Listă Cărți Romantice Lira

Lista Carti Romantice Lira

În Lista Cărți Romantice Lira vei găsi titluri în care te vei regăsi, iar poveștile și relațiile unor personaje interesante cu care poți empatiza, îți vor fascina imaginația și vor stârni în tine sentimente pe care nu știai că le ai. Asta fac romanele de dragoste adevărate.

Modern Romance Romantic Suspence Paranormal Romance Historical Romance

 

Listă Cărți Romantice Lira Decembrie 2022

 
 
Al doilea volum al seriei „”, după Pariul Inimilor
Deviza lui Luke Archer este fără obligații. Femeile îl doresc doar pentru un singur lucru: fiorul de a fi alături de un superstar de la echipa de fotbal american din New York. Și lui îi place așa.
Miranda Tate a fugit de la ferma familiei sale pentru a ajunge la New York. Când ea și Luke se întâlnesc, e dragoste la prima vedere, dar ei provin din lumi diferite. Ar putea Miranda să fie femeia de care Luke are nevoie pentru a câștiga cel mai important joc din viața lui?
 
 
Volumul cu numărul 5 al seriei „Burning Cove”, după Joc Fatal
Lyra Brazier este neliniștită când șefa ei Raina pleacă la un centru de sănătate exclusivist și dispare fără un cuvânt. Ea este singura care o poate găsi, ca agent sub acoperire. Are nevoie doar de un partener.
Simon Cage este un anticar cu un aer liniștit și academic, însă poate ușor detecta secrete, o abilitate crucială în găsirea Rainei.
Improbabilul cuplu descoperă că centrul de sănătate este o fațadă pentru ceva mult mai întunecat decât și-au imaginat. Cu un criminal în mijlocul lor, Raina nu este singura aflată în pericol grav – Lyra este următoarea.

 

 

 

 

Listă Cărți Romantice Lira Noiembrie 2022

 
 
 
Didi Laing a cunoscut magia primei iubiri alături de Shay Mason, în vreme ce se afla într-o excursie la Veneția. Vreme de șase luni din acel moment, cei doi s-au bucurat de o relație plină de fericire și de înțelegere, iar Shay a început să lucreze la hotelul părinților lui Didi. Un incident rămas neelucidat a schimbat totul, șocând pe toată lumea și culminând cu plecarea intempestivă a lui Shay.
 
 

Al treilea volum al seriei (Smythe-Smith Quartet)

În urma unui duel, Hugh Prentice și-a pierdut un picior, iar acum n-ar putea îndrăzni să curteze sau să se însoare cu o femeie ca Lady Sarah Pleinsworth.

Sarah nu l-a iertat niciodată pe Hugh pentru duelul care aproape că i-a distrus familia, iar personalitatea lui i se pare insuportabilă.
Forțați să petreacă împreună o săptămână, Sarah și Hugh descoperă că după un sărut care duce la două, trei sau chiar patru, matematicianul ar putea uita să numere, iar voluntara lady ar putea rămâne, pentru prima dată, fără cuvinte…

 

 

Listă Cărți Romantice Lira Octombrie 2022

 
O Astfel de Noapte (Să Iubești un Conte) – Julia Quinn
 
Al doilea volum al cvartetului „”, după O Bucățică de Paradis (Paradis), apărut la sfârșitul lunii august.
Poate că Anne Wynter nu este cine spune, dar se descurcă bine ca guvernantă. După ani în care s-a eschivat de avansuri nedorite, contele de Winstead este primul bărbat care o ispitește. Însă o guvernantă nu ar trebui să flirteze cu un nobil.
Daniel Smythe-Smith are un dușman care-i vrea moartea, dar asta nu îl va împiedica pe tânărul conte să se îndrăgostească de Anne. Când aceasta este în pericol, nu se va da în lături de la nimic pentru a se asigura că vor avea parte de un final fericit.
 
 
Ultimul volum al seriei „Secrete Mortale”, după Protejată
Anchetatorul juridic Harper Blake este atrasă de noul ei client misterios, Rusty McClane, implicat în cazul unei minore dispărute. Sarcina lui Harper este să găsească dovezi care să-l apere. Dar este suspectul ei sexy un prădător… sau altceva?
 

Listă Cărți Romantice Lira Septembrie 2022

 
 
Volumul cu numărul 9 din seria „Familia Westcott” (după nuvela Totul pentru o Amintire).
Harry Westcott a pierdut titlul de conte și a fost rănit grav în războaiele napoleoniene, devenind retras și sobru. Lydia Tavernor, rămasă văduvă, visează să-și găsească un amant. Niciunul dintre ei nu vrea să înfrunte adevărul, până când Lydia îl întreabă: „Ești vreodată singur?” Răspunsul lui Harry îi conduce pe o cale a iubirii și pasiunii pe care niciunul dintre ei nu și-ar fi putut-o închipui.
 
 
O nouă autoare și primul volum al seriei „Clubul Burlacilor”.
Afacerile miliardarului Nathan Trainor sunt înfloritoare, dar iubirea îl ocolește. El face un pariu al inimii cu alți doi burlaci: trebuie să găsească femei care îi iubesc pentru ceea ce sunt, nu pentru banii lor.
În timpul unei epidemii de gripă, Chloe Russell, asistenta lui Nathan de la birou trebuie să lucreze din penthouse-ul său, când acesta se îmbolnăvește. În curând, este clar că există o căldură reală între ei și nu este vorba de febră. Va câștiga Nathan inima lui Chloe și pariul?
 
 

Listă Cărți Romantice Lira August 2022

 
 
      Liric și captivant, romanul explorează frumusețea provocatoare a parfumului, felul în care poate dezvălui adevăruri ascunse, ne poate conduce la persoana pe care o căutăm și chiar ne poate ajuta să ne găsim drumul înapoi spre casă.
 
 După Furtună (Hideaway) – Nora Roberts
 
    Caitlyn Sullivan, o mică vedetă la Hollywood în vârstă de zece ani, este răpită din casa familiei sale din Big Sur, dar reușește să scape și este găsită de Dillon și Callan Cooper în bucătăria lor. Din acea zi, este clar cine o iubește și cine este dispus să o folosească pentru câștiguri financiare. Un roman despre familie, iubire și răzbunare, cu un strop de suspans.
 
 
       Kari Wynne are toate motivele să-l urască pe procurorul Hunter McKee, implicat într-o investigație care îi zdruncină viața din temelii. Kari caută cu disperare să dezlege misterul din jurul morții soțului ei. Dar omul pe care ar trebui să-l urască din toată inima, trezește în ea o pasiune cum n-a mai cunoscut vreodată.
 
 
Primul volum al Cvartetului Smythe-Smith, în care apar și personaje din
Honoria și Marcus se cunosc de când erau copii, Marcus fiind cel mai bun prieten al fratelui ei mai mare. Când Marcus se îmbolnăvește, Honoria îl îngrijește și flirturile se transformă în dragoste.
 

Listă Cărți Romantice Lira Iulie 2022

 
 
Al treilea volum al seriei „Secrete Mortale”, după Am Nevoie de Tine.
Kelsey McClane, recent divorțată, trăiește cu frica de trecut. Primește mesaje amenințătoare de la fostul ei soț, dar Hunter O’Donnel, angajat să o păzească, o face să se simtă protejată, iar între ei se aprinde un foc pe care amândoi se străduiesc să-l controleze.
 
 
Al doilea volum al seriei „Samantha Jelicoe”, după Flirtând cu Pericolul.
Samantha Jellicoe i-a promis miliardarului Rick Addison că se va retrage din activitățile ei criminale. Însă cine ar fi crezut că a face ceea ce trebuie va fi atât de periculos? Dacă reușește să reziste ofertelor de muncă profitabile ale fostului ei „asociat” și să-l împiedice pe Rick să-și bage nasul în afacerea ei, s-ar putea să reușească să rămână în viață.
 
 
Al patrulea volum al seriei În Căutarea unui Soț (), după Pasiune Sublimă.
Dacă nu-și va găsi un soț până la sfârșitul celui de-al treilea sezon, Daisy Bowman va trebui să se mărite cu un bărbat pe care îl urăște – nemilosul Matthew Swift. Însă Mathew e senzual și plin de farmec și ar putea fi chiar bărbatul visurilor ei.
 
 
Megan Lambert, o tânără văduvă care și-a găsit consolarea în muncă, nutrește o profundă antipatie pentru Josh, fostul șef al soțului ei. Dar acesta nu se va da înapoi de la nimic pentru a fi împreună cu ea.
 
 
Al treilea volum al seriei „Frăția Pumnalului Negru”, după Iubire Eternă.
Noaptea în Caldwell, New York, are loc un război mortal între vampiri și ucigașii lor. Zsadist, fost sclav de sânge, este cel mai terifiant membru al Frăției Pumnalului Negru, renumit pentru furia de nestins și faptele sinistre. Când o salvează pe Bella, dorința lor unul pentru celălalt îl aduce pe Zsadist pragul nebuniei. Acum, Bella trebuie să-și ajute iubitul să depășească rănile trecutului său chinuit și să găsească un viitor cu ea…
 
 

Listă Cărți Romantice Lira Iunie 2022

 
 
Volumul care încheie seria „Frații St. James”, după A Meritat Așteptarea și A Meritat Strădania.
Jackson St. James vine în Vermont ca să se trateze, nebănuind că va înlocui pofta de whisky cu pofta pentru ademenitoarea Gabby care, la rândul ei se simte atrasă de enigmaticul ei chiriaș. Dar fostul ei iubit este o amenințare pentru viața pe care și-a făurit-o pentru ea și pentru fiul ei. Oare dragostea dintre Gabby și Jackson merită riscul?
 
 
Al treilea volum al seriei „În Căutarea unui Soț”, după Ingredientul Secret al Iubirii.
Timida Evangeline Jenner face o căsătorie de conveniență cu cel mai mare ticălos din Londra. Însă Sebastian se îndrăgostește de Evie dorindu-și să intre și în patul ei. Când Evie este amenințată de un dușman din trecut, Sebastian va sfida pericolele pentru a-și proteja soția, de dragul iubirii mistuitoare.
 
 
Clare Kimball a fugit de acasă și a devenit o sculptoriță de succes. Dar renunță la tot și, după zece ani, se întoarce acasă ca să-și înfrunte demonii.
Cameron Rafferty o iubește pe Clare din liceu, iar acum, legătura dintre ei devine tot mai puternică. Când orașul este zguduit de o crimă sinistră care are legătură cu întoarcerea ei, Clare și Cameron vor afla că răul se ascunde chiar și în cei în care ai cea mai mare încredere. Oare află prea târziu pentru a se salva?
 
 
Când fotograful de război Jackson Swann moare, cele trei fiice ale sale, fiecare născută dintr-o mamă diferită, descoperă că sunt responsabile pentru podgoria familiei din Oregon – și pentru o familie pe care nu au cerut-o.
Surorile vin fără tragere de inimă la Maison de Madeleine pentru a îndeplini ultima dorință a tatălui lor și sunt fermecate de moștenirea lor, de poveștile bunicii despre viața în Franța celui de-Al Doilea Război Mondial, dar mai ales de soldatul american rănit care le va schimba viețile.
 

 

Listă Cărți Romantice Lira Mai 2022

 
 
Al doilea volum al seriei În căutarea unui soț (), după Secretele unei Nopți 
Felul dezinvolt al americancei Lillian Bowman este dezaprobat la bal, în special de Marcus, cel mai vânat aristocrat al Londrei. Dar Marcus o ia în brațe în grădină și săruturile ei ademenitoare îi stârnesc o pasiune arzătoare. Poate să-și ia o mireasă atât de nepotrivită?
 
 
Schyler Crandall se întoarce după mulți ani acasă în Heaven, Louisiana la o familie aflată în conflict, un imperiu forestier în pragul dezastrului, secrete ascunse și pasiuni interzise. Și va trebui să înfrunte trecutul pentru a readuce liniștea în oraș și în inima sa.
 
 
Primul volum al seriei „Providence Falls“.
În 1844, Irlanda, Liam s-a îndrăgostit de timida și naiva Cora și a schimbat fără să vrea viitorul. După mai bine de un secol, Liam se trezește reunit cu iubita lui Cora în Providence Falls, Carolina de Nord și vrea să o facă să se îndrăgostească de bărbatul cu care trebuia să se căsătorească înainte ca Liam să intervină. Însă această Cora este o polițistă independentă și nu-și amintește de viețile lor anterioare. Liam o vrea pe Cora pentru el, dar trebuie să aleagă între un moment furat în timp sau o eternitate de condamnare.
 
 
Al doilea volum al seriei „Secrete Mortale“, după Amintiri Reprimate 
În urmă cu trei ani, Emma, fiica lui Alec și Raegan a fost răpită dintr-un parc și n-a mai fost găsit, iar căsnicia lor s-a destrămat. După trei ani ei tot încearcă să o găsească; scânteia dintre ei se reaprinde într-o pasiune arzătoare și își dau seama că au nevoie unul de celălalt mai mult ca niciodată.
 
 

Listă Cărți Romantice Lira Aprilie 2022

 

 
Melina îi propune surorii ei gemene, Gillian, să-i ia locul ca escortă mass-media a unui astronaut NASA. Dar a doua zi poliția îi dă vestea că sora ei a fost ucisă, iar ultimul care a văzut-o a fost chiar clientul ei celebru, așa că cei doi își unesc forțele pentru a găsi criminalul, într-o poveste captivantă și plină de pasiune.
 
 
Primul volum al seriei „Secrete Mortale“, autoarea seriei Casa Păcatelor
După optsprezece ani, Samantha se întoarce în orășelul în care a fost martoră la uciderea fratelui ei. Acolo revine și Ethan, fost adolescent cu probleme, devenit acum un psiholog chipeș cu amintiri care îl bântuie. Dar relația și viețile lor sunt în pericol. Ucigașul vrea să lovească din nou pentru ca secretele din trecut să rămână tăinuite.
 
 
Al doilea volum al seriei „Frații St. James“, după A Meritat Așteptarea
Modelul Cat St. James se reîntâlnește cu Hank, pe care îl părăsise cândva și îi face o propunere de afaceri. Dar când afacerile ajung să se amestece cu plăcerea, fiecare dintre ei trebuie să decidă la ce este gata să renunțe pentru dragoste.
 
 
Grav rănit de un obuz în Afganistan, Trevor Benson se întoarce acasă, la căsuța lăsată moștenire de bunicul lui și se îndrăgostește de ajutorul de șerif Natalie Masterson, care deși îi împărtășește sentimentele, rămâne distantă. În încercarea de a descifra secretele lui Natalie și Callie, o adolescentă care-l poate ajuta să elucideze misterul morții bunicului lui, Trevor va învăța ce înseamnă dragostea și iertarea.
 
Al doilea volum al seriei Where There’s Smoke, după Regula celor Două Întâlniri
Kayla și Tony au avut o relație, apoi au rămas buni prieteni. Însă li se pare că au ghinion în dragoste, așa că încearcă să afle de la foștii parteneri ce n-a mers bine în relațiile lor. Așa află adevăruri dureroase, dar și faptul că un incendiu stins poate arde mocnit, iar flăcările pasiunii pot reizbucni oricând.
 

Listă Cărți Romantice Lira Martie 2022

 
Al doilea volum al seriei „Butterfly Bayou“ după Curajul unui Nou Început
Seraphina Guidry mamă tânără, singură, își construiește propria afacere, dorindu-și o viață netulburată de vreo altă iubire.
Harrison Jefferys ajunge în micul orășel pentru a relua legătura cu familia. O cunoaște și se îndrăgostește de Seraphina, dar un secret din trecutul ei împarte comunitatea în două. Însă Harry știe că trebuie să-și urmeze inima…
 
 
Deanna Reynolds, jurnalistă la un mic post TV, o are ca mentor pe Angela Perkins, starul talk-show-urilor. Reporterul charismatic Finn Rileyis, fostul iubit al Angelei, care ar face orice pentru a transmite un reportaj live, este fascinat de Deanna, ceea ce alimentează gelozia Angelei. Rivalitatea lor se transformă într-un război în afara ecranului. O poveste plină de suspans și de pasiune.
 
 
Primul volum al seriei „Samantha Jellicoe
Samantha Jellicoe încearcă să fure un obiect valoros dintr-o vilă din Palm Beach, dar o bombă explodează, un paznic este ucis și Sam ajunge să-l salveze pe milionarul Richard Addison.
O poveste palpitantă despre o hoață care trebuie să demonstreze că nu este o criminală și milionarul care se îndrăgostește de ea.
 
 
Primul volum al seriei „În Căutarea unui Soț“ ()
Annabelle Peyton trebuie să se căsătorească cu un nobil pentru a-și salva familia de la dezastru. Din păcate, bogatul Simon Hunt o vrea doar ca amantă. Ca să o ajute, prietenele vor să-i întindă o cursă unui gentleman potrivit pentru ea. Dar într-o noapte de vară Annabelle descoperă că dragostea este cel mai periculos joc dintre toate.
 

Listă Cărți Romantice Lira Februarie 2022

 
Al doilea volum al seriei „Frăția Pumnalului Negru”, după Iubire Interzisă
Rhage este cel mai periculos din Frăția Pumnalului Negru – șase războinici vampiri, apărători ai rasei lor. Este cel mai bun luptător și cel mai vorace amant. Când Mary Luce este aruncată fără să vrea în lumea vampirilor, ea trebuie să se bazeze pe protecția lui Rhage. Cum Mary simte aceeași atracție intensă, Rhage știe că trebuie să o facă doar a lui…
 
 
O nouă autoare și primul volum al seriei „Frații St. James”.
În urmă cu treisprezece ani, Vivi LeBrun s-a îndrăgostit de fratele prietenului ei, David St. James. Vivi visează să se reîntâlnească cu David, sperând că, în sfârșit, va fi sufletul lui pereche.
După moartea mamei sale, David s-a îndepărtat de frații săi, hotărât să ascundă un secret de familie devastator. Acum, s-a întors acasă cu o nouă iubită. Ultimul lucru de care are nevoie este atracția lui tot mai puternică pentru Vivi.
 
 
Nuvelă din seria „ Familia Westcott”, după Totul pentru Onoare și Totul pentru Romantism
.Matilda Westcott și-a petrecut viața singură, având grijă de mama sa. Dar viața ei modestă și liniștită e dată peste cap când apare Charles Sawyer, la treizeci și șase de ani după dragostea lor eșuată, iar sentimente vechi își fac loc spre inima ei. Oare după tot acest timp, au șansa de a fi fericiți împreună sau Charles riscă să o piardă din nou?
 
 
Volumul al patrulea al seriei „Burning Cove”, după Pe Muchia Dorinței
După ce a fotografiat locul crimei unei actrițe celebre, Vivian observă asemănări ciudate cu scenele unor crime anterioare, – detalii care o pun Vivian în pericol.
Investigatorul Nick Sundridge a „văzut” mereu lucruri pe care alții nu le văd, având vise și viziuni tulburătoare. Acum este trimis să o protejeze pe Vivian. Împreună, descoperă că ucigașul are legături cu strălucirea și farmecul înaltei societăți de la Hollywood-ul anilor 1930.
 

Listă Cărți Romantice Lira Ianuarie 2022

 

 
Ultimul volum al trilogiei „Numerele Iubirii“.
Italianca Juliana Fiori spune direct ceea ce crede și poate lovi cu pumnul, ceea ce o face subiectul favorit de bârfe. Scandalul este ultimul lucru pe care și-l doreste Simon Pearson, dar când o găsește pe Juliana noaptea ascunsă în trasura lui, își promite să-i dea o lecție. Va putea dragostea să iasă învingătoare din această dispută între strictețe și libertate, datorie și sentimente?
 
 
Volumul al treilea al seriei „Virgin River“.
Mike Valenzuela, ofițer în rezervă al Marinei americane a divorțat de două ori, dar tânjește în secret după o femeie de care să fie legat pentru toată viața. Brie Sheridan abia a scăpat din mâinile unui criminal nebun. Mike îi va arăta că merită să aibă încredere în el. Pasionat și blând, el îi va dărui iubire și, odată cu ea, un nou început.
 
 
Carl Herbold este un psihopat care tocmai a evadat din penitenciarul unde ispășește o închisoare pe viață. Vrând să se răzbune, se întoarce în Texas, la ferma unde trăiește Anna Corbett, văduvă de curând și surdă din naștere, împreună cu fiul ei. Jack Sawyer a venit să se angajeze la ferma Annei, sperând să-i protejeze pe femeia nevinovată și pe fiul ei de furia lui Herbold. Are nevoie de o a doua șansă în viață și de atingerea vindecătoare a iubirii.
 
 
Ducele și Ducesa de Wessex au plecat cu treburi, iar Viola Cavendish trebuie să organizeze o petrecere pentru câteva tinere domnișoare. Acum primește vizita neașteptată a lui Wesley Morane, lordul Winterton și a nepotului său rebel, iar o ninsoare abundentă îi lasă pe toți blocați în castelul Kingstag. Dar Wesley și-ar dori să deblocheze doar drumul spre inima Violei…
 

Listă Cărți Romantice Lira Decembrie 2021

 
 
Volumul cu numărul 3 al seriei „Familia Sullivan
Gabe Sullivan este pompier și o salvează dintr-un apartament cuprins de flăcări pe Megan Harris și pe fiica ei. Apoi nu se mai poate gândi decât la ea. Dar Megan și-a pierdut soțul care era pilot militar și a jurat să nu se mai îndrăgostească de un bărbat cu o meserie periculoasă. Însă iarna asta s-ar putea să aducă o schimbare pentru amândoi.
 
 
Primul volum al trilogiei Creek Canyon
Părinții lui Parker au pierit într-un accident în urmă cu doi ani, iar ea a renunțat la facultate pentru a-și crește frații mai mici. Acum ultimul lucru de care are nevoie e un incendiu, urmat de o alunecare de pământ care amenință să distrugă totul. Colin Hudson trebuie să protejeze proprietatea lui Parker și este atras de fata care conduce totul cu mână de fier. Acum trebuie să o convingă să-și deschidă inima; uneori e nevoie de un dezastru ca să creezi ceva nou.
 
 
Volumul cu numărul 6, care încheie seria „Rebeli de Odinioară
După 12 ani, Kai Ramsay se întoarce în Scoția pentru a-și lua în primire rolul de moștenitor. Signy Matheson, sora mai mică a fetei cu care fusese el logodit îl ajută în această tranziție, dar vrea să-și urmeze visul de a deveni pictoriță. Caând capriciile naturii, problemele financiare și sentimentele pe care încep să le aibă Ramsay și Signy creeaza complicații suplimentare vor reuși cei doi să dea o șansă iubirii?
 
 
Volumul cu numărul 12, care încheie seria „Lucky Harbor
Callie Sharpe se întoarce în Lucky Harbor și îl întâlnește pe Tanner, cel de care fusese îndrăgostită în adolescență. Amândoi au avut parte de dezamăgiri în dragoste și nu-și doresc să mai sufere. Oare pot lăsa trecutul în urmă pentru un viitor luminos împreună?
 
 
Primul volum al seriei Where There’s Smoke
Willa Frank are o regulă simplă: nu iese decât la maximum două întâlniri cu aceeași persoană. Asta până când îl cunoaște pe Grady Billman. O ieșire la bowling, excursie, un spectacol nu pot fi considerate întâlniri, nu-i așa? Dar timpul petrecut împreună o face pe Willa să piardă doi clienți, așa că acum trebuie să se gândească cum ar arăta viitorul ei fără Grady…
 

Listă Cărți Romantice Lira Noiembrie 2021

 
Primul volum al seriei „Frăția Pumnalului Negru
Între vampiri și exterminatori se duce un război. Vampirii sunt apărați de șase războinici care formează Frăția Pumnalului Negru, conduși de Wrath, ultimul vampir pursânge de pe Pământ…
Beth Randall descoperă că atingerile necunoscutului senzual care o vizitează noaptea stârnesc în ea o foame care amenință să îi devoreze pe amândoi…
 
 
În orășelul Innocence, un criminal violent începe să le ia viața celor mai frumoase tinere. Violonista Caroline Waverly se întoarce în orașul copilăriei fără a ști nimic despre asta, căutând să-și găsească liniștea. Apoi îl cunoaște pe fermecătorul Tucker, care însă e suspectat de crimele din oraș.
 
 
Al doilea volum al seriei „Virgin River”, după Noi Începuturi în Virgin River
O femeie plină de vânătăi și fiul ei de trei ani ajung într-un bar din Virgin River, încercând să scape de trecut. Preacher vrea să îl pedepsească pe cel care a făcut asta și să o protejeze, dar curând își dă seama că simte mult mai mult pentru Paige. Atunci când apare fostul ei soț, Preacher știe că există lucruri pentru care merită să lupți.
 
 
Al treilea volum al seriei „Clanul Cameron”, după Cuceritorul și Cavalerul Scoțian
Gregor MacFingal Cameron vrea să-și găsească o mireasă bogată. Alana își caută sora. Amândoi sunt răpiți și aruncați într-o închisoare, urmând a fi eliberați în schimbul unei recompense. Dar reușesc să evadeze, iar Gregor pleacă cu Alana pentru a o ajuta să-și găsească sora geamănă. Curând, tentația duce la seducție, promisiunile nespuse sunt greu de ținut, iar dragostea schimbă totul.
 

Listă Cărți Romantice Lira Octombrie 2021

De Acum, pentru TotdeaunaBella Andre

Al doilea volum al seriei „Familia Sullivan”, după Dragostea din Ochii Tăi 
Viața lui Marcus Sullivan nu va mai fi la fel după ce o cunoaște într-un club de noapte pe Nicola, o cântăreață cunoscută în întreaga lume pentru muzica ei senzuală. Nico a fost trădată în dragoste și nu mai vrea să sufere din nou. Însă aventura de o noapte se transformă în ceva mai profund, iar ei se simt foarte atrași unul de celălalt.
 

 În ExclusivitateSandra Brown

Barrie Travis, reporteră la un mic post de televiziune, primește o invitație de la prima doamnă Vanessa Merritt pentru o discuție privată. Soția președintelui vrea să-i împărtășească durerea după moartea subită a bebelușului ei. Oferindu-i exclusivitatea, Barrie investighează moartea copilului împreună cu Gray Bondurant, fost asistent prezidențial, urmărind o pistă de minciuni și intrigi până la ușa Casei Albe. Dar crimele și ambițiile pun în pericol viețile lor și viitorul națiunii.
 

Pe Muchia DorințeiAmanda Quick

Al treilea volum al seriei „Burning Cove”, după Fata care știa prea multe și Doamna Dispărută.
În 1930 Amalie Vaughn se mută la Burning Cove și investește toți banii în renovarea unui hotel, dar primul oaspete este ucis de robotul inventat chiar de el în timpul unei demonstrații cu un public numeros.
Matthias Jones investighează crima, iar atracția dintre el și Amalie este intensă, dar și periculoasă. Oare pot avea încredere unul în celălalt și în pasiunea lor?
 

Totul pentru RomantismMary Balogh

Volumul cu numărul 7 al seriei „Familia Westcott”, după Totul pentru Onoare
Deși nu mai crede că va găsi dragostea adevărată, Lady Jessica Archer vrea să se căsătorească. Dintre pretendenți, misteriosul Gabriel Thorne i se pare complet nepotrivit, deoarece a îndrăznit, la prima întâlnire, să-și anunțe intenția de a se căsători cu ea. Își va da seama cine este cu adevărat Gabriel și cât de departe ar merge pentru a o proteja?
 

Zece Feluri de a fi AdoratăSarah MacLean

Al doilea volum al seriei „Numerele Iubirii”, după Nouă Reguli de Nesocotit .
Nicholas St. John, cel mai râvnit burlac al Londrei, este hăituit de fetele dornice de măritiș, așa că acceptă misiunea de a da de urma surorii fugare a unui duce, însă descoperă cea mai încăpățânată și fascinantă femeie pe care a întâlnit-o vreodată! Lady Isabel Townsend are multe secrete și prea puțini bani, iar Lord Nicholas ar putea fi salvarea ei. Doar să nu se îndrăgostească de el până peste urechi…
 

Listă Cărți Romantice Lira Septembrie 2021

 

Primul volum al seriei „Numerele Iubirii”. Lady Calpurnia Hartwell ajunsă la 28 de ani și considerată fată bătrână, decide că a venit timpul să încalce toate regulile de cuviință ale înaltei societăți și să-și trăiască viața din plin. Partenerul dispus s-o ajute este Gabriel St. John, marchizul de Ralston – fermecător și cu o reputație de cuceritor. Oare libertinii se pot îndrăgosti?

Primul volum din seria „Virgin River”, un serial de succes pe Netflix.
Când Melinda Monroe, rămasă văduvă de curând, vede un anunț prin care în orășelul Virgin River se caută o asistentă medicală, crede că e locul perfect pentru a scăpa de durere. Dar speranțele ei sunt distruse, iar Mel decide să părăsească orașul în dimineața următoare. Însă un copilaș abandonat pe o verandă îi schimbă planurile, iar fostul marinar Jack Sheridan le cimentează…
 
Un roman despre puterea vindecătoare a iubirii. Moașa văduvă Tess Hartsong pleacă spre Runaway Mountain, unde speră să găsească alinarea de care are nevoie pentru a se vindeca. Dar aici îl întâlnește pe Ian North, un om dificil, cu suflet torturat – care o face pe Tess să se întrebe dacă s-a pierdut pe ea însăși… sau și-a găsit viitorul?
 
Al treilea volum al seriei „Ducese Disperate”, după Magia unei Nopți
Harriet, ducesa de Berrow, s-a săturat de titlul ei și de responsabilitățile care îi revin și vrea să participe la o seară scandaloasă în care să-și poată dezlănțui cele mai sălbatice dorințe. Dar ca să evite un scanda trebuie să se deghizeze… Lord Strange este șocat să descopere că o femeie frumoasă își riscă reputația în faimoasa lui aventură. Oare o poate ademeni să rămână… pentru totdeauna?
 
 
Listă Cărți Romantice Lira August 2021

 

     Al doilea volum al seriei „Ducese Disperate” după Jocul Dragostei.
Perdita și Fletcher s-au căsătorit din dragoste și au avut o nuntă romantică. Acum însă, după patru ani, sunt nefericiți în căsnicie și duc vieți separate. În plus, mama Perditei le face viața un coșmar. Dar Fletcher vrea să-și recucerească soția și să readucă iubirea în viața lor.
 
    Volumul cu numărul 7, care încheie seria „Căsătorii Neașteptate”, după Sedusă până Duminică. Miliardarul Hunter se folosește de averea și influența lui pentru a o șantaja pe senzuala Gabriela, de la agenția matrimonială, să se căsătorească cu el, cel puțin pentru o vreme. Când pericolele le amenință căsnicia, Hunter trebuie să decidă până unde să-și ducă jurământul de a o onora și proteja pe Gabi pentru totdeauna.
 
    Cel mai recent roman semnat de prolifica autoare, o premieră în România!
Acum douăzeci de ani, într-o noapte, patru bărbați au comis un jaf de o jumătate de milion de dolari. Dar în zori unul a ajuns în spital, unul a murit, unul a fost trimis la închisoare, iar al patrulea probabil a plecat cu banii. Arden, fiica celui din urmă, vrea să facă lumină în acest caz cu ajutorul lui Ledge, adolescent la momentul jafului, cel condamnat la închisoare, care îl suspectează pe un avocat corupt că ar fi adevăratul criminal.
 
     Al doilea volum al seriei „Stark Security”, după Foc Înșelător. Denise și Mason au o căsnicie fericită. Dar Mason ia parte la o misiune care iese prost și își pierde memoria – i se spune doar că e un agent secret care deține o informație vitală. Nu mai știe că partenera lui de care se îndrăgostește este de fapt soția lui însărcinată, care nu-i poate spune adevărul pentru a nu se pierde informațiile din mintea lui.
 

Listă Cărți Romantice Lira Iulie 2021

 

   Primul volum al seriei „Butterfly Bayou“. După o întorsătură tragică în viața ei, Lila Daley se retrage în orășelul Papillon, Louisiana, însă adaptarea ei în comunitatea ciudată este mai dificilă decât și-ar fi putut imagina.
În calitate de tată singur, șeriful Armie LaVigne își dă repede seama că Lila este potrivită pentru el și intenționează să o cucerească. Însă când trecutul le amenință fericirea, Armie va trebui să decidă dacă are suficientă încredere în Lila pentru a avea parte de un happy-end.
 
Volumul cu numărul 6 al seriei „Căsătorii Neașteptate“, după  Cucerită până Marți. Meg Rosenthal, de la agenția matrimonială Alliance, se duce pe o insulă retrasă ca să evalueze potențialul acesteia pentru o lună de miere. Nu crede în dragoste și n-are de gând să se încurce cu proprietarul sexy al insulei, care-i face avansuri.
Valentino Masini este un om de afaceri de succes, obișnuit să aibă tot ce vrea. Nu și-a dorit niciodată pe cineva atât cât o dorește pe Meg. Dar exact când el decide să o convingă să rămână, altcineva decide că ar putea fi timpul să o dea afară pe Meg de pe insulă… definitiv.
 

Eve Benedict, ultima dintre zeițele filmului, un sex-simbol cu două premii Oscar, patru foști soți și o legiune de iubiți, a decis să-și scrie memoriile – fără să ascundă nimic, în ciuda protestelor Hollywood-ului. Julia Summers este biografa aleasă de Eva pentru a-și spune povestea. Dar Eva are un secret întunecat care-i poate pune în pericol viața Juliei.

Volumul cu numărul 4 al seriei „Scoțieni Nestăpâniți, după Pasiunea unui Scoțian,  Catriona MacColl fuge de-acasă împreună cu sora ei vitregă pentru a scăpa de o nuntă nedorită. Băiatul rău Munro MacLawry îi aduce tot ce are nevoie pentru a supraviețui peste iarnă în abația abandonată, dar reprezintă o complicație neașteptată, căci clanul MacDonald are alte planuri pentru ea. Oare Munro poate fi singura ei șansă de a trăi viața plină de iubire la care doar visa?
 
Pentru Paris Gibson, emisiunea ei de la radio este o evadare și un contact cu lumea exterioară. Pentru ascultătorii săi fideli, ea este o prietenă de încredere, care le ascultă problemele și, ocazional, oferă sfaturi. Dar un ascultător – „Valentino” – îi spune că sfaturile sale pentru fata pe care o iubește au făcut-o să-l părăsească, iar în următoarele 72 de ore, el vrea să o omoare pe fata pe care a răpit-o apoi va veni după Paris. Pe măsură ce amenințările lui Valentino sunt tot mai aproape de a deveni realitate, Paris se vede nevoită să se ocupe de un criminal care poate să nu fie deloc străin.
 

Listă Cărți Romantice Lira Iunie 2021

 

Ca adolescent, Coop și-a petrecut vacanțele la ferma bunicilor, împreună cu fata vecinilor, Lil, apoi fiecare și-a urmat drumul. După doisprezece ani, se întorc la ferma din Black Hills – ea este biolog, protejând fauna sălbatică, el investigator la New York. Dar zona e plină de pericole, iar acum cei doi trebuie să descopere un ucigaș care i-a ales ca pradă.
 
Volumul cu numărul 7 al seriei „Pasiuni Texane”, continuarea romanului O Alegere Imposibilă. Lucy Jorik și-a părăsit logodnicul, idolul orașului, în ziua nunții. A plecat pe motocicletă, alături de un necunoscut, într-o aventură și a ajuns într-o casă pe plajă. Aici speră să se regăsească și să afle secretele acestui bărbat, dar nu se așteaptă la o pasiune care o va schimba pentru totdeauna.
 
Volumul cu numărul 5 al seriei „Căsătorii Neașteptate”. Judy Gardner, proaspăt absolventă, vrea să devină o arhitectă faimoasă și se mută la Los Angeles, în casa fratelui ei, o celebritate. Dar îi este greu să lucreze când are aproape un bodyguard sexy. Rick Evans nu are ochi decât pentru Judy și va face orice să o protejeze de răufăcătorul care o amenință.
 
Primul volum al seriei „Stark Security”. Quincy, fost agent britanic e om de bază la Stark Security. Când femeia căreia i-a frânt inima îi cere ajutorul, trebuie fie să-i întoarcă spatele ori să-i dezvăluie secretele sale întunecate. Eliza Tucker apelează la el ca să-și găsească sora dispărută și e dispusă să plătească orice preț, chiar și unul senzual dacă va fi nevoie, dar fără să se îndrăgostească.
 

Listă Cărți Romantice Lira Mai 2021

 
Volumul cu numărul 4 (ultimul) al seriei „Căsătorie cu un Milionar”, după romanul Căsătorie fără Voie . Julietta Conte se dedică afacerilor familiei, munca este pasiunea ei, până când Sawyer Wells îi face o ofertă irezistibilă: un parteneriat exclusiv cu lanțul său internațional de hoteluri tip boutique. Oare va amesteca afacerile cu seducția fierbinte?
 
Jordan Hadlock pare să aibă tot ce-și dorește: o slujbă bună și un bogătaș care vrea să o ia de nevastă, dar când îl cunoaște pe Reeves Grant, în sufletul ei se aprinde pasiunea. Acum Jordan are de ales: să meargă la altar cu un om pe care îl place sau să rămână cu cel pe care îl iubește.
 
Volumul cu numărul 11 al seriei „Lucky Harbor”. Olivia Bentley își ține numele adevărat și trecutul secret și nu se împrietenește prea mult cu nimeni din Lucky Harbor, până când vede un om care se îneacă… cel mai grozav tip pe care l-a cunoscut vreodată. Căpitanul de vas Cole Donovan se lasă salvat de femeia cea frumoasă, fără a bănui ce belele îl așteaptă…
 
Volumul cu numărul 3 al seriei „Scoțieni Nestăpâniți”, după Un Scoțian Irezistibil
După ce Rowena s-a ținut scai de el ani de zile, Lachlan MacTier nu-și dorește decât să scape de ea. Dar Winnie fuge la Londra, pentru a-și face debutul în societate. Când se întoarce, e complet schimbată, n-o mai interesează să meargă la pescuit cu tânărul în kilt. Oare Lach nu mai are nicio șansă să o cucereasă pe tânăra sofisticată și încântătoare?
 

 

Listă Cărți Romantice Lira Aprilie 2021
 
Tory Bodeen a crescut sub pumnul de fier al tatălui ei, singura mângâiere fiind prietenia cu Hope. După uciderea cu brutalitate a micuței Hope de către un criminal rămas necunoscut ani de zile, Tory încearcă să ia viața de la capăt și începe o relație cu Cade, fratele mai mare al lui Hope. Oare pierderea ei tragică îi va uni sau îi va despărți?
 
Volumul 7 al seriei „Clubul Supraviețuitorilor“. După moartea soției sale, ducele de Stanbrook vrea să se recăsătorească. Dora Debbins duce o viață modestă având un vis neîmplinit. Apoi, o întâlnire neașteptată îi poate schimba viața. Poate dragostea uni destinele a doi visători?
 
Volumul numărul 5 al seriei „Pasiuni Texane“. Ted este logodit cu Lucy, fiica unui fost președinte al Statelor Unite. Meg, care n-a avut niciodată o slujbă, a renunțat la facultate și nu mai are niciun ban fiindcă părinții n-o mai susțin financiar, vine în Wynette, Texas ca domnișoară de onoare a lui Lucy. Dar Lucy îl abandonează pe Ted la altar și tot orașul o învinovățește pe Meg. Ce poate fi mai rău de-atât? Doar să se îndrăgostească de Dl. Irezistibil! O poveste captivantă și o plăcută reîntâlnire cu personajele din primele volume ale seriei.
 
Volumul cu numărul 2 din seria „Scoțieni Nestăpâniți“, după Diavolul poartă Kilt . Londra 1817. Aflat la un bal mascat, Arran, care poartă mască de vulpe, vrea să evite ca sora lui să-l cupleze cu tinere debutante și alege o tânără cu mască de vulpe din apropiere, care-i pune sângele pe foc, până când va descoperi că este nepoata șefului unui clan rival. Dar dragostea merită orice risc…
 
O nouă autoare și primul volum al seriei „Familia Sullivan“. Chloe Peterson cade cu mașina într-un șanț și e salvată de un bărbat superb. Fotograf de succes, Chase Sullivan are în jur multe femei frumoase, dar niciuna cum e Chloe. În curând, el va fi dispus să mute munții din loc pentru a o iubi și a o proteja, dar Chloe nu vrea mai facă niciodată greșeala de a avea încredere într-un bărbat. Oare va face o excepție pentru Chase?
 
 
Listă Cărți Romantice Lira Martie 2021
 

După dispariția inexplicabilă a mamei sale fotografa Jo Ellen Hathaway a petrecut mulți ani singură pe o insulă. Acum primește de la o persoană necunoscută imagini șocante cu mama ei, goală, frumoasă și moartă. Cu ajutorul lui Nathan Delaney, Jo speră să afle adevărul despre trecutul tragic.

Volumul cu numărul 3 al seriei „Căsătorie cu un Milionar“, după Capcana Căsniciei . Carina Conte s-a îndrăgostit de Max Grey în adolescență. Acum Max, CEO la compania fratelui ei, nu pare să-i dea atenție. Însă la o conferință din Las Vegas petrec o noapte fierbinte și sunt prinși de mama ei, iar Max e silit să o ia în căsătorie, deși nu-și dorește asta. Certuri, despărțiri și împăcări într-un nou roman plin de pasiune.

Primul volum al unei serii noi „Scoțieni Nestăpâniți“. Lady Charlotte Hanover și-a pierdut logodnicul într-un duel și este înconjurată de pretendenți. Însă nu este atrasă decât de scoțianul Ranulf MacLawry, la fel de periculos în sala de bal ca și în luptă, dar seducător.

Volumul cu numărul 5 al seriei „Rebeli de Odinioară“, după Odiseea Dragostei. Lucas Mandeville a purtat bătălii în largul mării și a stat mulți ani la închisoare. Iar în această noapte, într-o sală de bal, o invită la dans pe Kendra Douglas, care a scandalizat societatea cu divorțul ei. Lucas se oferă să o ajute în găsirea dovezilor pentru a-și recâștiga reputația și fiul ei iubit, iar cei doi vor cădea în mrejele unei iubiri izbăvitoare.

Listă Cărți Romantice Lira Februarie 2021

Hilary este un model de succes la New York, iar când proprietarul unei reviste începe să-i facă avansuri, nu-l încurajează. Însă nu va putea rezista atracției care există între ei.

Ultimul volum al trilogiei „Regii Burbonului”, continuarea romanului Păcate Ascunse. Edward mărturisește că și-a ucis tatăl, iar fratele lui, Lane devine noul șef al companiei. Convins că Edward acoperă pe altcineva, Lane și iubita lui, Lizzie, încearcă să descopere adevăratul ucigaș. Relația dintre Edward și Sutton pare că nu are niciun viitor – oare iubirea poate depăși toate piedicile, chiar și crima?

Volumul numărul 9 al seriei „Lucky Harbor”. Ben McDaniel a salvat lumea de nenumărate ori în misiunile lui periculoase, iar acum se întoarce în Lucky Harbor. Audrey Wellington are o reputație proastă, a făcut multe greșeli în trecut pe care ar vrea să le îndrepte și să-și refacă viața. Par complet nepotriviți, dar chimia dintre ei le poate da peste cap planurile.

Blair duce o viață solitară ca dansatoare pe Broadway, dar se accidentează și se recuperează timp de șase luni în Long Island, unde toată lumea își îndeplinește visul de a avea o familie. Acolo îl întâlnește pe Sean, iar când atracția dintre ei devine evidentă, Blair va trebui să aleagă între pasiunea pentru dans și dragostea pe care nu mai spera să o găsească.

Listă Cărți Romantice Lira Ianuarie 2021

 

Volumul al treilea al seriei „Trilogia Metreselor“, după O Competiție Seducătoare și Căile Nebănuite ale Iubirii. O eroină puternică, un erou seducător și o aventură palpitantă, condimentată cu secrete și intrigi, din care numai o iubire adevărată poate ieși învingătoare.

Volumul cu numărul 10 al serie „Lucky Harbor“. Becca Thorpe pleacă din marele oraș pentru o escapadă în Lucky Harbor, unde îl întâlnește pe Sam, un surfer chipeș. Constructorul de bărci Sam Brody știe cât este de periculos să amesteci afacerile cu plăcerea, dar îi oferă un loc de muncă. Însă ce șanse are ca el și micul orășel să-i câștige inima Beccăi, când fratele acesteia o cheamă înapoi la viața strălucitoare din marele oraș?

În Natucket urmează să aibă loc o nuntă fastuoasă, însă cu doar câteva ore înainte de ceremonie, în port este descoperit un cadavru și toți cei de la petrecere devin dintr-o dată suspecți. În timpul interogatoriilor, șeful poliției descoperă că fiecare nuntă este un câmp minat și niciun cuplu nu e perfect.

Volumul cu numărul 8 al seriei „Chesapeake Shores“. Aventura Lailei Riley cu Matthew O’Brien, un playboy mai tânăr ca ea, i-a afectat cariera și i-a atras dezaprobarea părinților, așa că Laila se desparte de el. Dar familia O’Brien ar vrea să-i reunească într-o vacanță la Dublin. Oare Laila își va asculta inima?

Listă Cărți Romantice Lira Decembrie 2020

 

Gemenele Harper și Tabitha, acum în vârstă de 40 de ani sunt în conflict de ani de zile. Când evenimentele triste din familie le readuc împreună, se redeschid răni vechi și amintiri pe care le-ar fi dorit uitate, dar legătura specială pe care o împărtășesc este mai importantă decât rivalitatea lor.

Căsătoria și cariera polițistului Burke Basile s-au încheiat, acum el se concentrează asupra avocatului Pinkie Duvall, cel care salvează ucigașii de justiție. Burke o răpește pe Remy, soția lui Pinkie, iar atracția dintre ei este imediată. O poveste plină de suspans, cu numeroase întorsături de situație.

Încântătoarea văduvă Lady Veronica Smithson nu are nimic împotrivă să fie amanta lui Sir Sebastian Hadley-Attwater, dar refuză să-i fie soție. Doua personaje fascinante, implicate într-o înfruntare a voințelor și a dorințelor, ajung să trăiască o iubire neașteptată…

O reîntâlnire cu personaje din seria Familia Stanislaski. Lindsay Dunne și-a dedicat toată viața dansului și a avut prea puțin timp pentru romantism. Dar seducătorul Seth Bannion este pe cale să-i ofere un curs fulgerător în arta iubirii.

Volumul cu numărul 7 al seriei Chesapeake Shores. Prietenia dintre Susie și Mack evoluează spre deznodământul fericiți-pentru totdeauna, însă Mack își pierde locul de muncă, iar Susie se confruntă cu un diagnostic devastator. Dar familia O’Brien se reunește întotdeauna în situații de criză.

Listă Cărți Romantice Lira Noiembrie 2020

  • Dulce-Amărui – Colleen McCullough

O nouă autoare și un volum a cărui acțiune se petrece în Australia anilor 1920. Patru surori care au fost întotdeauna apropiate, mereu fericite, pleacă de acasă pentru a se pregăti ca asistente medicale, dar Marea Criză schimbă lumea din jurul lor. Vor găsi independența pe care o doresc? Sau viața – ca și dragostea – este mereu dulce-amăruie?

Volumul al doilea al seriei „Căsătorie cu un milionar”, după Jocul cu Focul, publicat în luna septembrie.Pentru a satisface dorințele răposatului său tată, miliardarul Michael Conte trebuie să găsească repede o mireasă astfel încât sora lui să se poată căsători. Maggie Ryan va juca rolul logodnicei sale în timpul călătoriei la Milano pentru o ședință foto. Ar putea fi căsătoria cea mai atrăgătoare capcană dintre toate?

Un volum mai vechi al autoarei, în care americanca Serenity Smith se îndrăgostește de Cristophe, vărul ei francez enigmatic și gelos, care însă n-o privește cu ochi buni pe ea și pe părinții ei. (Search For Love)

Primul volum al trilogiei „Păcate ascunse”.Văduva Lady Winterset a moștenit o carte șocantă, care l-ar putea ruina pe contele de Mountdale. Acesta vrea să o seducă, pentru a revendica atât memoriile scandaloase, cât și inima celei care le deține.

Listă Cărți Romantice Lira Octombrie 2020

Toby Temple este o vedetă de renume mondial, pentru care însă singurătatea este cea mai mare povară.Jill Castle, dezamăgită de modul în care a fost primită în lumea actoricească la care visa, vrea să se răzbune pe toți cei care au refuzat să îi dea vreo șansă. Se asociază cu Toby Temple și devin cuplul care are lumea la picioare. Însă stilul lor de viață nu poate rămâne fără consecințe…

Jack Mercy moare, lăsând în urmă o fermă de 20 de milioane de dolari. Pentru a o moșteni, fiicele lui trebuie să stea împreună acolo timp de un an. Doar că nu se cunosc între ele, fiecare având o altă mamă, iar acum trebuie să trăiască ca o familie, să se protejeze de pericol, unite împotriva unui dușman comun. Roman care a fost ecranizat.

Volumul cu numărul 4 al seriei „Pasiuni Texane”, după Prima Doamnă, apărut în luna iulie.Georgie York, o actriță fără noroc, eroină a filmelor romantice, abandonată de soțul ei, îl întâlnește în Vegas pe Bram, fostul ei partener și înainte să-și dea seama, are parte de o căsătorie falsă cu un soț fals. Oare s-a căsătorit cu diavolul însuși? Doi dușmani se găsesc lucrând fără scenariu într-un oraș în care lumina reflectoarelor strălucește … și unde cele mai puternice emoții pot purta deghizări uimitoare.

Volumul cu numărul 3 al seriei „Bella Terra”, după Răzbunare la Bella Terra . La nouăsprezece ani, Noah Di Luca era băiatul de aur al Bella Terra care a cunoscut prima iubire în brațele lui Penelope, apoi a părăsit-o. După nouă ani, Penelope se întoarce, fără să-și imagineze că-l va revedea pe Noah sau că o privire va reaprinde pasiunea dintre ei. Penelope trebuie să aibă din nou încredere în bărbatul care a trădat-o, iar dragostea poate fi cea mai periculoasă alegere dintre toate.

Al doilea volum al seriei „Insula Gansett,” după Să crezi în Dragoste, roman care apare vineri, 18 septembrie.Joe Cantrell, proprietarul companiei de feriboturi o iubește pe Janey McCarthy dintotdeauna, însă aceasta e logodită. Dar Janey rupe logodna și petrece câteva zile pe continent cu Joe – pe care ea îl numește „al cincilea frate”. Vor rămâne doar prieteni, sau Joe va profita de această ocazie pentru a-i arăta lui Janey ce ar putea avea împreună?

Listă Cărți Romantice Lira Septembrie 2020

Volumul cu numărul 6 din seria „Clubul Supraviețuitorilor“, după Doar o Promisiune.Imogen și-a pierdut soțul, iar când Percy, noul proprietar al casei lor din Cornwall își vizitează moșia, e șocat de frumoasa văduvă, care trezește în el o pasiune pe care nu credea că o va simți vreodată.

O nouă autoare și primul volum al seriei „Căsătorie cu un Milionar“. Pentru a moșteni firma unchiului său, miliardarul Nicholas Ryan are nevoie de o soție, iar Alexa McKenzie are nevoie un soț bogat pentru a-și salva casa copilăriei. O căsătorie de formă cu reguli clare, care n-ar trebui să fie greu de urmat. Dar jocul cu focul e greu de stăpânit.

O nouă autoare și primul volum al seriei „Insula Gansett“. Maddie vrea să plece de pe insula Gansett, dar un accident provocat de Mac, fiul rătăcitor al proprietarilor hotelului Gansett Inn, unde lucrează Maddie o ține în loc. Mac vrea să-și repare greșeala, iar planurile lui de a pleca de pe insulă sunt în pericol, căci Maddie îl face să-și dorească stabilitate, dragoste și un cămin pe insulă.

Lara Mallory, o doctorița hotărâtă și Key, moștenitorul imperiului Tackett și un pilot nesăbuit, se trezesc aruncați într-o aventură periculoasă. Pentru Lara descoperirea adevărului din spatele unei conspirații la nivel înalt este mai importantă decât orice – iar speranța ei este să nu îl piardă astfel și pe bărbatul de care s-a îndrăgostit fără să vrea…

Listă Cărți Romantice Lira August 2020

Volumul cu numărul 5 al seriei „Clubul Supraviețuitorilor”. Ralph are nevoie de o soție. Chloe, fată bătrână, vrea un soț și face un târg cu Ralph, se vor căsători, dar el trebuie să promită că nu o va duce înapoi la Londra. Oare Ralph își va ține promisiunea?

Volumul cu numărul 6 al seriei „Chesapeake Shores”. Will e psiholog, o cunoaște bine și o iubește de-o viață pe Jess. Dar lui Jess îi este teamă că pentru Will ea nu este decât un studiu de caz.

Un lift blocat, o întâlnire întâmplătoare dintre doi străini, o aventură de-o noapte cu un playboy instărit și răsturnări de situație – regina romanelor romantic suspans nu se dezminte.

Volumul cu numărul 2 al seriei „Bella Terra”. Aflată în pericol de moarte, singura cale prin care Chloe poate supraviețui, este să aibă încredere în omul care a trădat-o, un preț pe care inima ei încăpățânată nu vrea să-l plătească.

Listă Cărți Romantice Lira Iulie 2020

Un roman plin de suspans despre rezistența în fața sorții, bine și rău, puterea familiei și iubire.

Volumul cu numărul 4 din seria „Îndrăznește Să…” după Îndrăznește să mă Atingi. Meg, necăsătorită și însărcinată, mai vrea o noapte fierbinte, înainte de a-și schimba viața. Iar Scott este atras de forța și vulnerabilitatea ei.

Cyn se îndrăgostește de partenerul de afaceri al regretatului ei soț, care se simte vinovat, dar este copleșit de dorință.

Volumul cu nr. 3 din seria „Pasiuni texane”, după Vino și Sărută-mă!, respectiv O Lady Rebelă.Văduva Președintelui Statelor Unite vrea să fie o persoană obișnuită, așa că se deghizează și face echipă cu un necunoscut seducător și două fetițe orfane, aflate în căutarea unei familii.

Volumul cu numărul 5 din seria „Chesapeake Shores”, după Mai dă-mi o Șansă. Heather este o mamă singură, Connor afectat de divorțul părinților nu crede în căsătorie, dar întâlnirea lor le va demonstra că pentru unele vise merită să lupți.

Listă Cărți Romantice Lira Iunie 2020

Cartea preia subiectul violentei domestice. Sa nu spui nimănui este o carte despre lupta disperata a unei mame pentru a-si ști fiul in siguranță si nevoia de a găsi pe cineva care sa o iubească cu adevarat. Mary Grace Winter fuge de soțul ei extrem de abuziv, împreuna cu fiul lor Robbie, scăpând așadar din ghearele unui monstru deghizat intr-o uniforma de politie, si isi petrec următorii șapte ani construindu-si o viata noua, in Chicago, in timp ce privesc mereu peste umăr, de teama ca soțul ei ii va găsi.

Flavian, viconte Ponsonby, încă suferă din cauza logodnicei care l-a părăsit după ce fusese adus de pe front suferind de pe urma unor răni care par să-l condamne la o viață de confuzie.Acum, femeia care i-a frânt inima s-a întors ‒ și toată lumea este nerăbdătoare să vadă cum logodna lor reînvie. 

Lady Emma Wells-Finch, directoarea unei școli de fete din Anglia, vine în Texas pentru două săptămâni, aparent pentru a se documenta și a finaliza o lucrare. Însă adevăratul ei scop este cu totul altul – trebuie să-și piardă buna reputație pentru a scăpa de un pretendent nedorit, dar și pentru a salva școala.

Olivia Dare, director executiv al Miami Thunder, și directorul responsabil pentru deplasările echipei, Dylan Rhodes, împărtășesc mai mult decât pasiunea pentru fotbal. Chimia dintre ei este explozivă – iar sentimentele, deosebit de intense. Dar Olivia este prudentă față de orice bărbat care vrea să se apropie prea mult de ea.

Listă Cărți Romantice Lira Mai 2020

Ea este genul de femeie obișnuită cu viața de lux și cu caviar, el este mare amator de bere și de golf si, împreună, sunt ca o bombă gata sa explodeze…Dar și dragostea ce se aprinde între ei este la fel de surprinzătoare și inedită ca interacțiunea dintre ei.

Ultima carte din seria aventurilor clanului O’Hurley!

Trace pleacă alături de Gillian într-o misiune periculoasă de salvare a membrilor familiei acesteia și descoperă că a găsit, în sfârșit, pe cineva pentru care merită să-și riște nu doar viața, ci chiar și inima pe care o credea împietrită…

Listă Cărți Romantice Lira Martie 2020

Frumoasa și talentata Chantel O’Hurley are tot ce își poate dori o actriță ca ea: este bogată, se bucură de faimă și de apreciere și este înconjurată de fani care o adoră printre aceștia numărându-se însă și unul a cărui adorație s-a transformat în obsesie.

Agentul FBI Drex Easton este mânat de un singur scop: să îl găsească pe Weston Graham, un bărbat care, de treizeci de ani, atrage femei bogate, le deposedează de avere și dispare fără urmă.Un thriller plin de suspans și pasiune, publicat în premieră în România!

În Charlemont, Kentucky, familia Bradford trece prin momente dificile când aparenta sinucidere a capului familiei începe să arate tot mai mult a crimă și tot mai multe secrete încep să iasă la iveală.

Listă Cărți Romantice Lira Februarie 2020

Deși și-a făcut un nume în lumea artistică și e o prezență apreciată pe scenă, Maddy O’Hurley nu cade în capcana celebrității. Tot ce contează pentru ea este să danseze și să se bucure de sentimentele care o învăluie când pășește pe scenă. Asta până când îl întâlnește pe charismaticul și aparent imperturbabilul Reed Valentine.

Obosit după anii în care a lucrat ca spion al Coroanei, Simon Duval renunță la misiunile primejdioase după abdicarea lui Napoleon. Sperând să-și găsească un nou scop în viață, se întoarce în Anglia, unde o descoperă pe văduva vărului său, Suzanne Duval, într-o situație dificilă, câștigându-și traiul din munca de croitoreasă.

Rafe Di Luca se întoarce în California, în luxosul complex viticol al familiei sale, dintr-un singur motiv: pentru a afla cine a atacat-o pe bunica lui, femeia care i-a crescut pe el și pe cei doi frați ai săi.Descoperă însă că o ceartă între familii de mult apusă se aprinde din nou, iar pentru a-și duce investigația la bun sfârșit este nevoit să reia legătura cu frumoasa Brooke Petersson – femeia pe care odată a sedus-o și a abandonat-o, dar pe care nu a uitat-o niciodată.

Roffe și Fiii este un adevărat imperiu internațional din domeniul farmaceutic, din care fac parte oameni disperați să pună mâna pe bani și care nu se mai mulțumesc cu toate beneficiile de care au parte, ci vor să poată vinde acțiunile companiei.

Listă Cărți Romantice Lira Ianuarie 2020

Doctor chirurg, Rennie Newton este complet dedicată profesiei sale. Când este citată să fie jurat într-un proces, se implică cu aceeași seriozitate și competență care îi câștigaseră o reputație profesională impecabilă. Tocmai acest lucru o obligă să dea verdictul de nevinovăție bărbatului aflat pe banca acuzaților, celebrul ucigaș plătit Ricky Lozada, care reușise de ani și ani să le râdă în nas polițiștilor și procurorilor.

După ce soțul ei, pilot de curse, moare într-un accident de mașină, Abigail O’Hurley Rockwell rămâne văduvă cu doi copii – și cu multe secrete de păstrat.

Dezamăgită și frustrată de faptul că soțul ei, Mick, își iubea mai mult munca decât propria familie, Megan O’Brien l-a părăsit, lăsându-și în urmă și cei cinci copii. Dar cei doi soți n-au încetat să se iubească.

În DE CEALALTĂ PARTE A MIEZULUI NOPȚII au jucat un joc letal al dragostei, dorinței și morții. Acum, în AMINTIRILE NOPȚII, supraviețuitorii se întâlnesc pentru o ultimă confruntare…

Visul lui Abigail Westcott de a avea un viitor liniștit, alături de un soț respectabil din înalta societate se spulberă când află că părinții ei nu sunt căsătoriți legal și, prin urmare, nu mai poate face parte din lumea bună a Londrei, ca fiică de nobil.

Listă Cărți Romantice Lira Decembrie 2019

Este momentul să evadați din cotidian în vremea Regenței, cu ajutorul reginelor incontestabile ale romanelor romantice… alături de un duce, o moștenitoare și o frumusețe încăpățânată.

După ce termină de construit o stațiune de lux pe o insulă exotică, inginerul arhitect Scout Ritland este gata să uite de lunile de muncă asiduă și să își ia o binemeritată vacanță de relaxare, bucurându-se de frumusețile din jur. Iar una dintre ele este o brunetă cu ochii albaștri, pe care o cunoaște la petrecerea de deschidere a complexului Coral Reef.

După ce și-a pierdut soția într-un atentat în Irak, rămas singur cu un copil mic, fostul medic militar Kevin O’Brien se întoarce acasă, în Chesapeake Shores.

Lady Elizabeth, cea mai tânără și cea mai încăpățânată dintre cele trei surori Banning, are în înalta societate reputația de cochetă care frânge inimi, după ce a rupt, într-un mod scandalos, trei logodne.

Listă Cărți Romantice Lira Noiembrie 2019

Listă Cărți Romantice Lira Octombrie 2019

Listă Cărți Romantice Lira Septembrie 2019

Listă Cărți Romantice Lira August 2019

Listă Cărți Romantice Lira Iulie 2019

Listă Cărți Romantice Lira Iunie 2019

Listă Cărți Romantice Lira Mai 2019

Listă Cărți Romantice Lira Aprilie 2019

Listă Cărți Romantice Lira Martie 2019

Listă Cărți Romantice Lira Februarie 2019

Listă Cărți Romantice Lira Ianuarie 2019

-26%

Modern Romance

Silver Bay

Jojo Moyes
Editura Lira
Prețul inițial a fost: 20,00 lei.Prețul curent este: 14,90 lei.
carti romantice foto 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *