Seria Agenții Coroanei

Seria Agentii Coroanei Julia Quinn

Seria Agenții Coroanei (Agents of the Crown)

1. Moștenitoarea Sedusă

2. Cum să te Căsătorești cu un Marchiz

Julia Quinn banner 2

Julia Quinn

Julie Pottinger (născută Cotle în 1970), mai cunoscută sub pseudonimul Julia Quinn, este o autoare americană de romane de dragoste istorice.

Autoarei de bestselleruri numărul 1 a New York Times, Julia Quinn, îi place să risipească mitul că femeile inteligente nu citesc (sau scriu) romane de dragoste.

Ea a arătat o lipsă totală de cunoștințe despre baseball, muzică country și jucării de pluș, dar este mândră să spună că s-a priceput la toate lucrurile britanice și literare, a răspuns corect la toate întrebările de istorie și geografie și știa că există un Da Vinci. cu mult înainte de a exista un cod.

Seria Agenții Coroanei (Agents of the Crown)

To Catch an Heiress Julia Quinn 1

To Catch an Heiress

(Book 1)

Julia Quinn

Historical Romance – Moștenitoarea Sedusă – Julia Quinn

Primul volum al seriei Agenții Coroanei (Agents of the Crown)

Când Caroline Trent este răpită de către Blake Ravenscroft, ea nici măcar nu încearcă să se elibereze din mâinile acestui fermecător și periculos agent al Coroanei. Sincer vorbind, a tot fugit de propuneri de căsătorie nedorite.

Agentul Blake crede că ea este o spioană periculoasă, numită Carlotta De Leon. Mai sânt doar șase săptămâni până când ea va împlini douăzeci și unu de ani și va căpăta control complet asupra averii sale. Dar acum, i se pare romantică aventura cu răpirea ei, de către acest agent.

Misiunea lui Blake Ravenscroft este să o aducă în fața justiției pe Carlotta“ nu să se îndrăgostească de ea. Inima lui este împietrită după ani întregi de acțiuni dure.

Dar această micuță ademenitoare se dovedește a fi absolut dezarmantă și extrem de atrăgătoare, ba mai mult, ea cerea să fie sărutată. Brusc toate lucrurile care până atunci i se păreau de neimaginat au devenit posibile. Acest cuplu atât de nepotrivit, ar putea fi destinat iubirii.

To Catch an Heiress

Categoria Roman de Dragoste 

Historical Romance

Pagina oficială Julia Quinn – Link

 

Seria Agenții Coroanei (Agents of the Crown)

How to Marry a Marquis

How to Marry a Marquis

(Book 2)

Julia Quinn

Historical Romance – Cum să te Căsătorești cu un Marchiz – Julia Quinn

Primul volum al seriei Agenții Coroanei (Agents of the Crown)

 Ea încearcă să urmeze toate regulile…

Atunci când Elizabeth Hotchkiss găsește din întâmplare un exemplar din “Cum să te măriți cu un marchiz“ în biblioteca doamnei pentru care lucrează, tânăra e convinsă ca vreun cunoscut e pus pe farse lipsite de inimă.

Elizabeth are trei frați mai mici de crescut și știe că trebuie să se mărite cu un domn bogat, dar n-ar fi crezut vreodată că avea să ajungă într-o situație cu adevărat disperată.

Un ghid de seducție ar putea fi lucrul potrivit. Si ce rău ar putea să facă o privire?

El își face propriile reguli…

James Sidwell, marchizul de Riverdale, a fost chemat s-o salveze pe mătușa sa din ghearele cuiva care o șantajează, iar sarcina îi cere să se deghizeze în administrator de moșie.

Principalul său suspect este Elizabeth, însoțitoarea mătușii sale. Intrigat de tânăra atrăgatoare, cu volumul ei de reguli, el se oferă galant să o ajute să-și găsească un soț, dându-i voie să-și încerce puterea de seducție pe el.

Când Elizabeth se dovedește minunat de pricepută, James își dă seama că exista o singură regulă care merită respectată, anume ca tânăra trebuie, într-adevăr, să se marite cu un marchiz.

Categoria Roman de Dragoste 

Historical Romance

Pagina oficială Julia Quinn – Link

 

Agents of the Crown
Seria Agentii Coroanei Julia Quinn engleza 2
Seria Agentii Coroanei Julia Quinn romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *