațele lui, nici ea nu este femeia care să poată spune nu.

Dar dacă el este adevăratul duce, atunci este chiar bărbatul pe care ea nu-l va putea avea niciodată. .

The Lost Duke of Wyndham

Categoria Roman de Dragoste 

Historical Romance

Pagina oficială Julia Quinn – Link

 

 

Seria Two Dukes of Wyndham

Mr. Cavendish, I Presume

Mr. Cavendish, I Presume

(Book 2)

Julia Quinn

Historical Romance  – Logodnica Ducelui – Julia Quinn

Al doilea volum al seriei Two Dukes of Wyndham

Amelia Willoughby era logodită dintotdeauna cu ducele de Wyndham. Avea doar șase luni când a fost semnat contractul de logodnă și de atunci a tot așteptat.

Și a așteptat… ca Thomas Cavendish, mărețul duce, să se hotărască odată să o ia de soție. Numai că Amalia și-a dat seama că ducele nu se gândea niciodată la ea.

Era foarte adevărat. Thomas prefera să aibă o logodnică doar ca să se pună la adăpost de pețitoare. Avea să se căsătorească peste un timp cu Amelia, atunci când hotăra el…

Lumea lui este însă dată peste cap odată cu apariția unui văr demult pierdut, care ar fi putut să fie adevăratul duce de Windham. Iar dacă Thomas nu este duce, atunci nici nu mai este logodit cu Amelia.

Numai că arogantul și semețul duce a făcut între timp greșeala de a se îndrăgosti de propria logodnică…

Mr. Cavendish, I Presume

Categoria Roman de Dragoste 

Historical Romance

Pagina oficială Julia Quinn – Link

 

Listă Cărți Julia Quinn

Lista Carti Julia Quinn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *